- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
22 Αυγούστου 2022 στις 17:13 #126524Nikos PilikasΣυντονιστής
@geomaz Πολύ ενδιαφέρον, Γιώργο. Έχω κάποιες ενστάσεις βέβαια αλλά για να είμαι ειλικρινής, βαριέμαι λίγο τώρα. 😛
Πολύ γρήγορα…
Βγάζει το πλάτος μπροστά του 1080 στα 97mm, δηλαδή 1.8mm κάτω του μέσου όρου. Σαν αίσθηση, το παπούτσι είναι ίσως το φαρδύτερο που έχω φορέσει ποτέ. Ή το 12.5 ένδειξη του durometer, το οποίο είναι εξωπραγματικά χαμηλό. Μαλακή η σόλα του αλλά μάλλον κάτι γίνεται λάθος με το όργανό τους.Σε κάθε περίπτωση, εξαιρετική η δουλειά που κάνουν.
24 Αυγούστου 2022 στις 06:10 #126529runwalkerΣυμμετέχωνΕυχαριστώ για τις απαντήσεις!
25 Αυγούστου 2022 στις 20:59 #126536petransfhpΣυμμετέχωνΈχει κάποιος εμπειρία ή μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με τα ,
1) Saucony Endorphin LD3
2) Adidas DistanceStar
?28 Αυγούστου 2022 στις 01:24 #126537GreTsi31ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα και καλή σεζόν μα έχουμε.
Θέλω τη βοήθεια σας.
Πήγα εχθές αποφασισμένος για αγορά των Puma deviate nitro elite και έκανα το λάθος να δοκιμάσω τα Endorphin speed 3 και έπαθα ζημιά και παπούτσι δεν πήρα.
Το θέλω για κάθε μέρα για 10km σε στίβο και διάδρομο (κυρίως) με ρυθμό από 4:40 έως 5:50
Τι λέτε ;28 Αυγούστου 2022 στις 11:32 #126538Nikos PilikasΣυντονιστής@gretsi31 Προσωπικά, οριακά προτιμάω το Puma από τα Speed. Tο ν3 όμως πρέπει να είναι αρκετά βελτιωμένο.
Για τους μετρίους και γρήγορους ρυθμούς σου είναι κορυφαία επιλογή, δεν το συζητούμε. Στους αργούς όμως ίσως να σε βόλευε καλύτερα ένα καθαρά trainer.28 Αυγούστου 2022 στις 12:00 #126539hhmariaΣυμμετέχωνκαλημερα στη παρέα,
ύστερα απο 600km που έκλεισα με το ascis nimbus 23 ειμαι προς αναζήτηση ξανα για παπούτσια..τα βλέπω ταλαιπωρημενα, ασε που στο πανω μερος σκιστηκαν ελαφρως…εχω την αίσθηση δε οτι εχω πονακια μετά το τρεξιμο…
δεν εχω καταλαβει αν πρέπει όντως να αγοράζω τα “γυναικεία” ή δεν παίζει καμια σημασία. στο ιντερνετ υπάρχουν διαφορές γνωμες.
αμφιταλαντευομαι ανάμεσα στα nimbus 24 platinum και στα κλασσικα nimbus 24.. φαίνεται πιο ενισχυμενα τα πρωτα στην προστασία απο τους κραδασμους.
η μεγαλη διαφορα της τιμής ανάμεσα στους χρωματισμούς έχει να κανει και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή απλα θεμα “εμφανισης” ειναι;αναθεμα τα , μου αρέσουν τα πιο ακριβα! 🙂
αν έχει καποιος εμπειρία ή αποψη …28 Αυγούστου 2022 στις 13:00 #126540Nikos PilikasΣυντονιστής@hhmaria Tα Nimbus είναι gender specific, Mαρία. Άλλο drop το γυναικείο, με περισσότερο αφρό πίσω και πιο εύκαμπτο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σου κάτσει απαραίτητα καλά το ανδρικό.
Αρκετά βελτιωμένο το ν24, με το νέο αφρό να το μαλακώνει κι άλλο. Επίσης, μόνο οι χρωματισμοί αλλάζουν, όχι τα χαρακτηριστικά.
Δες όμως και το Novablast 3.28 Αυγούστου 2022 στις 16:06 #126541hhmariaΣυμμετέχωνnovablast 3 ε; ειχα την αισθηση οτι ηταν για ανωμαλο δρομο, αλλα οχι..θα επισκεφτω καποιο κατάστημα να τα δοκιμάσω επανω μου, να δω αισθηση
ευχαριστω!28 Αυγούστου 2022 στις 16:11 #126542GreTsi31ΣυμμετέχωνΝαι όντως είναι αρκετά βελτιωμένο το speed 3 όπως και το pro 3 που επίσης δοκίμασα και συγκεκριμένα μου έβγαζε την αίσθηση να ανοίξω τη πόρτα και να αρχίσω να τρέχω. Ίσως πάω μελλοντικά στο pro για να έχω ένα καλό ζευγάρι για αγώνες. Ελπίζω μονο να μην είναι για ειδικές καταστάσεις και πιο γρήγορα πόδια.
Το nimbus 24 που λέτε όντως είναι πολύ μαλακό και το έχει και σε καλή έκπτωση το outrun.28 Αυγούστου 2022 στις 18:21 #126543aRiSTiDiSΣυμμετέχων@hhmaria Το αντίθετο! Τα Novablast ίσως να είναι και επικίνδυνα για ανώμαλο με τόσο ψηλή σόλα που έχουν. Τα Nova3, επειδή μόλις κυκλοφόρησαν θα ειναι λίγο τσιμπημένη η τιμή τους (τσιμπημένη = 0% έκπτωση). Σε λίγους μήνες σίγουρα θα τα βρίσκουμε στα 100, και ίσως ακόμα πιο κάτω (τώρα τα Νova2 τα βρίσκεις και στα 80).
@gretsi31 είμαι περίεργος να δώ πόσο μπορεί να βελτιωθεί το eSPEED 1! Και για αυτό όμως θα περιμένω να εμφανισθεί με έκπτωση, όπως και για το νέο Turbo!28 Αυγούστου 2022 στις 20:07 #126544Nikos PilikasΣυντονιστής@aristidi Από τα 160 έχει πάει ήδη στα 135 το ΝΒ3.
Το δε Turbo, και να σ’ το χαρισουν θα το επιστρέψεις. 😉29 Αυγούστου 2022 στις 18:50 #126565Vassilis38ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα κ συγχαρητήρια,έχετε φτιάξει ωραία παρέα,σχόλια,reviews,προπονήσεις, όλα άψογα.
Τελευταία 3ετία τρέχω με το floatride energy της reebok,έχω πολλά ζευγάρια κ απ’τα 4,μου ταίριαξε γάντι απ’την αρχή σε ότι προπόνηση ή αγώνα τα έβαλα.Τόλμησα να τα φορέσω κ σε 25άρι αγώνα βουνού,ατσαλάκωτο με έβγαλαν.Ακριβέστατα κ τα reviews του οικοδεσπότη για το παπούτσι.
Δεν μπορώ καθόλου τα μαλακά παπούτσια,αγόρασα πέρσι τα ghost κ τα pegasus κ αυτό το βούλιαγμα που σπαταλά την μισή ενέργεια σε κάθε βήμα με βασανίζει,ταλαιπωρία σκέτη.
Υπάρχει κάτι παρόμοιο με την semi soft κ άμεση αίσθηση του FE ; Κυρίως για long run στο 5’10” περίπου. Πήρα χτες το energy X,έχω φυσικά φρέσκα κ τα energy 4 αλλά λέω να δω κάτι κ από άλλη εταιρία,θέλω να διευρύνω τον στόλο κ να έχω επιλογές.
29 Αυγούστου 2022 στις 18:55 #126566Nikos PilikasΣυντονιστής@vassilis38 Καλώς τον Βασίλη! 🙂
Δες το Puma Velocity 1. Λογικά είναι αυτό που θες.29 Αυγούστου 2022 στις 20:41 #126567Vassilis38ΣυμμετέχωνΕυχαριστώ,θα τα ψάξω άμεσα ! Τρομερό με τι παπούτσια τρέχαμε πριν 10 χρόνια κ τι επιλογές υπάρχουν τώρα…
Καλή συνέχεια !29 Αυγούστου 2022 στις 22:31 #126568petransfhpΣυμμετέχωνΘα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι επιλογές έχουμε για αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων εντός σταδίου , παπούτσια όμως τα οποία πληρούν τους νέους κανονισμούς ! Αν δεν κάνω λάθος μέχρι 20mm ύψος σόλας . Δεν γνωρίζω βέβαια από ποιο ακριβώς σημείο γίνεται η μέτρηση !
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.