- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 166 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
20 Οκτωβρίου 2022 στις 12:22 #127155
MikeTrailRunner
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα μετά την αποτυχημένη επιλογή των Alphafly 1 & 2 που δεν με βόλεψαν,ψάχνω ένα παππούτσι για το μαραθώνιο και παρακαλώ να μου πείτε διάφορες προτάσεις-απόψεις .Με έχει βολέψει απίστευτα στα long runs το Pegasus 39 αλλά θέλω ένα πιο ελαφρύ-γρήγορο χωρίς να μου στερήσει την άνεση που είχα προηγουμένως .Έχω δοκιμάσει και το τίμιο Speed 2 αλλά στα μεγάλα long runs δεν τρελάθηκα.
20 Οκτωβρίου 2022 στις 16:55 #127156Nikos Pilikas
Συντονιστής@miketrailrunner Αν σε βόλεψε το Pegasus σε LR, τότε υπάρχουν πάρα πολλά καταλληλότερα μοντέλα. Επίσης, αν δεν σε βόλεψε το Speed, που έχει πλαστική πλάκα, τότε σίγουρα δεν κοιτάς σε carbon plate.
20 Οκτωβρίου 2022 στις 19:24 #127157MikeTrailRunner
Συμμετέχωνμπορεις να μου προτείνεις μερικά να έχω στο νου μου μηπως βρω καμια προσφορά τριγύρω; Έχω ρυθμό κοντα στο 5:20-5:30
20 Οκτωβρίου 2022 στις 22:35 #127158Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΤι να σου προτείνω Μάικ, αμέτρητες επιλογές υπάρχουν…
Τι άλλο έχεις φορέσει που σου άρεσε ή δεν σου άρεσε;21 Οκτωβρίου 2022 στις 00:13 #127159MikeTrailRunner
ΣυμμετέχωνΣτη άσφαλτο ειχα μόνο τα ASICS kayano,nimbus και τα espeed2.Σκέφτομαι για τα speed 3 /vaporfly που ακούγονται καλες κριτικές…
21 Οκτωβρίου 2022 στις 08:25 #127161Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΠήγαινε στο Speed 3, θα το αξιοποιήσεις και θα το χαρείς πολύ περισσότερο.
Το VF είναι καθαρά αγωνιστικό.22 Οκτωβρίου 2022 στις 15:16 #127163vasileios78
Συμμετέχωνhttps://photos.app.goo.gl/zmBXQ1EaJLxsfDVeA
Μόλις ήρθαν!Το παπούτσι έχει τρομερό κράτημα,το πιο σταθερό που έχω βάλει σε κάρμπον, στρίβεις παντού με όποιο ρυθμό θέλεις.Όμως δεν κάνει ούτε για τέμπο.Καθαρό αγωνιστικό.Για τον ερασιτέχνη με το ζόρι μέχρι ημιμαραθώνιο θα έλεγα.Για αυτούς που πατάνε μπροστά είναι ιδανικό.Μόλις γύρισα από χιλιάρια σε άσφαλτο, αφήνει τα πόδια ξεκούραστα σχεδόν όπως τα zoomx.Επίσης το πρώτο πράγμα που γίνεται αισθητό είναι η ρύθμιση της πλάκας που σε σπρώχνει μπροστά, πολύ επιθετικά, σα να σου λέει ή πάμε γρήγορα ή βγάλτα.Από νούμερο πας στο δικό σου ξεκάθαρα.Έχει χώρο αλλά δεν πλέει.
22 Οκτωβρίου 2022 στις 17:14 #127164Nikos Pilikas
Συντονιστής@vasilis_nitsos Eυχαριστούμε Βασίλη!
Τι εννοείς καθαρά αγωνιστικό και ούτε για τέμπο;22 Οκτωβρίου 2022 στις 19:32 #127165vasileios78
ΣυμμετέχωνΜετά τα χιλιάρια συνέχισα ένα 40λεπτο με ενδιάμεσα 20 λεπτά τέμπο.Στο τέμπο δε μπόρεσα να κρατήσω σταθερό Ρυθμό και βρέθηκα να τρέχω σε ρυθμο πενταρι χωρίς να το καταλάβω.Ενω αυτό με το vf δε το επαθα ποτέ.Βεβαια κάποιος που πατάει πιο πίσω δεν έχει θέμα, πάει με όλους τους ρυθμούς αλλά χάνει αυτή τη μαγεία.
24 Οκτωβρίου 2022 στις 13:05 #127169thodoris_t
Συμμετέχωνκαλησπέρα και απο μένα κ καλή εβδομάδα.Νίκο φοβερές αναλύσεις και στο λέει αυτό μαθηματικος !!!!:) Αν κ εχω αργησει λίγο για αλλαγή παπουτσιού θα ήθελα την γνώμη σου. Ημουν κάτοχος το ES1 και ΄τωρα σκεφτόμου να κινηθώ σε ανθρακόνημα χωρίς να είμαι σιγουρος αν πρέπει. οι ρυθμοί μου είναι στα 10 km (race) sto 04:30, προπονητικά τα 800αρια τα γυρνάω στα 3λ και χαλφ μάραθον έχω στόχο να το παω στο average 04:40.Σκεφτόμουν σοκονυ προ ή λάικ βέιπορ. Προπονητικά για χαλαρά έχω και ένα floatride οπότε για αργά νομίζω ειμαι καλυμένος. το βέιπορ στο ρυθμό που κινούμαι θα δουλέψει ή θα το πάρω άδικα.πατάω κέντρο με προσπάθεια τελευταία να πατάω πιο μπροστά γτ βλέπω πως όταν κουραζομαι κάνω το αντίθετο.
24 Οκτωβρίου 2022 στις 13:48 #127171Nikos Pilikas
Συντονιστής@thodoristriantafillou Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, Θοδωρή!
Το VF είναι σίγουρα πιο επιθετικό και γρήγορο, ενώ μια χαρά πάει στους ρυθμούς που αναφέρεις.
Απ’ την άλλη, το Pro 3 είναι λίγο πιο μαλακό και εμφανώς σταθερότερο, ενώ πηγαίνει σχετικά εύκολα και σε μετρίους ρυθμούς ή και αργούς. Δηλαδή θα το ευχαριστηθείς σε περισσότερες προπονήσεις. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα μηχανικής του καθενός.
Εγώ ψηφίζω VF αλλά και το Saucony είναι εκπληκτικό παπούτσι.24 Οκτωβρίου 2022 στις 19:23 #127172vasileios78
ΣυμμετέχωνΘοδωρή έχω και τα δύο, συν τα AF next2 και ξεκάθαρα καλύτερα τα δύο nike.Τα AF πιο ακριβά αλλά με αυτά κρατάς το Ρυθμό σου πιο εύκολα και ξεκούραστα.Στα άλλα δύο σου προτείνω τα VF.Πολυ καλά βέβαια και τα Pro 3 αλλά αφού θα τα δώσεις τα μαρούλια πήγαινε στα nike.
25 Οκτωβρίου 2022 στις 17:06 #127173Μαρία
ΣυμμετέχωνΓια μαραθώνιο κοντά στις 3:50 ποιο παπούτσι προτείνετε ανάμεσα σε Vaporfly ,endorphin speed ; Η κάποιο άλλο στην ίδια φιλοσοφία το οποίο όμως δε θα προλάβω να πολύ δοκιμάσω.
26 Οκτωβρίου 2022 στις 09:47 #127174Nikos Pilikas
Συντονιστής@maria32 Πιο safe επιλογή το Speed, ιδίως αν μιλάμε για το ν3.
26 Οκτωβρίου 2022 στις 11:24 #127175Μαρία
Συμμετέχωνναι τα 3 και εγώ εκεί κλίνω πιο πολύ με τα vapor μου ξεφεύγει ο ρυθμός θέλοντας και μη και φοβάμαι μην μου βγει σε κακό. Έχω σε vaporfly πολύ πάνω από 300χλμ (περίπου 500 τα υπολογίζω) και δουλεύουν μια χαρά ελάχιστη διαφορά από την αρχή που τα πήρα. Βάρος κάτω των 60 κιλών , δε ξέρω αν μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.