- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
24 Νοεμβρίου 2022 στις 13:17 #127452giannis dΣυμμετέχων
arris δεν αξιζουν φιλε μου ,εχω πολυ κακη εμπειρια με το συγκεκριμενο ,ασε δε που αν βρεις βρεγμενο …εφυγες
24 Νοεμβρίου 2022 στις 13:25 #127453Nikos PilikasΣυντονιστήςΣχετικά με το Tempo:
Για όσους το πήραν για προπονητικό, το παπούτσι ήταν ακατάλληλο. Όποιος όμως το έβαλε σε γρήγορες προπονήσεις, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος. Θέλει ρυθμό για να δουλέψει.24 Νοεμβρίου 2022 στις 15:51 #127454arrisΣυμμετέχωνευχαριστώ για τις απαντήσεις, έβαλα τελικά παραγγελία για τα VF. Στα 122 βγαίνει τελική τιμή για όποιον άλλον ενδιαφέρεται από το site της nike.
24 Νοεμβρίου 2022 στις 20:58 #127455AlexFocusΣυμμετέχωνΤα Tempo τα φοραω εγω (τα εχω και στο αβαταρ μου). Ειμαι αργος αλλα με σταθερο ρυθμο δρομεας. Σε αγωνες ακομα δεν εχω κατεβει ωστε να τα δω πως ειναι. Αλλα στις προπονησεις μου (πανω – κατω Μονη Καισαριανης/Καλοπουλα/Κεραιες Υμηττου) δεν εχω να προσαψω κατι αρνητικο. Ισα ισα ,μπορω να πω οτι μου εχουν ταιριαξει αρτκετα. Με βροχη δεν τα τρεξει αλλα αν γλιστρανε ειναι μεγαλο μειον αυτο.
24 Νοεμβρίου 2022 στις 22:09 #127456Vasilis GiannarisΣυμμετέχωνΒιαστικα και πήρα τα vf στα 149 και βλέπω τώρα τά έβαλε 112 πού είναι χάρισμα.( Σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα στην τιμή των 112 και να επιστρέψω τα πρώτα όταν έρθουν)…. νομίζω πώς γίνεται.
24 Νοεμβρίου 2022 στις 22:12 #127457Nikos PilikasΣυντονιστήςΦυσικά και γίνεται.
26 Νοεμβρίου 2022 στις 14:07 #127460Nikos PilikasΣυντονιστής26 Νοεμβρίου 2022 στις 16:20 #127461AlexFocusΣυμμετέχωνΑναμενουμε κριτικη δια χειρος @Νικος Πηλ. για τα VF3. Ξερεις εσυ Νικ …..
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη πριν από AlexFocus.
1 Δεκεμβρίου 2022 στις 15:47 #127498dimitrisΣυμμετέχωνΔεν ξέρω αν είναι σωστό να βάζω link από άλλο running site, αλλά βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο για τους αφρούς.
https://geeksonfeet.com/blog/midsole/13 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:08 #127532AlexFocusΣυμμετέχωνΦιλος εχει τα Nike Tempo για 2 μηνες, μονο για περπατημα και η σολα εγινε οπως στη φοτο και εχει κοπει διαμηκως η εξωσολα στο υψος των AirPods. Ο γνωστος μου περπαταει πολυ. Εγω εχω ακριβως τα ιδια και μετα απο 150+ χλμ μονο τρεξιμο δεν εχουν παθει τιποτα. Αν και ειναι νωρις για μενα, τουλαχιστον, νομιζω οτι ειναι μια αλλη περιπτωση του trial & error.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 12 μήνες πριν από AlexFocus.
13 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:18 #127536Chris RoseΣυμμετέχωνAlexFocus τα tempo δεν κάνουν για περπάτημα και μου κάνει εντύπωση που ο φίλος σου τα διάλεξε για αυτό το σκοπό ενόψει και της εξωφρενικής τιμής τους. Για την αντοχή των air pods δεν μπορώ να πω κάτι αλλά 150 χλμ με περπάτημα μου φαίνονται ελάχιστα για να καταστραφούν
13 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:57 #127538AlexFocusΣυμμετέχωνΤου τα προτεινα εγω μιας και ηταν πολυ ελαφρια. Συμφωνω οτι ηταν κακη επιλογη τελικα. Θα παει σε Hoka που τα εχω και εγω (Clifotn 7) για περπατημα και φαινονται ανθεκτικα.
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 #127556Nikos PilikasΣυντονιστήςΤρέχοντας εδώ και κάποιον καιρό με το NB SC Trainer κι επειδή βιώνω περίοδο τεράστιας μουργέλας, με τουλάχιστον 6 reviews εν αναμονή, να πω 1-2 πράγματα εν τάχει:
Όπως πολύ σωστά είχε γράψει και ο @alkis73, το παπούτσι είναι η “εκδίκηση” των heel strikers.
Η τεχνολογία είναι επικεντρωμένη πίσω, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα, και δεν απαιτεί σε καμμία περίπτωση συγκεκριμένο και “ικανό” form. Πολύ μαλακό αλλά επ’ ουδενί πολτώδες, μεγάλη ελαστικότητα και πολύ σταθερό. Παρόλο που έχω πιο γεμάτο και φλατ πάτημα, επίτηδες προσπαθούσα να φορτίζω περισσότερο την φτέρνα για να πάρω τα χαρακτηριστικά του παπουτσιού. Και μου το έδινε πίσω. Πάρα πολύ στρωτά, ξεκούραστα και αποδοτικά.
Αν και λιγότερο, πολύ ωραία πάει ακόμη κι αν απεμπλέξεις το πίσω μέρος. Το rocker είναι έντονο, νοιώθεις να σε ρίχνει προς τα εμπρός, του λείπει όμως το πέταγμα που έχουν άλλες κατασκευές με πλάκα.
Το δε βάρος του δεν με ενόχλησε ποτέ. Έπρεπε να το σκεφτώ για να το καταλάβω. Σίγουρα είναι εκεί αλλά δε νοιώθεις όλα τα 320gr.Θα τα πούμε κι αναλυτικότερα αλλά θεωρώ ότι είναι κορυφαία επιλογή, αν κάποιος θέλει προπονητικό με πλάκα. Πέραν αυτού όμως, προσωπικά θεωρώ ότι η συντριπτική πλειονότητα των “αργών” δρομέων που βλέπω με Vaporfly, Adios Pro κτλ, θα απέδιδε πολύ καλύτερα με το SC Trainer σε έναν μαραθώνιο.
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 16:52 #127558Αντώνιος 91Συμμετέχωνκαλησπέρα σας.εχω αυτην την στιγμή pegasus 38 daily pegasus turbo 2 για γρηγορα/αγώνες και glycerin 19 long runs recovery.σιγα σιγά εκτός από τα turbo τα άλλα 2 παραδίδουν πνεύμα.κοιτουσα για clifton 8 σε hoka αλλά δεν την ξέρω την εταιρία για ν αλλάξω το peg 38.στο ναικ φοράω 42 σε κλιφτον τι νούμερο πάω?αλλος μου λέει μείνει όπως,είσαι κι άλλος μισό επάνω.επισης κοιτούσα και για τα vf next2 με σκοπό ήμι.σε νούμερο μου είπαν ενώ φοράω 42 στα άλλα μοντέλα στο αγωνιστικό μισό επάνω γτ έχει σφουγγαράκι πίσω..κάποια βοήθεια?ο σκοπός είναι clifton 8 easy recovery long pegasus turbo 2 γρηγορα και το αλλο αγώνες σε 3 shoe rotation.με καίει το βασικό προπονητικό να είναι all around μέχρι προτεινος έτρεχα κ εναλλασσα για καθημερινά peg 38 daily long glycerin 19 και γρηγορα το turbo 2.επισης μια άλλη εναλλακτική θα ήταν more v4 1080v12 daily rebel v2 v3 για γρηγορα αλλά κι εκεί δεν ξέρω νούμερα.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 11 μήνες πριν από Αντώνιος 91.
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:34 #127562geomazΣυμμετέχωνΝίκο προσωπικα όσο και εάν στα χαρακτηριστικά μοιάζει πολυ πιο εξωτικό το supercomp βρίσκω σχεδόν εξίσου καλό το glide ride 3.
Δεν υστερεί καθόλου ως προς την προστασια, δεν απεψει πολυ ως προς την επιστροφη ενέργειας,είναι ελαφρύτερο, με εξίσου ομαλό ρολαρισμα, αλλά και σταθερότητα.
Μάλιστα ίσως τελικά να μου φαίνεται και πιο γρήγορο το asics.
Ποιά είναι η δική σου εντύπωση; -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.