Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 631 έως 645 (από 1,507 συνολικά)
  • Συντάκτης
    389 PAP
    Συμμετέχων

Bρηκα ενα δικο σου preview, μου ειναι αρκετο και εγω το V1 πηρα.

Echetlos
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com Δεν το ξέρω το Glideride.
    To Rebel που το έχω μια εβδομάδα τώρα, είναι τρομερό παπούτσι.
    Εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, πάντως.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,REBEL 2 H GLITERIDE?

ANDREAS
    Συμμετέχων

Το rebel 2εχω διαβάσει ότι πλησιάζει πολύ στο turbo 2. Ισχύει;

GreTsi31
    Συμμετέχων

Καλησπέρα! Τα νέα adizero adios 6 τα είδατε ;;;

Echetlos
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com Ναι Ανδρέα, ισχύει. Πολύ κοντινά χαρακτηριστικά και εύρος χρήσης, ιδίως με το Turbo 1. Πιο μαλακό μπροστά το ΝΒ.

@gretsi31
    Σήμερα… 😉

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 3 μήνες πριν από Echetlos.
    takosan
    Συμμετέχων

Στο rebel 2 αγοράζουμε ένα νούμερο μεγαλύτερο;

Echetlos
    Συντονιστής

@takosan Στο κανονικό νούμερο, είναι ελαφρώς κοντό όταν το δοκιμάζεις ή περπατώντας και μοιάζει πως ξεκάθαρα θες μισό επάνω.
    Τρέχοντας όμως, προσωπικά δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Αν ανέβαινα, θα έπλεε. Πάντα με λεπτή κάλτσα βέβαια. Αν κάποιος προτιμάει πιο χοντρή, ίσως πρέπει να ανέβει. Άλλοι είναι οκ TTS, άλλοι με 0.5 επάνω.
    Είναι από τις εφαρμογές που παίζουν στο όριο, θέλει δοκιμή κανονικά.

takosan
    Συμμετέχων

Ετσι ακριβώς ήταν και το propel, το πήρα στο νούμερο μου και στα long μου μαύριζε τα νύχια. Στο rebel απο το 46,5 που είναι το νουμερό μου, πάει στο 47,5. Δεν έχει 47. Να ανεβώ ένα ολόκληρο νούμερο;

Echetlos
    Συντονιστής

@takosan Ναι, σχεδόν όπως και με το Propel, ίσως λιιιιγο λιγότερο. Ίδια περίπτωση κι εκεί για μένα, ποτέ δεν με ενόχλησε το κανονικό μου νούμερο.
    Τι να σου πω… Εγώ δεν θα ανέβαινα σε καμμία περίπτωση ένα ολόκληρο. Αλλού δεν βρίσκεις 47;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@takosan και εγώ όπως και ένας γνωστός μου που αγοράσαμε Reblel 2 θέλαμε μισό νούμερο παραπάνω από το κανονικό μας.

ANDREAS
    Συμμετέχων

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δυο μοντέλα για long runs; Προς το παρών έχω το skechers ride 8.Θα ήθελα άλλο ένα για να τα εναλλασω. Το rebel 2 είναι σε αυτή την κατηγορία; Όπως επίσης και το glideride 2;

Echetlos
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com Ναι, σε αυτή την κατηγορία είναι το Rebel. Πολύ μαλακό και πανάλαφρο. Αυτό που ενδεχομένως να ενοχλήσει κάποιους σε μεγάλα τρεξίματα, είναι η έλλειψη ακαμψίας και σταθερότητας. Διαφορετικά, έχει τρομερό πάτημα.
    Εγώ θα κοίταζα και τα Invincible, Novablast και σαν πιο παραδοσιακές προτάσεις, τα 1080 και Glycerin.

diazz
    Συμμετέχων

καλησπέρα εχω αγοράσει το pegasus 37 μετα τα 2-3 Km με χτυπανε στο αριστερο ποδι στον τενοντα (photo στο link) εχει καποιος αλλος το ιδιο πρόβλημα ??

Capture

Babinovski01
    Συμμετέχων

@diazz μήπως πήρες μικρότερο νούμερο από το κανονικό σου?

diazz
    Συμμετέχων

οχι το νουμερο οκ ειναι εχει και κενο μπροστά στο μεγαλο δαχτυλο

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 631 έως 645 (από 1,507 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.