Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 991 έως 1,005 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    geomaz
    Συμμετέχων

Νίκο καμιά αντίρρηση, για αυτό έγραψα ότι θα είναι σαν βάρκα η σόλα εάν όντως μόνο τόσα τα χιλιοστά.
    Με ψηλά τοιχώματα όχι μόνο στην φτέρνα αυτήν την φορά, αλλά και μπροστά στα μεταταρσια ( τα τοιχώματα μπροστά θα πρεπει να είναι πιο ψηλά και από τα αντίστοιχα των hoka Bondi X, για να δείχνει τόσο ψηλή η σόλα μπροστά με “μόλις” 23 χιλ).

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@geomaz Γιώργο, λογικά το σκέφτεσαι αλλά αν δεν δεις την σόλα κομμένη, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.
    Παίζει ρόλο το πάχος και το σχήμα του εσωτερικού πάτου, το πάχος του footbed, αλλά και το πόσο κοίλη είναι η βασική σόλα.
    Όλα αυτά μαζί, συν την εξώσολα, μπορεί να προσθέτουν πολλά επιπλέον χιλιοστά σε αυτά που ανακοινώνουν οι εταιρείες για την misdole και μόνο. Τα τοιχώματα ξεγελούν πολύ.

takosan
    Συμμετέχων

Πολύ χοντρό λάστιχο βλέπω στην εξώσολα του novablast 3.

geomaz
    Συμμετέχων

Πωωω ένα εργαλείο..
    Έρωτας με την πρώτη ματιά..

https://ee.newbalance.eu/en/pd/fuelcell-supercomp-trainer/WRCXV2-37287.html?dwvar_WRCXV2-37287_style=WRCXLM2

naftony
    Συμμετέχων

Ωραίο φαίνεται το New balance, έτοιμο να εκραγεί. Η αντρική έκδοση βέβαια ζυγίζει 314 γρ. αλλά με τέτοιο πάτο μπορεί να είναι παιχνιδάκι το να σηκωθεί από το έδαφος. Και 220 ευρώ για προπονητικό δεν είναι και λίγα

AlexFocus
    Συμμετέχων

Πρωτη μου φορα αγοραζω σοβαρο, δρομισιο παπουτσι. Πηγαινα για το VF αλλα στο http://www.outrun.gr με απετρεψαν απο την αγορα τους γιατι με ρυθμο πανω απο 5 (μην πω και πολυ παραπανω😎) η carbon plate θα με κουρασει μετα απο πολλα χλμ. Η προπονηση μου θα ειναι 15χλμ μια ή δυο φορες το πολυ την εβδομαδα, ασφαλτο, κλιση (Μονη Καισαριανης, Καλοπουλα, Μονη Αστεριου).

https://postimg.cc/gallery/dwjvn13

υγ: ανεφερα το ονομα του Νικο @Echetlos στο outrun … προφανως τον ηξεραν και ετυχα πολυ καλης εξυπηρετησης😎

geomaz
    Συμμετέχων

naftony σίγουρα τα 220 λίγα δεν τα λες.
    Ελπίζω σε κάποια μικρή έκπτωση παραπισω, αλλά ουτως ή άλλως εχε υπόψιν ότι προκειται για πολυ ειδική κατασκευή.
    Σαν προπονητικο θα έλεγα ότι προκειται για το πρωτο που μπαίνει στα “κυβικά” Του adidas adizero prime x.
    Το new balance πρεπει να είναι και πολυ σταθερό, εξαιτίας της φαρδιας πλατφόρμας.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@alexfocus λίγο περίεργα μου φαίνονται αυτά που σου είπανε
    Θα σε κουράσει το VF σε αργό ρυθμό σε πολλά αργά χλμ και δεν θα σε κουράσει το Tempo (που ειναι για Tempo προπονήσεις)?
    Επίσης τα 15χλμ δεν μπορούν να θεωρηθούν “πολλά”. Ακόμα και με 6/km να πηγαίνεις, μιλάμε για max 1:30hrs προπόνησης. Εδώ άλλοι κάνουν 2ωρα και 3ωρα αργά Long με VF και δεν έχουν κανένα θέμα κούρασης. Το αντίθετο μάλιστα! Ειναι τόσο ξεκούραστα που αποφεύγω να τα χρησιμοποιώ σε προπονήσεις για να μην “καλομαθαίνουν” τα πόδια

Κάνε τον κόπο να μας γράψεις εντυπώσεις μόλις τα τρέξεις.

AlexFocus
    Συμμετέχων

@aRiSTiDi εννοειται θα επανελθω με εντυπωσεις. Απο τα λιγο που τα φορεσα μεσα στο μαγαζι οντως μου φανηκαν πολυ ξεκουραστα. Κανω τα πρωτα μου σοβαρα βηματα στο δρομισιο τρεξιμο, καθως μεχρι προτινος και θα συνεχισω βεβαιως ειμαι του βουνου, και δεν μπορω να ξερω πως θα αντιδρασουν τα ποδια μου😎

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 6 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Sneak peak Clifton 9.

281163498_478432117415890_8733793742563099997_n

281275105_985267768800094_4894674630039674755_n

Poulios67
    Συμμετέχων

Εντελώς ανανεωμένο…

geomaz
    Συμμετέχων

Νίκο κάπου είδα ότι επιτέλους άλλαξαν αρκετά και το bondi 8, εκεί στην hoka.
    Mοιαζει να έχει αλλάξει και ο αφρός.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ride 15.
    Πολύ ευχάριστη έκπληξη!

20220525_123744

Nikolas
    Συμμετέχων

Ride 15.
    Πολύ ευχάριστη έκπληξη!

καλυτερα απο τα NB rebel v2?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikolaospapachristos Διαφορετικά παπούτσια, Νικόλα.
    Εντελώς προπονητικό και με πιο “ήσυχα” χαρακτηριστικά το Ride, κλασικό workhorse.
    Γρήγορο, bouncy και πούπουλο το Rebel.
    Και τα δύο χωρούν σε μία ντουλάπα, πάντως.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 991 έως 1,005 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.