Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    nightmare
    Συμμετέχων

Λες να μην μαλακωσει εε;;
    Επειδη δεν εχω ξανακοιταξει για πατο κ ειμαι άσχετος, μιλαμε για τους κλασσικους πατους που τους βρισκουμε κ στο super market ή για πιο εξειδικευμενους;

Αν κ προβληματιζομαι γιατι της nike δεν εχει το ιδιο παχος σε ολη την επιφανεια.

Ευχαριστώ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nightmare Προφανώς στο σημείο που “σπάει” ο πάτος, προκαλείται κάποιος ερεθισμός στο πόδι σου. Στον φίλο μου κάνει και φουσκάλα. Γενικώς πάντως, δεν το έχω ξανακούσει αυτό για τα Ρ37.
    Ήταν πολύ συνηθισμένο πρόβλημα στα παλαιότερα Clifton αλλά η αλαγή πάτου το έλυνε.

Όχι, δεν αναφέρομαι σε κάποιον πάτο από supermarket. 99% θα κάνεις δουλειά με έναν από οποιοδήποτε άλλο δρομικό σου παπούτσι.

nightmare
    Συμμετέχων

@Echetlos Νικο, πες τον φιλο σου να δοκιμασει να τα δεσει πιο σφικτα ειδικα στο σημειο που υπαρχει το πρόβλημα.
    Μην γελασεις, αλλα εκανα διαφορες δοκιμες μεσα στο σπιτι κ προσεξα οτι οταν τα εδεσα πιο σφικτα δεν με ενοχλουσε.
    Αυριο θα τα ξανατρεξω κ θα δουμε τι θα γινει.

ps:κ εμενα μου εκανε μια μικρη φουσκαλα στο ενα ποδι.

longrunnidis
    Συμμετέχων

@nightmare Με έναν απλό ίσιο πάτο έλυσα το ίδιο πρόβλημα στα Boston. Τώρα με αγχωσες βέβαια και θα τα βάλω για δοκιμή σύντομα, αν και τα 37 τα πήρα καβατζα.

nightmare
    Συμμετέχων

@longrunnidis δοκιμασε και δες.λογικα “φταιει” το δικο μου ποδι.
    Τα boston 8 τα εχω κ εγω, αλλα δεν με ενοχλησαν ποτε.

runwalker
    Συμμετέχων

Καλησπέρα!
    Έχω μια απορία σχετικά με το sizing του Clifton 7. Γενικά όλα σχεδόν τα παπούτσια μου μέχρι στιγμής είναι 29 cm (το ευρωπαϊκό νούμερο “παίζει” ανάλογα με την εταιρεία).
    Ξέρει μήπως κάποιος τί παίζει με τα Clifton 7; πάω πάλι σε 29cm ή χρειάζεται να κατέβω λίγο (όπως πχ διάβασα ότι συμβαίνει με τα maxroad 4).

Μέχρι στιγμής όλα μου τα παπούτσια τα έχω αγοράσει από φυσικά καταστήματα, αφού τα “περπάτησα” λίγη ώρα μέσα στο κατάστημα και ίσως αφού δοκίμασα και μισό νούμερο πάνω κάτω. Δεδομένων όμως των συνθηκών μάλλον θα παραγγείλω ηλεκτρονικά.

Ευχαριστώ πολύ!

takosan
    Συμμετέχων

@runwalker Εγώ όταν παραγγέλνω online μια καινούρια μάρκα πάντα παίρνω βάσει US size και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Σε όλες τις μάρκες φοράω US 12.

Glaros
    Συμμετέχων

Εγώ φοράω 28,5cm σε Nike, New Balance και Mizuno και επίσης 28,5cm σε Hoka (Rincon 1).

Οπότε μάλλον είσαι ασφαλής με το 29cm.

sotosdiam
    Συμμετέχων

Αφήνω αυτό εδώ (κλεμμένο από letsrun, ιδέα δεν έχω αν ισχύει)

https://www.soycorredor.es/uploads/s1/78/46/25/0/las-nuevas-adidas-adizero-boston-10-2.jpeg

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotosdiam Lightstrike Pro γράφει στην σόλα;

sotosdiam
    Συμμετέχων

Έτσι φαίνεται Νίκο, αλλά κάποιος έλεγε ότι μπορεί να είναι lightstrike pro το πάνω μέρος, και lightstrike non-pro το κάτω.

pseiras
    Συμμετέχων

και ανάμεσα plate ή έτσι τουλάχιστον δείχνει….

takosan
    Συμμετέχων

Δεν νομίζω να έχει plate ανάμεσα. Αντιγράψανε το turbo της nike, απο πάνω ο μαλακός αφρός και κάτω ο πιό σφιχτός.

sotosdiam
    Συμμετέχων

Εννοείται ότι μπορεί πάντα να είναι μούφα η φωτογραφία, έτσι;
    Θα μπορούσα να δω όμως το Boston 10 ως το αντίστοιχο των Endorphin Speed, και Zoom Fly/Tempo Next% για την Adidas. Έτσι θα είναι και το proper προπονητικό/tempo/durable παπούτσι για το top-dog της Adidas, το Adizero Adios Pro. Στη βάση αυτή, θα περίμενα κάτι σε πιο εύκαμπτη πλάκα ή rods μπροστά, και lightstrike κάτω για περισσότερη ανθεκτικότητα. Αν δεν κάνει καμιά βλακεία η adidas και το πάει στα 300+g, θα είναι ενδιαφέρον παπούτσι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

top4running.com
    Safe μοιαζει, σωστά;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.