- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
12 Μαΐου 2021 στις 13:31 #122928dpap147Συμμετέχων
NB 1080 V10 ή 11 ;;; Μαλακό και απορροφητικό… όπως το περιγράφεις…
12 Μαΐου 2021 στις 17:01 #122930FanisΣυμμετέχων@Apostolos Bablekis το maxroad 5 όπως σου απάντησαν και από τη Skechers έχει και carbon plate
12 Μαΐου 2021 στις 17:18 #122931Apostolos BablekisΣυμμετέχωνΤο ξέρω Φάνη… Τους έστειλα mail μου απάντησαν (The GOrun MaxRoad 5 adds a carbon infused H-plate to the midsole for a snappier feel.)… Κατά λέξη.. Απορώ πως και δεν βγήκε κάποιο review ακόμα… Σε ευχαριστώ πολύ πάντως..
12 Μαΐου 2021 στις 17:43 #122932FanisΣυμμετέχωνΜήπως δεν το έδωσε ακόμα η Skechers για να το δοκιμάσουν???
12 Μαΐου 2021 στις 18:17 #122934Apostolos BablekisΣυμμετέχωνΦανη… Τώρα το σκέφτηκα.. Πως ήξερες για το email; με κούφανες τελείως… Χαχαχα…
13 Μαΐου 2021 στις 09:39 #122944FanisΣυμμετέχων@ApostolosBablekis χαχαχαχαχα είμαι μάντης…το είδα στο site της Skechers που απαντάνε στις ερωτήσεις
14 Μαΐου 2021 στις 09:28 #122967Nikos PilikasΣυντονιστής@geomaz αλλά και λοιποί…
Σχετικά με αυτό που έγραφες πριν δύο μήνες, για τα ύψη της σόλας που δίνουν οι εταιρείες και ότι απέχουν από τα πραγματικά.
Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες σκέτης της σόλας, χωρίς πάτο, footbed κτλ. Φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά αυτού που βλέπουμε κοιτώντας τα πλαινά, σε σχέση με το σημείο εσωτερικά, όπου κάθεται το πόδι.Ευχαριστημένος;
14 Μαΐου 2021 στις 10:27 #122969geomazΣυμμετέχωνNiko pολυ ομορφες φωτο.Aλλα αν ανατρεξεις ειχα πει οτι δεν μετραμε ΄΄απεξω΄΄,αλλα βγαζοντας τον εσωτερικο πατο και πιεζοντας εσωτερικα προς τα εξω με ενα πλακε κατσαβιδι (στην βαση),νομιζω οτι τοτε φαινεται αρκετα καλα το πραγματικο υψος της σολας (το σημειο εξωτερικα που θα ΄΄φουσκωσει ελαφρως).
Εξωτερικα εννοειται οτι δεν εχει νοημα η οποια μετρηση,αφου υπαρχουν και παπουτσια οπως τα hoka τα οποια ειναι σαν bucket καθισμα η σολα.
Πχ παπουτσια που δεν ”παιζει” να ειναι τα δηλωμενα υψη (εστω καποιο απο αυτα..)ειναι τα hoka carbon X με υψος τακουνιου δηλωμενο 32 και τα hyperion elite 2 με 35.Εαν τα συγκρινεις θα διαπιστωσεις οτι εαν το hoka δεν ειναι πιο ψηλο πισω,ειναι σιγουρα εστω το ιδιο με το hyperion.
14 Μαΐου 2021 στις 10:40 #122970Nikos PilikasΣυντονιστήςΑφού σου έδειξα σκέτη σόλα Γιώργο, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πού είναι η πραγματική βάση της. Τι τα θες τα κατσαβίδια και τους κάβουρες;
Το δε HE2 που μόλις το μέτρησα, είναι ακριβώς 35mm. Δείγμα σε Νο 42.514 Μαΐου 2021 στις 11:46 #122972geomazΣυμμετέχωνΝικο αφου βγαλει καποιος την εσωτερικη σολα,με ενα πλακε κατσαβιδι πιεζοντας απο την εσωτερικη πλευρα, στην βαση του το τοιχωμα και ”μαρκαροντας” εξωτερικα το σημειο που φουσκωνει,νομιζω οτι μπορει ο καθε ενας να μετρησει το πραγματικο υψος της καθε σολας.
Τωρα εαν στην μετρηση σου το hyperion ειναι 35,λογικα σημαινει οτι το carbon X δεν θα ειναι τα δηλωμενα 32 χιλ,αλλα παραπανω.
Αυτο εξαλλου ισχυριζονταν στις παλιες μετρησεις του και το runnersworld.
Συμφωνα με τις ΄΄εργαστηριακες΄΄τους μετρησεις καποια παπουτσια ηταν πολυ κοντα στα δηλωμενα υψη και αρκετα αλλα ηταν αλλανταλα.
Και λογικα θα μετρουσαν παντα με τον ιδιο τροπο ολα τα παπουτσια πχ με σολα εσωτερικη ή χωρις.
Επισης το drop αλλαζε πολυ απο αυτο που δηλωναν οι εταιριες πχ υπηρχε το altra torin με μειον!-1 drop και το altra olympus που το μετραγαν +3αρι (ενω υποτιθεται οτι ολα ειναι 0drop).
Φυσικα υπηρχαν τετοιες διαφοροποιησεις και σε πολλα αλλα παπουτσια αλλων εταιριων.14 Μαΐου 2021 στις 13:45 #122974Nikos PilikasΣυντονιστής@geomaz Γιώργο, αν προσέξεις στις φωτο που ανέβασα, εσωτερικά το τοίχωμα δεν είναι κάθετο αλλά κοίλο, σαν ένα ανοιχτό U. Οπότε στα τυφλά, ούτε πού ακριβώς τελειώνει μπορεί να καταλάβεις για να πιέσεις με το επιστημονικό σου όργανο (κατσαβίδι), ούτε κι αν κατά τύχη βρεις το σημείο θα κάνει το φούσκωμα εξωτερικά. Αν το κάνει, σημαίνει ότι πίεσες το τοίχωμα ψηλότερα.
Δεν ξέρω για το CarbonX, όπως και για κανένα άλλο, αν δεν έχω ένα δείγμα “εις τα εξ ων συνετέθη”, όπως το HE2 και το Glycerin.
Το Runners World μετρούσε υπολογίζοντας και την εξώσολα, πέραν του πάτου.Επίσης, είσαι ξεροκέφαλος!
14 Μαΐου 2021 στις 14:29 #122975geomazΣυμμετέχωνΕπίσης, είσαι ξεροκέφαλος!
Χα-χα!
Οχι βρε προσπαθω να καταλαβω τι παιζει,μπορει να μου διαφευγουν διαφορα,δεν λεω οτι οπωσδηποτε ετσι πρεπει να ειναι κατι.Φυσικα και εχω πολλα ακομα να μαθω και προσπαθω απο παντου.Εντυπωσεις μεταφερω και προβληματισμους.14 Μαΐου 2021 στις 14:34 #122976Nikos PilikasΣυντονιστήςΝαι μωρέ, σε πειράζω… 😀
Είναι κι αυτό που σου είπα και τις προάλλες, τα ύψη αλλάζουν όταν ανεβαίνει το νούμερο.16 Μαΐου 2021 στις 12:38 #122981Κώστας ΣκοτίδηςΣυμμετέχωνΚαλησπέρα συντρέχτες..Επειδή δεν βρίσκω το θέμα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,ποστάρω εδώ..Το epapoutsia.gr έχει ένα κωδικό -30% που τελειώνει σήμερα και έχει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις,με τις καλύτερες θεωρώ να είναι τα puma deviate nitro στα 133 ευρώ (στο πορτοκαλί χρώμα) από 190,και το nb rebel v2 στα 88 ευρώ…Νούμερα υπάρχουν!!! Επίσης το rebel v2 (για tempo και long runs) σε συνδυασμό με το v1 το οποίο κατέχω για διαλλειμματικές,για προετοιμασία π.χ μαραθωνίου,αξίζει??
16 Μαΐου 2021 στις 18:03 #122984runwalkerΣυμμετέχωνΚαλησπέρα. Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Είδα ότι το κόκκινο από το πορτοκαλί rebel v2, έχουν διαφορά στην τιμή. Το κόκκινο βγαίνει πιο φθηνό.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.