Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,006 έως 1,020 (από 1,406 συνολικά)
  • Συντάκτης
    AlexFocus
    Συμμετέχων

Πρωτη δοκιμη των Nike Tempo Next% 10km, υψομετρικη διαφορα 338m, χρονος 1h10m, περιοχη Μονη Καισαριανης. Στο ανεβασμα αισθανομουν τον αφρο στη φτερνα και στο κατεβασμα τα air pods. Τα air pods μου φανηκαν λιγο πιο σκληρα σε σχεση με τον αφρο της φτερνας χωρις ομως να με κουραζουν σε καμια περιπτωση. Πολυ ελαφρο παπουτσι και η γλωσσα παρολο που ειναι πολυ λεπτη το σφιχτο δεσιμο των κορδονιων δεν το καταλαβα καθολου. Ειμαι περιεργος να δω στα 15km πως θα ειναι τα ποδια μου καθως σε ιδια χιλιομετρικη διαδρομη στο βουνο και παραπλησια υψομετρικη διαφορα αισθανομουν σχετικα κουρασμενος ενω σημερα με τα 10km ημουνα λες και πηγα περιπατο. Ενταξει δεν κατεβασα και τα χρονομετρα αλλα ο καθενας οτι μπορει κανει. Γενικα σαν παπουτσι μου ταιριαξε παρα πολυ και συνεχιζουμε.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος πριν από AlexFocus.
    Echetlos
    Συντονιστής

Πάει ακόμη ένας Μοϊκανός…

284573758_10160900495734218_4948398285797965793_n

Skot91
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην παρέα..Από το site 365 rider έχει αγοράσει ποτέ κανείς?? Από τι βλέπω είναι στην Αγγλία και έχει free shipping για αγορά άνω τον 100 ευρώ..Επίσης στο scamadviser λέει 100% έμπιστο..Αν έχει αγοράσει κανείς ας γράψει εντυπώσεις!!!

Echetlos
    Συντονιστής

@skot91 Αφού έχει Paypal, είσαι οκ.

naftony
    Συμμετέχων

@skot91 έχει ψωνίσει φίλος, αξιόπιστο μαγαζί στην Ισπανία (όχι Αγγλία)

dimitris
    Συμμετέχων

Ξέρουμε περίπου πότε θα ξανά έχουν εκπτώσεις στο nike.com;

dimitris765
    Συμμετέχων

Καλησπέρα μπορεί να μου προτείνει καποιος ενα προπονητικό παπούτσι που να κάνει και για αγώνες παράλληλα , σε ρυθμούς γύρω στα 5’/χλμ, σκεφτόμουν το puma deviate ή το saucony endorphin speed 2, πιστεύω το vaporfly δεν έχει να μου δώσει τάσα πολλά σε τόσο αργό ρυθμό, εσείς τι γνώμη έχετε, θα προτείνατε κάποιο από αυτά ή καποιο άλλο;

Echetlos
    Συντονιστής

@dimitris765 Πάρα πολλά έχει να σου δώσει το VF, σχεδόν σε οποιονδήποτε ρυθμό.
    Σαν trainer/racer όμως, το Speed θα σε βολέψει περισσότερο.

dimitris765
    Συμμετέχων

κατάλαβα το vf είναι top αλλα σαν καθαροαιμο racer,to deviate nitro δεν είναι καλό σαν trainer/racer σαν το speed;

Echetlos
    Συντονιστής

Πολύ καλό είναι αλλά το Speed είναι καλύτερο.

harris_vak
    Συμμετέχων
    Στέλιος
    Συμμετέχων

Τελικα για αλλη μια φορα πρωτοτυπησα και αγορασα την περασμενη εβδομαδα τα Pegasus 39. Ειχα 25% εκπτωση, οποτε πηρα το χρωμα που ηθελα στα 89.99. Αντικατεστησα τα Pegasus 37, τα οποια εφτασαν στο παρα κατι τα 3000χλμ . Φρεσκαδουρα !! 😀

Οι εναλλακτικες που ειχα στο μυαλο μου ηταν τα reebok floatride, αλλα και το saucony ride 15 .

Αναγνωριζω οτι τα Pegasus δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο και οτι ειναι ενα παπουτσι “αχρωμο”, αλλα το πρωτο μου κριτηριο ηταν να βρω ενα παπουτσι που να βγαζει δοκιμασμενα πολλα χλμ και να το χρησιμοποιω για σχεδον ολες τις προπονησεις εκτος απο τα γρηγορα μου (tempo/fartlek και αγωνες), που γι’αυτα εχω ενα Boston 8 με περιπου 800χλμ. Το boston θα αντεξει σιγουρα και για φετος, αλλα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του… Θα εχω το νου μου, μηπως βρω καποια καλη προσφορα σε κατι που να αξιζει. Μηπως βρω καποιο απο τα πιο ακριβα μοντελα σε μια καλη προσφορα δηλαδη.

Χθες, λοιπον, δοκιμασα για πρωτη βολτα τα 39αρια, σε ρυθμους απο το 5:00 εως το 6:00. Το παπουτσι ειναι κλασσικο Pegasus, δεν με προβληματισε το πατημα του καθολου και περασε μια πολυ ξεκουραστη ωρα.
    Η μεγαλη του διαφορα σε σχεση με το 37(και το 38) ειναι οτι το toebox ειναι αισθητα πιο φαρδυ. Εμενα που εχω λεπτο πελμα μου φαινεται καπως παραξενο και το ψιλοφοβηθηκα οταν το πρωτοφορεσα (πριν το δεσω κανονικα). Το νουμερο ειναι σωστο (1 δαχτυλο αποσταση). Διαβασα οτι ενα φαρδυ παπουτσι μπορει να σου κανει φουσκαλες στα μεταταρσια. Δεν ξερω πως αλλιως το καταλαβαινεις. Τελικα δεν φανηκε να με ενοχλησε σε κατι μετα το 11αρακι που εκανα, αν και πλεον δενω heel lock και σφιγγω αρκετα ολο το παπουτσι, γιατι κινουμαι συχνα σε κατηφορικα κομματια και με βοηθαει στο να μην διαλυω τα νυχια συνεχως. Πιστευω οτι δεν θα
    μου δημιουργησει προβλημα ουτε στα long μου.

Επισης, το μπροστινο zoom το καταλαβαινεις ευκολα στα μεταταρσια. Το padding στο πισω μερος του παπουτσιου (γυρω απο τον αστραγαλο) μου φανηκε μπολικο και περισσοτερο απο καθε αλλο Pegasus που εχω φορεσει. Σε λιγο καιρο που θα εχω κανει αρκετα χλμ, θα μπορεσω να εχω μια καλυτερη εικονα.

dimitris765
    Συμμετέχων

καλημέρα στα vf παιζει να πεσει η τιμη στις εκπτωσεις κατω απο την εκπτωση 25% που δινουν στα γενεθλια ή είναι ευκαιρία να τα πάρω τώρα;

Καλησπέρα σας παιδιά,

Σε αναζήτηση παπουτσιού και εγώ για τον 1ο μου Μαραθώνιο στην Αθήνα.

1,80 ύψος
    83 κιλά (γυμναστηριακός)
    ουδέτερο πάτημα

Προς το παρόν τα παπούτσια που έχω για προετοιμασία:
    – Asics numbus για long run κλπ
    – Hoka Rincon 3 για recorvery runs (εφιάλτης το παπούτσι καθώς είναι άπειρα ζεστό για τον καιρό της Κύπρου και μου έκανα φουσκάλες, άρα περιόρισα τη χρήση του)

Σκέφτηκα για το Cumulus σαν φαν της Asics χρόνια.
    ποιά είναι η γνώμη σας?

Echetlos
    Συντονιστής

@dimitris765 Στις προηγούμενες προσφορές πάντως (εκπτώσεις ή birthday code), το VF εξαιρείτο.

καλημέρα στα vf παιζει να πεσει η τιμη στις εκπτωσεις κατω απο την εκπτωση 25% που δινουν στα γενεθλια ή είναι ευκαιρία να τα πάρω τώρα;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,006 έως 1,020 (από 1,406 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.