Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,036 έως 1,050 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ευχαριστώ, Αντώνη!

mikeb
    Συμμετέχων

Το sportshoes όντως δεν έχει καμία έξτρα χρέωση πέραν της τιμής του προιόντος +4 euro περίπου για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, ενώ για κάτω των 100 για Ελλάδα έχει μεταφορικά.
    Βλέποντας τα σχόλια μπήκα να ρίξω μια ματιά και βλέπω το Rocket-x στα 95 ευρώ. Φράγκο δεν θα μας μείνει 🙂

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 3 μήνες πριν από mikeb.
    chriskapsio
    Συμμετέχων

Το sportsshoes δεν έχει δασμούς και φόρους αλλά με τα skechers gorun ride 9 τα κάνανε μπάχαλο. Παράγγειλα ΕU45 μετέτρεψαν αυτόματα σε UK10 και στείλανε EU44,5 και εννοείται δε μου κάνει! Παρά τις ενστάσεις μου δε δέχονται ότι είναι λάθος της εταιρείας ή της Skechers και το μόνο που μου είπαν στείλε πίσω τα παπούτσια με δική σου χρέωση και εμείς θα καλύψουμε μέχρι 9,5λίρες!!! Πέρα το ότι η αποστολή πίσω βρήκα ότι στοιχίζει 24 ευρώ δε ξέρω εάν έχει και δασμούς. Μύλος!!!
    Το φυσάω και δε κρυώνει…

krem
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους ψάχνω σχετικά φθηνή επιλογή για αργά 10αρια 3-4 φορές την εβδομάδα. Κάτι ΝΙΚΕ all day run που έχω τώρα μετά τα 5 χιλιόμετρα υποφέρω. Πόνοι στα δάκτυλα, φουσκάλες στα μετατάρσια, πόνοι στην κνήμη και στα γόνατα. Tip, έχω φαρδύ πέλμα και πολύ ελαφρύ υποπρηνισμό.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vaggelis Reebok Floatride Energy 4.
    Πας ένα ολόκληρο νούμερο κάτω. Το παραγγέλνεις από Reebok, παίρνεις και κωδικό από picodi.com και σου βγαίνει στα 60€.

Καλησπέρα σε όλους ψάχνω σχετικά φθηνή επιλογή για αργά 10αρια 3-4 φορές την εβδομάδα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ευχαριστώ συντρέχτες για τις απαντήσεις! 🙂

dimitris765
    Συμμετέχων

Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα εμενα προσωπικα τα novablast 2 δεν μου εκατσαν τοσο καλα, μου φαινονται βαρια και δυσκολα να ανοιξεις ρυθμο

Nikolas
    Συμμετέχων

Εμένα πάλι τα saucony ride 15 με βοήθησαν πολύ στο να ανοίξω ρυθμό στα τρεξίματα μου…φοβερό παπούτσι!! Ευχαριστώ Νικόλα για το review σου..ήταν πολύ χρήσιμο!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikolaospapachristos Με τόσα πράγματα κι εξελίξεις που έχουμε στον χώρο, είναι δύσκολο να περιγράψεις ένα μοντέλο που είναι καλό ως σύνολο αλλά χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο στα επί μέρους. Χαίρομαι που σε βόλεψε, Νικ.

Εμένα πάλι τα saucony ride 15 με βοήθησαν πολύ στο να ανοίξω ρυθμό στα τρεξίματα μου…φοβερό παπούτσι!! Ευχαριστώ Νικόλα για το review σου..ήταν πολύ χρήσιμο!!!

Panos
    Συμμετέχων

Χαιρετώ την παρέα.
    Τη γνώμη έχετε για αυτό το παπούτσι που με έξτρα κωδικό βγαίνει κοντά στα 60 ευρώ.
    https://www.reebok.com/gr/zig-kinetica-2.5-shoes/GX0500.html?pr=product_rr&slot=2&rec=mt

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tiniakos Δεν είναι καν για τρέξιμο αυτό.
    Στα ίδια χρήματα παίρνεις το Energy 4.

Τη γνώμη έχετε για αυτό το παπούτσι που με έξτρα κωδικό βγαίνει κοντά στα 60 ευρώ.
    https://www.reebok.com/gr/zig-kinetica-2.5-shoes/GX0500.html?pr=product_rr&slot=2&rec=mt

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τι γίνεται με το sportsshoes; 11 ημέρες και το tracking system είναι κολλημένο στο “parcel with carrier”.
    Μη μου λέτε μετά γιατί καθυστερεί το review…

Elda
    Συμμετέχων

Λογικα οπου να ναι θα ερθει το δεμα. Τα Elta courier οταν παραλαμβανουν το δεμα στην Ελλαδα του δινουν νεο tracking No και το παλιο απο την Αγγλια παυει να ενημερωνεται και μενει στο parcel with carrier. Eμενα το Μαιο εκανε 6 μερες (ημερολογιακες) να ερθει και τον Ιουνιο 8.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Και πώς μαθαίνω το tracking nr των ΕΛΤΑ; Με ειδοποιούν, όπως π.χ. κάνει η GLS;

naftony
    Συμμετέχων

Σε μένα ήρθαν στις 8 ημέρες τα παπούτσια από sportsshoes. Έψαξα αρκετά αλλά δεν μπόρεσα να βρω το tracking number στα ΕΛΤΑ κουριερ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,036 έως 1,050 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.