- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
1 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:21 #124674dimitrisΣυμμετέχων
Ρε παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Γιατί τα Pegasus(react) είναι πιο δημοφιλή από τα vomero(zoomx+eva); Παντού βλέπω ότι είναι ένα κλικ καλύτερα τα vomero. Επίσης ποια η άποψη σας για την τεχνολογία air zoom; προσωπικά που έχω τα vomero, δεν νομίζω να προσφέρει και κάτι το αξιόλογο.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 10 μήνες πριν από dimitris.
1 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:43 #124682ΑνώνυμοςΑνενεργόςΑυτές τις ημέρες (black friday) λίγο πολύ είχα κατασταλάξει στο τι θα έπαιρνα. Είχα συγκλίνει σε αυτά που θα μου έδιναν την δυνατότητα να πάω γρήγορα εκεί που θέλω να πάω, είτε αυτό είναι long run , είτε σε διαλλειματική/tempo. Διάβασα αρκετά θετικά σχόλια και αποφάσισα να πάρω τα Saucony Endorphin Speed 2.
Σήμερα τα παρέλαβα, και μέσα ήταν τελικά τα Saucauny Endorphin Shift 2. Επειτα από ψάξιμο βρήκα πως το λάθος έγκειται στο κατάστημα και όχι από την δική μου πλευρά. Στην ιστοσελίδα του καταστήματος, ο τίτλος του προϊόνος έγραφε Saucony Endorphin Speed 2. Εκανα πο διεξοδικό έλεγχο στην ιστοσελίδα και συνειδητοποιήσα πως το url του προϊόντος τελείωνε σε saucony-endorphin-shift-2. Τσέκαρα την απόδειξη και έγραφε Saucauny Endorphin Shift 2. Φυσικά δεν ήταν στις επιλογές μου και το γύρισα πίσω μιας και τελικά δεν έχει Saucony Endorphin Speed 2. Συνεπώς συνιστώ μεγάλη προσοχή σε όλους μας, όχι μόνο από που ψωνίζουμε αλλά και να ψάχνουμε διεξοδικά περιγραφές, τίτλους κοκ.
Η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα, αλλά ok συμβαίνουν αυτά.. Δεν το βάζουμε κάτω και προχωράμε.. Πλέον έμεινα “εκτός εκπτώσεων” σε Black Friday και αναζητώ εκ νέου παπούτσι σε κάποια έκπτωση (αν βρεθεί), σε κάτι αντίστοιχο και ανάλογο του Saucony Endorphin Speed 2 ή ακόμα και το ίδιο.
Τουλάχιστον εύχομαι σε όλους έσας να μην πάθατε κάτι αντίστοιχο (και εύχομαι ποτέ να μην το πάθετε). Καλές δρομικές βόλτες.
1 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:58 #124683Nikos PilikasΣυντονιστής@vslis Αν ο τίτλος του προϊόντος έγραφε Speed, το λάθος είναι (και) δικό τους. Πρωτίστως. Έτσι κι αλλιώς, όλα τα Endorphin βγαίνουν σε κοινά χρώματα. Δεν χάνεις τίποτα να τους πάρεις τηλέφωνο και να απαιτήσεις “κάτι”.
1 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:25 #124684ΑνώνυμοςΑνενεργός@echetlos σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σωστά το αναφέρεις, το λάθος έγκειται και στις δύο πλευρές, αλλά ναι, πρωτίστως το βάρος πέφτει σε αυτούς. Από την άλλη πλευρά δεν ξέρω αν μπορώ να ασχοληθώ στα σοβαρά, βασικά δεν έχω τόσο πολύ υπομονή αυτό τον καιρό, συνεπώς θα το σκεφτώ x2 αν μπορώ να συνομιλήσω μαζί τους. Απλά επέστρεψα στο επόμενο 15λεπτο το προιόν. Αν με καλέσουν για να μου ζητήσουν τον λόγο τότε ναι, με όλη την καλή διαθέση θα προσπαθήσω να τους εξηγήσω.
1 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:50 #124685Nikos PilikasΣυντονιστής3 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:42 #124694ΑνώνυμοςΑνενεργόςΕίμαι σε αναζήτηση για παπούτσια με medium-fast, fast pace. Χρήση tempo/διαλλειματικές ένω θέλω να τραβάω αρκετά km στα long runs.
Οι επιλογές μου μέχρι στιγμής.
1. Saucony Endorphin Pro 2
2. Saucony Endorphin Speed 2
3. Asics Novablast 2
4. Nike Zoom Fly 4Κάποια ιδεά; Γενικά, είμαι ανοιχτος σε κάθε πρόταση.
Σας ευχαριστώ.
3 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:56 #124695Nikos PilikasΣυντονιστής@vslis Speed, Rebel v2, Deviate Elite.
4 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:24 #124698dimitrisΣυμμετέχωνΓνωρίζει κάποιος να απαντήσει επί του θέματος;
7 Δεκεμβρίου 2021 στις 09:30 #124711ANDREASΣυμμετέχωνΚαλημέρα. Ήθελα την γνώμη σας για 3 διαφορετικά παπούτσια.
1. Prism V2
2. Pegasus 38
3. FFE3
Για καθημερινή χρήση και για long.
Ευχαριστώ7 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:48 #124714gotthardΣυμμετέχωνΚαλησπέρα!!!
Τρέχω 3-4 φορές την εβδομάδα. Όλες γίνονται σε άσφαλτο (δρόμος, Νιάρχος κλπ). Κάνω και διαλειμματικές και tempo και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και fartlek. Δεν είμαι γρήγορος ούτε ελαφρύς 🙂 (ύψος 1.84 και βάρος 89-90 κιλά). Τώρα φοράω τα brooks ghost (τα νιώθω καλά στα πόδια) αλλά επειδή έχουν αρχίσει να φθείρονται έχω βγει στο ψάξιμο για παπούτσι. Έχω καταλήξει σε αυτά τα μοντέλα (δεν έχω πάει να τα δοκιμάσω- εκτός του brooks που το ξέρω) και έχω μπερδευτεί. Πιστεύω πως σύμφωνα με τις απαιτήσεις που έχω όλα θα με βολέψουν…
Asics Novablast 2
Brooks Ghost 14
Nike Pegasus 38
Saucony Endorphine Shift
Hoka One One Clifton
Mizuno Wave Rider8 Δεκεμβρίου 2021 στις 00:19 #124718harris_vakΣυμμετέχωνΤο pegasus 38, αν κ γενικά τα pegasus δεν τα είχα σε εκτίμηση, μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Για προπονητικό κ long run για μένα είναι άριστο. Έχει πολύ καλή απορροφητικότητα, χωρίς να είναι βαρύ. Τα φόρεσα σε 2 Ultra 100 κ 140 χλμ κ τα πόδια μου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.
8 Δεκεμβρίου 2021 στις 08:25 #124719Nikos PilikasΣυντονιστής@rokoandreasgmail-com Μάλλον το Pegs, θα σε βολέψει περισσότερο από το Reebok στα μεγαλύτερα.
@billfrydas Novablast.8 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 #124725gotthardΣυμμετέχωνΕυχαριστώ πολύ !!! 🙂
9 Δεκεμβρίου 2021 στις 08:18 #124728Nikos PilikasΣυντονιστής@rokoandreasgmail-com Πιο κατάλληλο το Razor για στίβο, πιο αποδοτικό το Speed γενικά. Μάλλον το δεύτερο θα επέλεγα.
@echetlos θα ήθελα την γνώμη σου για παπούτσι για τα Λιοφιλια.
Θα προτιμουσες τα razor 3 ή τα endorphin speed?9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 #124730Nikos PilikasΣυντονιστήςΕίδα πριν λίγο και το τελικό Alphafly 2, όχι πρωτότυπο ή camo, από insider info.
Το Turbo θα είναι όντως nature και θα κυκλοφορήσει το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.