Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 751 έως 765 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Γιώτης Κέλλης
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για την απάντηση! Απο τα 3 που εστειλες κλεινω προς novablast με στο σκεπτικο να κρατήσουν περισσότερο στο χρόνο, στα Endorphin απο ότι διαβαζω εχουν γρήγορη φθορά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@yotis Μια πολύ καλή λύση και σε πολύ χαμηλή τιμή, είναι Reebok Floatride Energy 3.

Γιώτης Κέλλης
    Συμμετέχων

Ναι μου το εχουν προτεινει πολλοι. Η Reebok όντως θέλει 1-1,5 νουμερο μικροτερο σε σχεση πχ με NIKE?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ρίξε μια ματιά στο review, τα εξηγώ σχετικά με το νούμερο, Γιώτη.

manblaz
    Συμμετέχων

Νίκο καλημέρα. Μετά από τα πολύ καλά σχόλια για το new balance 1400 v6 το προτίμησα και έμεινα σούπερ ευχαριστημένος. Τώρα που ήρθε η ώρα της απόσυρσης ποιο παπούτσι προτείνεις στην ίδια κατηγορία. Σε ευχαριστώ πολύ .

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@manblaz Το πιο κοντινό είναι το Adios 5. Πιο βαρύ μεν αλλά και πιο “ποιοτικό” το πάτημα από το Boost. Πρόσεχε, όχι το νέο, το 6.
    Επίσης το καινούργιο Asics Hyper Speed.
    Προσωπικά πάντως, θα επέλεγα το Puma Liberate. Τρομερά ελαφρύ, γρήγορο και με cusioning μοντέλου 230γρ. Και πολύ versatile.
    Στο μόνο που υστερεί είναι η ευκαμψία του, η οποία σε πολύ γρήγορους ρυθμούς κλέβει από το responsiveness. Μιλάμε για κάτω από 3:30 pace όμως, έτσι;

manblaz
    Συμμετέχων

στις γρηγορες προπονησεις ειμαι αναμεσα σε 3:20-3:40. Επειδη δεν εχω παρει ποτε puma τα νουμερα διαφερουν? στα brooks και στα new balance ειμαι 43 σε ολα τα μοντελα τους

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 11 μήνες πριν από manblaz.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πιθανώς εκεί να το βρεις λίγο παραπάνω εύκαμπτο απ’ όσο θα ήθελες, συνολικά όμως είναι πολύ ανώτερο παπούτσι από το 1400.

manblaz
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες. Θα το τσεκαρω σιγουρα το puma. Αν οπως λες ειναι και ανωτερο απο το 1400 τοτε σιγουρα θα το ευχαριστηθω.

nikos19
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους τους συντελεστές πέρασα από new balance Γλυφάδας και δοκιμασα το rc elite v2 μου φάνηκε πολύ καλό έχεις κανείς εμπειρία ή γνώμη για το συγκεκριμένο και μια σύγκριση με τα alphafly η vaporfly γιατί τα χρήματα πάνω κάτω ίδια είναι αν και στο ιταλό τα nike τα βρίσκεις γύρω στα 180 οι προπονήσεις που στόχευε με αυτά είναι διαλειμματικές τέμπο στο στίβο και κανένα αγώνα μέχρι ημι όχι παραπάνω Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Γεια σου, Νικόλα.
    Το ΝΒ είναι πιο φυσικό σε αίσθηση, άνετα το φοράς και σε πιο αργά τρεξίματα ή LR. Και πιο μαλακό.
    Σαν racer όμως, το VF αποδίδει καλύτερα.

nikos19
    Συμμετέχων

Ευχαριστω πολυ Νικο,οφείλω να πω πάντως ότι με ενθουσίασε το rc ίσως επειδή χρησιμοποιώ και το rebelv2 σαν trainer

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μα είναι super παπαούτσι το RC, δεν τίθεται θέμα.
    Και πιθανώς, λόγω σταθερότητας και versatility, να είναι και καλύτερη επιλογή.

nikos19
    Συμμετέχων

Νικο για ένα pace 4.50 ημι πιστεύεις ότι θα βοηθήσει.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν υπάρχουν απόλυτοι ρυθμοί Νικ, το έχουμε ξαναπεί.
    Θεωρώ ότι το παπούτσι μπορεί να κινηθεί άνετα από 10Κ pace μέχρι marathon pace, ή και λίγο πιο αργά ίσως.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 751 έως 765 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.