- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 166 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:24 #126731
aRiSTiDiS
Συμμετέχων@takisss μακρυά από Speed σε βρεγμένο και ειδικά σε μεγάλη ταχύτητα (5Κ) που βάζεις πολύ δύναμη στο πέλμα και θές ακόμα πιο δυνατό grip. Το γλίστρημα των VF στο βρεγμένο είναι πταίσμα μπροστά σε αυτό των eSpeed/Pro.
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:21 #126732Nikos Pilikas
Συντονιστής@rokoandreasgmail-com Puma Liberate.
Ίδιο πάτημα, λίγο πιο μαλακό πίσω, ελαφρώς λιγότερο μπροστά. Πρόσφυση σε άλλο επίπεδο.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ RAZOR 3 ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΝΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΜΑΛΑΚΟ.ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ
16 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:19 #126734Angelos
ΣυμμετέχωνΘυμαμαι στον μαραθωνιο του 18 αν δεν κανω λαθος που εβρεχε, οσοι ετρεχαν με τα καινουργια vaporfly επεφταν λογω γλιστρηματος… Δεν ειναι απαραδεκτο παπουτσια των 200+ ευρω να μην εχουν προσφυση; Αν τρεχεις σε κατηφορα και βρεχει τι κανεις; Εγω απο τοτε που δοκιμασα τα adidas ψαχνω μονο παπουτσι που να λεει απο κατω.. continental
17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 #126739roukounas
Συμμετέχων@kpapageorge Το ελιτ 2 δεν λες? Από ποιο site?
17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:37 #126756LEONT
ΣυμμετέχωνΚαλημερα να ρωτησω κι εγω κατι Νικο…για αγωνα 10κμ σε ρυθμο 4min/km ισως και παρακατω…τι θα μου προτεινες?vaporfly next 2%((που εχω χιλιομετρα μ αυτο)η το adidas adizero adios pro 2?
1:77 υψος 71kg…..οπως και για τον κλασικο μαραθωνιο17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:22 #126759Nikos Pilikas
Συντονιστής@leonistsiouris Για εμένα ξεκάθαρα το VF, Λεωνίδα.
Και λόγω επιστροφής αλλά και φρεσκάδας στα πόδια.17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:23 #126761Labrous
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής θέμα:
Αγόρασα τα Alphafly 2 εν όψει Μαραθωνίου, επηρεασμένος και από τις διθυραμβικές κριτικές που διαβάζω και, ενώ το νούμερο είναι σωστό (47, όπως σε όλα), μετά την πρώτη tempo προπόνηση 10 Km έχω φουσκάλες και στα δυο πόδια στο πλάι του ποδιού στην καμάρα. Βρίσκω το σημείο εκείνο στο παπούτσι πάρα πολύ σκληρό, τόσο που όταν τα έβαλα για δεύτερη προπόνηση, με πιο χοντρή κάλτσα αλλά με τις φουσκάλες πλέον αναγκάστηκα να αλλάξω μετά το πρώτο 1km από τον πόνο.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, τα στέλνω πίσω επιστροφή ή κάνω υπομονή μήπως μαλακώσει, βάζοντας σε κίνδυνο τις προπονήσεις 1-2 εβδομάδων σε περίπτωση που μου ξανακάνουν φουσκάλες; Το πρόγραμμα πχ έχει 30Km αύριο, ήδη θα πάω με τα δοκιμασμένα Endorphin Speed 2.
Είναι τα πρώτα μου Alphafly οπότε δεν είχα έτσι κι αλλιώς ιδέα τι να περιμένω, και πέρα από τη φασαρία που κάνουν και την επιπλοκή που ανέφερα το πάτημα μου άρεσε πάρα πολύ.
Και αν τελικά τα αλλάξω, πώς θα ακούγατε την επιλογή του Endorphin Pro 3 για το Μαραθώνιο?
Ευχαριστώ!
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 9 μήνες πριν από
Labrous.
17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:44 #126763Nikos Pilikas
Συντονιστής@labrous Τα AF 1&2 έχουν μία χαρακτηριστική αίσθηση εξογκώματος στην καμάρα, μόλις τα φορέσεις και τα περπατήσεις. Στην μεγάλη πλειονότητα των δρομέων, στα πρώτα μέτρα τρεξίματος εξαφανίζεται αυτή η αίσθηση και όλα καλά. Προφανώς στην περίπτωση σου, η ανατομία της καμάρας σου δεν ταιριάζει καθόλου με το καλούπι, γι’ αυτό και καταλήγει σε φουσκάλα.
Ίσως μία λύση θα ήταν να πάρεις έναν παλιό πάτο και να τον κόψεις στο περίγραμμα του stock, αφήνοντας όμως έξω το σημείο στην καμάρα όπου ανασηκώνεται. Να τον κάνεις εντελώς επίπεδο δηλαδή. Βέβαια, έτσι μπορεί η καμάρα σου να ξεχειλίζει περισσότερο και να πιέζεται από την κόγχη της σόλας. Ό,τι δηλαδή γινόταν με το AF1. Το φοράς σε ένα LR και βλέπεις τι γίνεται.Αν αποφασίσεις να το στείλεις πίσω, προσωπικά θεωρώ το Ε-Pro 3 την κορυφαία εναλλακτική, ιδίως αν δεν είσαι γρήγορος δρομέας. Αλλιώς Vaporfly.
17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:05 #126765Labrous
Συμμετέχων@Echetlos Ευχαριστώ πολύ, δεν είμαι γρήγορος δρομέας και πραγματικά τείνω προς το E-Pro 3. Σκέφτομαι μόνο να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στο Alphafly την επόμενη εβδομάδα έστω και για 2-3 km μήπως και έχει αλλάξει κάτι τώρα που πέρασαν οι φουσκάλες, διαφορετικά πάμε προς τα εκεί.
Ανυπομονώ και για το αναλυτικό review του E-Pro 3 όταν θα είναι έτοιμο!
Στο μεταξύ υπάρχει ένα ωραίο μαύρο-κόκκινο colorway του E-Pro 3 που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα Ελλάδα, πάλι οι Άγγλοι στο Sportsshoes θα μας τα φάνε…
-
Labrous.
17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:42 #126767Nikos Pilikas
Συντονιστής@labrous Το AF θα πρέπει να το δεις σε κάποιο μεγάλο τρέξιμο. Μακάρι να λύσεις το θέμα γιατί είναι τρομερό παπούτσι.
Το VF είναι πιο aggressive από το Pro αλλά σε αργούς ρυθμούς μπορεί να γίνει κουραστικό και ασταθές πίσω. Το Saucony αντιθέτως, είναι άψογο στα γρήγορα αλλά πολύ άνετα πάει και αργά, λόγω σταθερής φτέρνας.Ναι, ωραίο αυτό το χρώμα αλλά δυστυχώς πέσαμε στο τραγικό ροζ με τα glitter… 🙁
19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:49 #126775ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Συμμετέχων@roukounas Καλημέρα, τα βρήκα στο intersport της Ελλάδας και στο Fifth Element 160€ απλά όποτε τα κοίταζα ήταν στα 220 και τα παραήγγειλα στο γαλάζιο
20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:26 #126799Alkis
ΣυμμετέχωνΘα γράψω τις εντυπώσεις μου από το New balance SC trainer.
Είναι απίστευτα σταθερό και όχι μόνο για τόσο ψηλό παπούτσι και σε αυτό συντελεί και το εκπληκτικό κλείδωμα που σου δίνει το επάνω μέρος.Διαμετρικα αντίθετο με το prime x σε αυτό το τομέα.
Είναι ξεκάθαρα ένα super shoe που σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα στην αγορά την εκτόξευση και επιστροφή ενέργειας μέσω της τεχνολογίας Energy Arc την δίνει από πίσω και στο μέσο του ποδιού σε σχέση με τα υπόλοιπα που πρέπει να πατήσεις μπροστά και να φορτώσεις την carbon plate.
Αυτό ευνοεί οποίους προσγειώνονται πρώτα στην φτέρνα όπως και εγώ.
Έχει απίστευτη αναπήδηση που μόνο στο alpha fly έχω βιώσει απλα το κάνει από το πίσω μέρος του παπουτσιού.
Μέχρι εδώ καλά και ριζοσπαστικα μπορώ να πω,αλλά….
Η ρύθμιση του αφρού είναι πολύ πιο σφιχτή από το RC elite με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτό το βελούδινο πάτημα για όποιον έχει φορέσει το συγκεκριμένο μοντέλο.
Μπροστά δε είναι τελείως μουντό αφού όλη η διαδικασία γίνεται από πίσω
Αυτό μαζί με το πολύ αυξημένο βάρος του μου δίνει μια αρνητική αίσθηση κάτω από τα πόδια.
Είμαι πολύ ελαφρύς (65)κιλά και παρόλο την φοβερή αναπήδηση αισθάνομαι ότι μετά τα 20 χιλιόμετρα κουβαλάω κάτι αρκετά βαρύ.
Αν μπορούσα να (πάω)το prime x (λόγο της αστάθειας) θα το προτιμούσα χίλιες φορές20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:58 #126800Panos
ΣυμμετέχωνΤρέχω με odyssey react εδώ και χρόνια και ετοιμάζομαι για το διάδοχο.
Εδώ
https://www.nike.com/gr/t/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF-air-zoom-vomero-16-xX6nxp/DA7245-101
ή εδώ
https://www.nike.com/gr/t/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF-react-miler-3-ksxq53/DD0490-006
έχει γενικά καλές τιμές
https://www.nike.com/gr/w/mens-sale-running-shoes-37v7jz3yaepznik1zy7ok?sort=priceAsc20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:43 #126801Nikos Pilikas
Συντονιστής@alkis73 Ευχαριστούμε, Άλκη!
Μιλούσα προ καιρού με έναν διαδικτυακό φίλο, εξ αυτών που γράφουν στο roadtrailrun, όταν σκεφτόμουν να το παραγγείλω.
Και μου είπε ακριβώς αυτό που έγραψες: “αφού ξέρω ότι δεν έχεις κανένα θέμα αστάθειας με το Prime X και σ’ αρέσει τόσο, δεν υπάρχει λόγος για το SC Trainer”.21 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:06 #126804roukounas
Συμμετέχων@kpapageorge Ευχαριστώ. Την είχα προσέξει καιρό αυτή τη τιμή αλλά περιμένω να πέσουν κ άλλο τώρα που βγήκε το επόμενο.
-
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.