- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
14 Ιουνίου 2021 στις 14:42 #123320
Nikos Pilikas
Συντονιστής18 Ιουνίου 2021 στις 15:10 #123341vasileios78
ΣυμμετέχωνΜόλις έφτασε το προπονητικό!
Go run ride 8.
Πλούσιος burst, σφιχτός αφρός όσο πρέπει! Προστασία άφθονη!18 Ιουνίου 2021 στις 15:12 #123342vasileios78
Συμμετέχωνhttps://photos.app.goo.gl/5gKBeEtFFhm44hMt9
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 7 μήνες πριν από
Nikos Pilikas.
-
Nikos Pilikas.
19 Ιουνίου 2021 στις 11:41 #123348ANDREAS
ΣυμμετέχωνΠΑΠΟΥΤΣΑΡΑ !!ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ
21 Ιουνίου 2021 στις 11:43 #123351jim
ΣυμμετέχωνΚαμία γνώμη για Nike Air Zoom Tempo NEXT% έχουμε.
Το έχει δοκιμάσει κανείς.22 Ιουνίου 2021 στις 10:44 #123352Nikos Pilikas
Συντονιστής@jimant Ό,τι ακριβώς λέει το όνομά του. Για tempo προπονήσεις και μόνο, μικρό versatility.
@apostolosbablekis 5cm σόλα πίσω, λογικά κάθεται απέναντι από το Alphafly.Καλησπέρα σε όλους… Βλέπω στο σαιτ της adidas το Adizero Prime X στα 250 ευρώ… Έχουμε καμία πληροφορία για το παπούτσι; ευχαριστώ…
27 Ιουνίου 2021 στις 11:57 #123377Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΑφού είδαμε ένα σωρό spikes της Nike στα πόδια αθλητών με άλλες χορηγίες, είτε καμουφλαρισμένα είτε με βαμμένα τα αντίστοιχα logos, οι marketeers της εταιρείας άδραξαν την ευκαιρία και έκαναν αυτή την απίστευτη ανάρτηση:
https://www.instagram.com/p/CQmCUyDrEDk/?utm_source=ig_web_copy_link
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 6 μήνες πριν από
Nikos Pilikas.
-
Nikos Pilikas.
-
Nikos Pilikas.
28 Ιουνίου 2021 στις 14:28 #123383thodoris_t
ΣυμμετέχωνΚαλησπερα κ απο μενα,
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω ενω νικο σε διαβαζω καιρο καθως και τ κομμεντς των φιλων.
Θα ηθελα λοιπον κ εγω την βοηθεια σας. σκεφτομαι να αγορασω το πρωτο καρμπον και να προσπαθησω να κατεβασω το PB κου στα 10χλμ (44:10). σκεφτομουν να παρω το metaspeed και για προπονητικο το reebok i-r 3 (εχω και το 1 και το 2 και ειμαι φουλ ευχαριστημενος για τα 60€ που τα ειχα παρει). ο φοβος μου για τα καρμπον ειναι το τεμπο μου αν θα τα κανει να δουλεψουν η θα ειναι τελειως ακαμπτα. ευχαριστω εκ
των προτερων και καλα τρεξιματα σε ολους28 Ιουνίου 2021 στις 14:37 #123384Nikos Pilikas
Συντονιστής@thodoristriantafillou Καλησπέρα Θοδωρή και καλωσήρθες.
Όλα τα carbon plated μοντέλα είναι εντελώς άκαμπτα αλλά δουλεύουν με το rocker. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι στους οποίους δεν ταιριάζουν στην βιομηχανική τους αλλά αυτό συμβαίνει με όλα τα παπούτσια, λίγο πολύ.
Θεωρώ ότι ξεκάθαρα θα πάρεις βοήθεια από ένα τέτοιο μοντέλο, ακόμη και στο 10άρι.
Όσον αφορά το ποιο να επιλέξεις, θα πρότεινα να πας στα σίγουρα, δηλαδή το VF Next%. Σχετικά με το Asics, του οποίου το review θα ανέβει μάλλον αύριο, κατ’ εμέ είναι ό,τι πιο κοντινό στο Nike και μ’ έχει πραγματικά ενθουσιάσει. Αν θες μεγάλη συμπίεση, πας στο VF, αν θες ελαφρώς πιο ελεγχόμενη, τότε Asics.28 Ιουνίου 2021 στις 22:18 #123389demetris
ΣυμμετέχωνΘοδωρή καλωσήρθες και από μένα.
Αγόρασα πρόσφατα τα VF Next% και διέλυσα το ρεκόρ μου στα 10km μόλις τη δεύτερη φορά που τα φόρεσα, στην ουσία στην πρώτη απόπειρα.
Είχα 43’14” και το πήγα 42’34”.
Το παπούτσι βοηθάει αναμφισβήτητα, δεν είναι placebo.
Σαν πάτημα δε μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω αλλά μάλλον είναι θέμα συνήθειας. Πάντως οι χρόνοι πέφτουν αβίαστα και το πάτημά του δε με προβλημάτισε καθόλου.
Μου φαίνεται απαίσιο στο περπάτημα αλλά δεν το πήρα γι’αυτό…6 Ιουλίου 2021 στις 09:23 #123419Nikos Pilikas
Συντονιστής@dionysis_zaglis Καλημέρα, Διονύση.
Όχι, το ανάποδο. Έτσι είχαν ονομάσει το ν1, εντελώς άστοχη ονομασία.Νίκο καλημέρα! Το nike pegasus 35 turbo είναι στην ουσία ο αντικαταστάτης του turbo 2;
6 Ιουλίου 2021 στις 10:46 #123420thodoris_t
Συμμετέχωνκαλημερα παιδες, τελειο το ριβιου του μετασκάι Νικο, εχω απντέιτ στην ερωτηση μου. αγορασα ηδη το ριμποκ φλοατράιντ 3 και σκεφτομαι το πιο ρέισερ μου.ειχα θεσει ερωτημα
ασικς μετασκάι ή νάικ vaporfly αλλα απο χθες βρισκω σε δελεαστικη τιμη το saucony speed. ποια ειναι
η αποψη σας. να σας δωσω λιγο ινφο, τρεχω περιπου 40 κμ την γουίκ, 5αρι κοντα στα 21 δεκαρι 44-45 και εχω στοχο να ριξω αυτα τα 2. Ευχαριστω :)))6 Ιουλίου 2021 στις 14:23 #123421Nikos Pilikas
Συντονιστής@thodoristriantafillou Τρομερό παπούτσι το E-Speed αλλά δεν είναι τόσο efficient σαν τα άλλα δύο. Δεν δίνει αυτή τη “μηχανική βοήθεια”.
Βέβαια, αντιλαμβάνεσαι ότι διυλίζουμε τον κώνωπα σε όλη αυτή την συζήτηση. Αν δεν υπήρχαν τα carbon plated, το Speed θα θεωρείτο κορυφή.7 Ιουλίου 2021 στις 11:54 #123423Nikolas
ΣυμμετέχωνΜα και το speed Νικολα δεν ειναι σκετος αφρος…εχει και αυτο μια μικρη βοηθεια απο την ναυλον πλακα !
7 Ιουλίου 2021 στις 14:09 #123425Nikos Pilikas
Συντονιστής@nikolaospapachristos H carbon είναι αισθητά πιο αποτελεσματική στα γρήγορα, Νικόλα.
Βέβαια, σου “αφαιρεί” από τα αργά. -
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.