- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 166 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 ημέρες, 14 ώρες πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:11 #127563
AlexFocus
Συμμετέχων@Echetlos πολυ σημαντικη αυτη η παρατηρηση σου για τους αργους δρομεις σαν και εμενα που θελει να κατεβει σε ημιμαραθωνιους. Τωρα εχω Nike Tempo τα οποια με εχουν βολεψει αλλα κοιταμε απο τωρα, εστω και αν τα χλμ που εχουν γραψει τα Nike ειναι λιγα, το επομενο ζευγαρι. Ειδικα τα SCT NYC στο αγαπημενο κοκκινο χρωμα μου τα βλεπω ηδη να φιγουραρουν στα ποδια μου.
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:20 #127564Nikos Pilikas
Συντονιστής@tonypol91 Σε όλα όσα αναφέρεις φοράω το κανονικό μου νούμερο.
Μόνο στο 1080 ν12 χρειάζεται μισό κάτω.καλησπέρα σας.εχω αυτην την στιγμή pegasus 38 daily pegasus turbo 2 για γρηγορα/αγώνες και glycerin 19 long runs recovery.σιγα σιγά εκτός από τα turbo τα άλλα 2 παραδίδουν πνεύμα.κοιτουσα για clifton 8 σε hoka αλλά δεν την ξέρω την εταιρία για ν αλλάξω το peg 38.στο ναικ φοράω 42 σε κλιφτον τι νούμερο πάω?αλλος μου λέει μείνει όπως,είσαι κι άλλος μισό επάνω.επισης κοιτούσα και για τα vf next2 με σκοπό ήμι.σε νούμερο μου είπαν ενώ φοράω 42 στα άλλα μοντέλα στο αγωνιστικό μισό επάνω γτ έχει σφουγγαράκι πίσω..κάποια βοήθεια?ο σκοπός είναι clifton 8 easy recovery long pegasus turbo 2 γρηγορα και το αλλο αγώνες σε 3 shoe rotation.με καίει το βασικό προπονητικό να είναι all around μέχρι προτεινος έτρεχα κ εναλλασσα για καθημερινά peg 38 daily long glycerin 19 και γρηγορα το turbo 2.επισης μια άλλη εναλλακτική θα ήταν more v4 1080v12 daily rebel v2 v3 για γρηγορα αλλά κι εκεί δεν ξέρω νούμερ
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:21 #127565aRiSTiDiS
ΣυμμετέχωνThe Million Dollar Question:
Από τα παπούτσια που αγοράσατε/φορέσατε το 2022, ποιό θα ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΖΑΤΕ αν μπορούσατε να επιλέξετε ΜΟΝΟ ΕΝΑ?
Για εμένα το Takumi Sen 8 ήταν ό,τι καλύτερο φόρεσα και αγόρασα!!! Το πήρα κάτω από 120€ προσφορά ΙNTERSPORT Αυγούστου, και θα τα ξαναέδινα τώρα που 400ρίζει (ελάχιστη φθορά) για ένα δεύτερο ζευγάρι
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:31 #127566Αντώνιος 91
Συμμετέχων@echetlos θα δοκιμάσω 42 και θα στείλω τυχόν απορίες.ευχαριστώ πολύ
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 2 έτη, 1 μήνα πριν από
Αντώνιος 91.
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:38 #127569Nikos Pilikas
Συντονιστής@geomaz To GR3 μού αρέσει πολύ κι εμένα, Γιώργο. Κυρίως λόγω του ότι είναι ένα max cushioning μοντέλο αλλά με αρκετά φυσικό πάτημα. Και λιγότερο ογκώδες από τα υπόλοιπα. Κι ανοίγει κι εύκολα ρυθμό.
Βρίσκω όμως πιο ξεκούραστο συνολικά το ΝΒ σε easy pace. Σε LR που είχα κουραστεί, το rebound του με βοηθούσε αρκετά, χαρακτηριστικό που είναι σαφώς πιο μετριασμένο στο Asics. Στα πιο γρήγορα, δεν το συζητάμε. Το GR έχει 1-2 ταχύτητες ακόμη.
Εξαιρετικά και τα δύο.19 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:41 #127570Nikos Pilikas
Συντονιστής@alexfocus Πολύ πιο εύκολο παπούτσι το SC, Αλέξη. Βέβαια, πιο γρήγορο το Nike.
19 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:35 #127571ico
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα στην παρέα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας. Περπατάω (γρήγορο περπάτημαα μαζί με ελαφρύ τρέξιμο σε κάθε διαδρομή) 8 – 9 χιλιόμετρα 4 – 5 φορές την εβδομάδα. Να σημειώσω εδώ πως περπατάω τα τελευταία 2 χρόνια. Λίγο ο κορωνοιος με τα λοκνταουν, και ένα αυτοάνοσο που έχω, ήταν οι αφορμές να ξεκινήσω σιγά σιγά, να περπατάω, και να φτάσω σήμερα να κάνω τις αποστάσεις που γράφω παραπάνω
Μέχρι και πριν 2 μήνες περπατούσα με τα adidas supernova. Αν και σφιχτά στην κατασκευή τους, και λίγο δύσκολα στο να τα συνηθίσω, μου βγήκαν πολύ καλά. Κανένα πρόβλημα τραυματισμού.
Πριν 3 μήνες, πήρα τα nike Infinity 3. Εξού και η αγγελία που έχω βάλει στο site. Από την αρχή δεν μπορούσα να συνηθίσω το σχήμα τους. Αυτή η αψίδα στην μέση που έχει. ( την κουρμα εννοώ ) Τελος πάντων τα περπάτησα – έτρεξα, καμιά δεκαριά φορές, μπορεί και πιο λίγες. Σχετικά καλά, αλλά χωρίς να τα συνηθίσω.
Την τελευταία φορά που περπάτησα – έτρεξα ένιωσα έναν πόνο πίσω και τσίμπημα. Για να μην τα πολυλογω, έπαθα θλάση στους μηριαίους. Από τότε έχει κολλήσει το μυαλό μου, ότι το έπαθα εξαιτίας του παπουτσιού.
Η ερώτηση είναι. Μπορεί ένα παπούτσι, να κάνει τέτοια ζημιά; Μπορεί το συγκεκριμένο εξαιτίας του σχήματος του, να μου το προκάλεσε αυτό; Έχω πλατυποδία και πρηνισμό. Είμαι 1.91 ύψος και 90 κιλά. Μήπως ήταν κακή επιλογή το συγκεκριμένο; Είμαι να σκάσω με την θλάση, και αν μπορεί να μου το προκάλεσε το συγκεκριμένο παπούτσι.
20 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:25 #127572Nikos Pilikas
Συντονιστής@icowanda Καλημέρα συντρέχτη, καλωσήρθες.
Πολύ δύσκολα ένα παπούτσι μπορεί να σου προκαλέσει τραυματισμό. Να συμβάλλει, αν υπάρχουν κι άλλες αιτίες, ίσως, αλλά περισσότερο σε τραυματισμούς υπέρχρησης, όχι θλάσεις. Πόσω μάλλον στην περίπτωσή σου, που δεν κουβαλάς προπονητικό όγκο και φορτία.
20 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:02 #127575ico
ΣυμμετέχωνEcherlos Ευχαριστώ για την απάντηση.
20 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:39 #127577dimitris
Συμμετέχων@aRiSTiDiS Τα ΑΉΤΤΗΤΑ(Invincible) Nike τα must have για εμένα!
-
dimitris.
21 Δεκεμβρίου 2022 στις 04:45 #127586Alkis
ΣυμμετέχωνaRiSTiDiS.
Άλλη μια ψήφος και από εμένα για τα Αήττητα.
Παντού και πάντα!!22 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:00 #127612Αντώνιος 91
Συμμετέχων@echetlos clifton 7 σε clifton 8 είναι σαν να λέμε pegasus 37 σε 38 minor update σε upper κλπ η καινούργια πλατφόρμα και αλλαγή σε midsole?νομίζω το 9 είναι διαφορετικό από το 8 δραστικά
22 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:16 #127617Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΝαι Αντώνη, ίδια σόλα έχουν τα 7/8. Οριακά ελαφρύτερος ο EVA στο δεύτερο.
22 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:51 #127618Αντώνιος 91
Συμμετέχωνευχαριστώ Νικόλα.θα δοκιμασω στο κανονικό μου και θα ενημερωσω
23 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:41 #127623Nikos Pilikas
Συντονιστής -
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.