Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@takisss Όχι, καμμία σχέση το ZFF με το VF. Ναι μεν είναι κι αυτό άκαμπτο αλλά ο πολύ μαλακός αφρός επιτρέπει στο πόδι να δουλέψει εντελώς διαφορετικά.
    Παρ’ το άφοβα, Τάκη.

TAKISSS
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Νικο! Με χαλάει λίγο το χρώμα στα VF αλλά 233 ευρω απο Ιταλία πιστεύω είναι πολυ καλά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όχι ρε συ, πολύ ωραίο είναι το mango.

Gregorysg
    Συμμετέχων

Asics Hyperspeed
    Παραδοσιακό racing flat με μπόλικη προστασία όπως φαίνεται
    Drop:5 mm
    Βάρος: 210 gr
    Τιμή: 90$

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 10 μήνες πριν από Gregorysg.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 10 μήνες πριν από Gregorysg.
    Gregorysg
    Συμμετέχων

Asics Hyperspeed

Παραδοσιακό racing flat με μπόλικη προστασία όπως φαίνεται
    drop: 5mm
    βάρος: 210 gr
    Τιμή: 90$ https://www.youtube.com/watch?v=7F8F9QT5LW4&t=1s

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο τελικά μπλέχτηκα χειρότερα! ευχαριστώ κατ αρχήν και εσένα και τον Πανο για τη διευκρίνηση UB vs UB-PB γιατί δεν ήξερα ότι έχουν τόσο διαφορετική συμπεριφορά!!!

Στο δια ταύτα: Θέλω αντικαταστάτη για το Turbo, χωρίς όμως να έχω απαίτηση για την ίδια καλή συμπεριφορά στα γρήγορα και Tempo τρεξίματα. Μου αρκεί να έχει την ίδια συμπεριφορά στα “αργά” (Easy Runs και Long Runs). Να είναι εξίσου μαλακό δηλαδή, γιατί τρέχω πολλά χλμ σε τσιμέντο (στην καλύτερη περίπτωση σε άσφαλτο). Αν ειναι και το ίδιο ελαφρύ, ακόμα καλύτερα. Τώρα αν μέσα σε κάποιο Easy ή Long, έχω σκόρπια 1-2km σε Tempo ρυθμο, και η “αίσθηση” δεν ειναι τοσο καλή, δέν χάλασε και ο κόσμος. Ο “αργός” ρυθμος, παρότι δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο, είναι 4.55-4.30 .
    Απότι κατάλαβα το PB δεν ειναι αυτό που ψάχνω. Ποιό θα μπορούσε να ειναι?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aristidi, ULtra Boost και Ultra Boost PB διαφέρουν μόνο στο επάνω μέρος και το βάρος, η σόλα είναι ίδια.

Όσον αφορά την αντικατάσταση του Turbo, εξακολουθώ να προτείνω το Novablast. Εμένα είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή για ξεκούραστα, αργά χλμ. Πιθανώς να σε βόλευε και το ZF3 ή μετά να δεις τα μοντέλα της Hoka.

savinio
    Συμμετέχων

@aristidi χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, εμένα για αυτούς του ρυθμούς με βόλεψαν πολύ τα reebok floatride energy το 1 το οποίο το έχω πάρει και το χρησιμοποιώ και δεύτερη φορά. Πολύ φτηνό αλλά κάνει καλή δουλειά. Φυσικά η άποψη του Νίκου είναι πολύ μεγαλύτερης βαρύτητας.

TAKISSS
    Συμμετέχων

Τα παράγγειλα τα VF απο Ιταλία αλλά έκανα μια “πατάτα”. Τα πλήρωσα με paypal και χρεώθηκε δύο φορες το ποσό στην πιστωτική (Μάλλον το πάτησα εγω δυο φορες). Τι πρέπει να κάνω τώρα?

naftony
    Συμμετέχων

TAKISSS καλοτάξιδα. Κάποιες οδηγίες για ακύρωση από paypal, νομίζω ισχύουν
    Στο επάνω μέρος της σελίδας πληρωμής στο paypal θα πρέπει να υπάρχει η φράση Κατάσταση πληρωμής . Εάν η λέξη δίπλα της λέει ” Ολοκληρώθηκε”, δεν θα μπορείτε να ακυρώσετε την πληρωμή, καθώς ο παραλήπτης έχει ήδη λάβει τα χρήματα. Εάν το κείμενο λέει ” Εκκρεμείς” ή ” Μη ζητηθεί”, θα πρέπει επίσης να υπάρχει ένα εμφανές κουμπί Άκυρο . Κάντε κλικ στο κουμπί Άκυρο.
    Θα εμφανιστεί μια οθόνη επιβεβαίωσης. Κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση πληρωμής στο κάτω μέρος της οθόνης. Η συναλλαγή σας PayPal θα αντιστραφεί τώρα.
    Τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να ακυρώσετε μια συναλλαγή PayPal;
    Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε προσωπικά με τον παραλήπτη και να ζητήσετε από αυτούς να επιστρέψουν την πληρωμή σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό του PayPal.Μια τελευταία λύση θα πρέπει να είναι η υποβολή διαφωνίας μέσω του Κέντρου επίλυσης PayPal.

TAKISSS
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για τις πληροφορειες! Νομίζω οτι η paypal έχει ακυρώσει την μια συναλλαγή, αλλα φαίνεται διπλή χρέωση στην πιστωτική. Θα επικοινωνήσω με την τράπεζα και θα δω.

Hadabis
    Συμμετέχων

Γενικα οι χρεωσεις και μεσω καρτας σε POS αλλα και οι ιντερνετικες πολλες φορες δεσμευοντε τα χρηματα και τα παιρνουν σε δευτερο χρονο. Λογικα κατι παρομοιο εχει γινει τα εχουν δεσμευσει τα χρηματα και αυτοματα θα επιστραφουν σε μερικες μερες. Θα σου τραβηξουν κανονικα μονο το ενα ποσο. Γενικα paypal ειναι εγγυηση οπου πληρωνεις σε καλυβουν αν γινει στραβη.

mashine
    Συμμετέχων

@aristidi Να συμπληρώσω τον Νίκο ότι και εδώ κοιτάς

https://www.skroutz.gr/s/22241137/Asics-EvoRide-1011A792-100.html

nightmare
    Συμμετέχων

Καλησπέρα παιδιά.

Τελικα παρήγγειλα τα pegasus τα οποια παρελαβα χθες.
    Τα 35αρια που εχω, οπως κ το 36 trail, τα ειχα αγορασει σε 42,5 κ μου ειναι καπως μπολικα. Έτσι το 37αρι το πηρα σε 42 για καλυτερη εφαρμογή.Βαρος:259g

Κατευθείαν το απογευμα τα δοκιμασα κάνοντας ενα 5αρι στην γειτονια.
    Κ ξεκιναμε…
    Η γλωσσα ειναι οντως πολυ λεπτη κ κοντη, νομιζα οτι θα με κοψει παρολο που δεν σφίγγω πολυ τα κορδονια. Τελικα δεν με ενόχλησε καθολου.
    Σίγουρα ειναι πολυ προστατευτικα, ανεβοκατεβαινα πεζοδρόμια, πατουσα σε ανωμαλιες κ σε λακουβες κ δεν ενιωθα τιποτα.
    Βουλιαγμα κ ωθηση δεν ενιωσα καθολου ή είμαι ασχετος ή δεν νιωθω τιποτα… Δεν ξερω τι να πω… Μαλλον φταιει που ειμαι 60κιλα άνθρωπος… Χαχαχα

Επειδη τα πόδια μου ειναι σε περιεργη φαση δεν μπορω να πω αν βοηθανε ή οχι σε αλλαγη ρυθμου.
    Παντως σε κατηφορα πηγα μεχρι 3:40 κ δεν με ενοχλησε κάτι.

Η φτερνα κλειδωνει πολυ καλα. μπορει να εχει κ απο τα καλυτερα που εχω συναντησει, αν κ μπορει να είμαι υπερβολικος.

Δυστυχως, την προσφυση των adidas με την Continental σολα δεν μπορει να την φτάσει. Αν πατησεις σε βρεγμενο οδόστρωμα νιωθεις οτι δεν βεντουζαρει κατω αλλά ψιλογλυστραει.

Τελος, όλως περιεργως με χτυπησε στην εσωτερικη πλευρα της φτερνας, περιπου στην καμαρα. Ειδα λοιπον οτι με χτυπησε ο πατος ετσι οπως γυρναει προς τα πανω. Ειναι σκληρος σε εκεινο το σημειο.
    Λέτε να μαλακωσουν ή την πατησα; γιατι στενα δεν τα νιώθω.

@Echetlos
    εσυ ειχες νιωσει καποια ενοχληση σε εκεινο το σημειο οταν τα δοκιμασες;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 10 μήνες πριν από nightmare.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nightmare Όχι, ποτέ. Μιλούσα όμως μ’ έναν φίλο πριν λίγο, ο οποίος έχει το ίδιο θέμα με εσένα.
    Βάλε έναν πάτο από άλλο παπούτσι, που δεν σε έχει ενοχλήσει ποτέ και λογικά θα είσαι οκ. Ή αν πάρεις κάποιον aftermarket, επίλεξε να είναι όσο πιο φλατ γίνεται.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.