Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

• Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 μήνες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,021 έως 1,035 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kpapageorge Το Novablast είναι η καλύτερη επιλογή.

ANDREAS
    Συμμετέχων

Αναζητώ αντικαταστατη του razor 3,
    Για κομμάτια εντός στίβου (από 200αρια έως 800αρια).
    Προτάσεις;;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com Liberate, Razor Excess, Takumi.

ANDREAS
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ.
    Το takumi μου άρεσε πιο πολύ αλλά είναι κάπως αλμυρή η τιμή του. Για το kinvara 13 τι γνώμη έχετε;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 3 μήνες πριν από ANDREAS.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com Παλιάς κοπής πλέον το Kinvara, αν και για αυτές τις αποστάσεις μια χαρά είναι. Πιο “ξερό” και φλατ βέβαια.
    Τα άλλα έχουν νέους αφρούς, πιο ζωντανούς, πιο ξεκούραστους. Πολύ ευρύτερη χρήση.

ANDREAS
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ κ πάλι. Θα πάω να δοκιμάσω το liberate, διάβασα την αξιολόγηση σου κ μου κίνησες το ενδιαφέρον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Νίκο καλησπέρα ..μια άποψη και από σένα..πληρώθηκα κάτι υπερωρίες.
    Οπότε ένα δώρο σε ευατο μου επιβάλλετε..
    Saucony endorfin speed 2 η floatride energy 4 ?
    Tο ένα σε τιμή στα 130 περίπου το αλλο σε 75
    Είμαι σε δίλημμα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgos-pliakos Καλημέρα Γιώργο.
    Στα 60€ βγαίνει το Energy αυτή την στιγμή.
    Πολύ καλύτερο παπούτσι το Speed, δεν τίθεται θέμα. Απλά δεν ξέρω αν θα σε βολέψει σαν καθημερινό, λόγω πλάκας. Εκτός αν το θες για τα πιο γρήγορα ή τους αγώνες.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Πάντα είχα την εξής απορία.
    Όταν λέμε ότι το ένα παπούτσι έχει drop 6 και το άλλο έχει drop 10 την διαφορά στην συμπεριφορά μεταξύ των δύο την κάνουν τα 4mm παραπάνω αφρού που έχει το 10αρι στην φτέρνα από το 6αρι, ή ότι η κλίση του ποδιού μέσα στο 10αρι είναι πιο έντονη από την αντίστοιχη κλίση του 6αριού?
    Δεν μπορώ να πιστέψω(τρόπος έκφρασης, όχι ότι έχω δυσπιστία) ότι 4mm που είναι μια απειροελάχιστη διαφορά σε ό,τι και αν μετράει κανείς, μπορεί να κάνει τόση μεγάλη διαφορά ώστε να λέμε το ένα παπούτσι είναι πιο φιλικό στους γαστροκνήμιους, το άλλο είναι πιο φιλικό στα γόνατα, το ένα θέλει προσαρμογή, το άλλο είναι πιο εύκολο κτλ κτλ. 4mm κάνουν τόση διαφορά?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Την κλίση εξετάζουμε, όχι το ύψος σε κάθε μία από τις δύο περιοχές, Μανώλη.
    Για να καταγράφεται ευαισθησία στην αλλαγή του drop σε αρκετούς, προφανώς τα 4mm είναι ικανή διαφορά.

dimitris765
    Συμμετέχων

καλημέρα, το vaporfly ποσα χιλιομετρα αντεχει περιπου πριν να αρχισει να παιφτει η αποδοσή του;

ThanasisBez
    Συμμετέχων

Νίκο πέρυσι πήρα τα Puma velocity nitro, και πραγματικά ήταν ένα φοβερό παπούτσι για καθημερινό trainer
    για αντικατάστασή τους από κάτι διαφορετικό (αν και είδα ότι βγήκαν και τα velocity nitro2) σκέφτομαι να πάω σε novablast 2 ή σε saucony ride.
    από τις παρουσιάσεις και τα σχόλιά σου καταλαβαίνω ότι υπερτερούν κατά πολύ τα asics, σωστά? θα τα προτιμούσες δηλαδή

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitris765 400 χλμ τα έχεις άνετα. Ακόμη όμως κι όταν αρχίσει να πέφτει, κάτι που είναι σταδιακό, το παπούτσι παραμένει απολύτως usable, έστω και σαν προπονητικό. Κι έτσι όμως, αν το δώσεις σε κάποιον που δεν το έχει ξαναφορέσει, θα εντυπωσιαστεί.
    Έχω τρέξει με 4% με 900 χλμ και σκαμμένη φτέρνα κι ήταν μια χαρά.

@thanasisbez
    Το Velocity 2 λένε ότι είναι καλύτερο και λίγο πιο μαλακό.
    Αν το ζητούμενο είναι η απόλυτη άνεση, πας σε Novablast.
    Αν θες κάτι που ανοίγει εύκολα και ρυθμό, πας στο Puma. Εγώ το ν1 το έχω βάλει και σε 500άρια και πήγαινε ωραιότατα.
    Το Ride φέρνει προς το Velocity σε softness αλλά νομίζω ότι θα προτιμούσα το δεύτερο.
    Με κανένα από τα 3 δεν θα βγεις χαμένος, πάντως.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δε μου λέτε…
    Παραγγέλνοντας από το sportsshoes, εξακολουθεί να ισχύει ότι δεν έχεις τίποτα επιπλέον από φόρους, δασμούς κτλ, ε;

naftony
    Συμμετέχων

Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθαν τα razor 3+ από sportsshoes, τα έφερε η ελτα κούριερ και δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα. Σημειωτέον παρήγγειλα Πέμπτη και μου ήρθαν την επόμενη Παρασκευή (8 ημέρες)!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 3 μήνες πριν από naftony.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,021 έως 1,035 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.