@vanzel Το έτρεξες το Energy 3 ή απλά το φόρεσες;
Το Tempo είναι πολύ καλό παπούτσι αλλά μόνο σε ρυθμούς γύρω από το κατώφλι. Αργά δεν πάει. Η σόλα του είναι συνδυασμός ZoomX και React και δεν έχει carbon plate.
Θα μπορούσες να δεις και το Puma Velocity και φυσικά, το Rebel 2.
@Echetlos όχι απλά το φόρεσα και το περπάτησα.Απλά μου φάνηκε ότι έχει αρκετά στενή γραμμή,παρόλο που ηταν το νούμερο μου.Θα το ξαναδώ.
Διάβασα μόλις και την αξιολόγηση για το rebel 2,μου άρεσε θα το δοκιμάσω.όπως από την αξιολόγηση μου άρεσε και το endorphin speed.
Μετά από 5 μήνες αποχής λόγω μεταταρσίου(πόνος στην βάση του δεύτερου δακτύλου δίπλα στο μεγάλο) λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά χαλαρά τρεξιματάκια.Έχετε κάποιο παπούτσι να προτείνετε .;
Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς αν το Endorphin pro θα δουλέψει σωστά στον κλασικό με pace 5:00″; Με δεδομένες τις αρχικές ανηφόρες, από πιο pace και επάνω θα προβληματίσει; Τέλος, χρειάζεται γόνατα ψηλά και ανοιχτό διασκελισμό για να δουλέψει; (Ενδεικτικά, τα LR μου είναι στο 4:45″ και τα τρέχω με Brooks Glycerin). Ευχαριστώ, πολύ.
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από iagos.
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από iagos.
Δεν τα έχω καν αγοράσει, Νίκο! Βρήκα ένα ζευγάρι σε προσφορά και σκέφτηκα να το πάρω για τον Κλασικό (+ το στρώσιμο σε κάποια LR). Είναι αργό το 5:00″ για τα pro, ε;
Δεν είναι τόσο ο ρυθμός, όσο η μηχανική που έχει ο μέσος ερασιτέχνης στον μαραθώνιο. Προφανώς θα πας τον αγώνα σε easy run pace. Εμένα ποτέ δεν με βόλεψε σε αυτό το εύρος.
Αν π.χ. ήμουν καλά στο Σταυρό και ήξερα ότι θ’ ανοίξω, θα άλλαζα παπούτσια και θα έβαζα τα Pro στη κατηφόρα. Εκεί θα πετούσαν.
Μέχρι εκεί όμως νομίζω ότι θα με κούραζαν, πολύ άκαμπτα και απόλυτα.
Σωστά, Νίκο. Το easy μου είναι στο 4:55″, εκεί θα το τρέξω. Πάνω-κάτω το ίδιο θα παίζει και με τα Speed, ε; Αν δεν σε κουράζω, έχεις καμία πρόταση; Αλλιώς θα τρέξω με τα Glycerin, μια χαρά θα πάνε.
@iagos Όχι, τα Speed είναι πολύ πιο “εύκολα”, αφού δεν έχουν carbon αλλά nylon plate που είναι αρκετά πιο εύκαμπτη. Πάνε μια χαρά και σε μετρίους ρυθμούς. Εγώ άνετα θα τα φορούσα.
Γνωρίζουμε τίποτα νεότερο για το ghost 13 ή παραμένει η brooks στα ίδια; Επίσης γνωρίζουμε τίποτα για το νέο μοντέλο trace της ίδιας εταιρίας; φαίνεται να είναι ένα πιο σβέλτο ghost…
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 2 μήνες πριν από Blackdog.