Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 781 έως 795 (από 1,535 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vanzel Το έτρεξες το Energy 3 ή απλά το φόρεσες;
    Το Tempo είναι πολύ καλό παπούτσι αλλά μόνο σε ρυθμούς γύρω από το κατώφλι. Αργά δεν πάει. Η σόλα του είναι συνδυασμός ZoomX και React και δεν έχει carbon plate.
    Θα μπορούσες να δεις και το Puma Velocity και φυσικά, το Rebel 2.

Vanzel
    Συμμετέχων

@Echetlos όχι απλά το φόρεσα και το περπάτησα.Απλά μου φάνηκε ότι έχει αρκετά στενή γραμμή,παρόλο που ηταν το νούμερο μου.Θα το ξαναδώ.
    Διάβασα μόλις και την αξιολόγηση για το rebel 2,μου άρεσε θα το δοκιμάσω.όπως από την αξιολόγηση μου άρεσε και το endorphin speed.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panoulis Μαλακό θες, Πάνο;
    Περαστικά!

Μετά από 5 μήνες αποχής λόγω μεταταρσίου(πόνος στην βάση του δεύτερου δακτύλου δίπλα στο μεγάλο) λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά χαλαρά τρεξιματάκια.Έχετε κάποιο παπούτσι να προτείνετε .;

panoulis
    Συμμετέχων

Ένα παπούτσι να ξανατρεξω και πάλι Νίκο θέλω..σε ευχαριστώ

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panoulis Pegasus, Puma Velocity, Reebok Symmetros.

iagos
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς αν το Endorphin pro θα δουλέψει σωστά στον κλασικό με pace 5:00″; Με δεδομένες τις αρχικές ανηφόρες, από πιο pace και επάνω θα προβληματίσει; Τέλος, χρειάζεται γόνατα ψηλά και ανοιχτό διασκελισμό για να δουλέψει; (Ενδεικτικά, τα LR μου είναι στο 4:45″ και τα τρέχω με Brooks Glycerin). Ευχαριστώ, πολύ.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από iagos.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από iagos.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@iagos Εγώ δεν θα το φορούσα πάντως. Το έχεις βάλει σε κανένα LR;

iagos
    Συμμετέχων

Δεν τα έχω καν αγοράσει, Νίκο! Βρήκα ένα ζευγάρι σε προσφορά και σκέφτηκα να το πάρω για τον Κλασικό (+ το στρώσιμο σε κάποια LR). Είναι αργό το 5:00″ για τα pro, ε;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν είναι τόσο ο ρυθμός, όσο η μηχανική που έχει ο μέσος ερασιτέχνης στον μαραθώνιο. Προφανώς θα πας τον αγώνα σε easy run pace. Εμένα ποτέ δεν με βόλεψε σε αυτό το εύρος.
    Αν π.χ. ήμουν καλά στο Σταυρό και ήξερα ότι θ’ ανοίξω, θα άλλαζα παπούτσια και θα έβαζα τα Pro στη κατηφόρα. Εκεί θα πετούσαν.
    Μέχρι εκεί όμως νομίζω ότι θα με κούραζαν, πολύ άκαμπτα και απόλυτα.

iagos
    Συμμετέχων

Σωστά, Νίκο. Το easy μου είναι στο 4:55″, εκεί θα το τρέξω. Πάνω-κάτω το ίδιο θα παίζει και με τα Speed, ε; Αν δεν σε κουράζω, έχεις καμία πρόταση; Αλλιώς θα τρέξω με τα Glycerin, μια χαρά θα πάνε.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@iagos Όχι, τα Speed είναι πολύ πιο “εύκολα”, αφού δεν έχουν carbon αλλά nylon plate που είναι αρκετά πιο εύκαμπτη. Πάνε μια χαρά και σε μετρίους ρυθμούς. Εγώ άνετα θα τα φορούσα.

iagos
    Συμμετέχων

Εκεί με βλέπω τότε. Σ’ ευχαριστώ πολύ, Νίκο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τίποτα, φίλε μου. Καλή συνέχεια στην προετοιμασία σου!

Blackdog
    Συμμετέχων

Γνωρίζουμε τίποτα νεότερο για το ghost 13 ή παραμένει η brooks στα ίδια; Επίσης γνωρίζουμε τίποτα για το νέο μοντέλο trace της ίδιας εταιρίας; φαίνεται να είναι ένα πιο σβέλτο ghost…

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από Blackdog.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@blackdog Εννοείς το 14 μάλλον. Η βασική διαφορά είναι ότι έχει Dna Loft σε όλη την σόλα.
    Για το Trace, όπως το είπες. Ελαφρύτερο και σε χαμηλή τιμή.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 781 έως 795 (από 1,535 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.