Μακάρι να είναι αληθινή η φώτο (για αληθινή μου μοιάζει) και να μην έχει plate ή έστω αν έχει να είναι nylon.
Προπονητικά ψάχνουμε , στα αγωνιστικά είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο.
Δείχνει και όμορφο παπούτσι , αν και άσπρο μόνο ο Νίκος θα το πάρει.
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 5 μήνες πριν από pseiras.
Επιστρεφω στο pegasus 37 και στην ενοχληση που μου παρουσιαστηκε.
Την Κυριακη ετρεξα ενα 10αρι σε στιβο εχοντας σφιξει περισσοτερο τα κορδονια.
Λοιπον, ουσιαστικα δεν με ξαναχτυπησε το παπουτσι. Μια μικρη ενοχληση παρουσιαστηκε απο το 5km κ μετα αλλα καμια σχεση με αυτη που σας ειχα αναφερει τις προαλλες.
Επισης, χθες εκανα 4km στον διαδρομο και παλι καμια ενοχληση.
@rokoandreasgmail-com To Turbo είναι κατά βάση ένα προπονητικό που μπορεί άνετα να πάει και γρήγορα. Το Speed είναι ακριβώς το ανάποδο. Οπότε σκέψου για τι χρήση το προορίζεις…
Εγώ πάντως ψηφίζω το Saucony.
Ο πρώτος το έθαψε.
Ο δεύτερος λέει 14 λεπτά την ίδια πρόταση και δια μαγειάς αλλάζουν οι υπότιτλοι από κάτω.
Οι pre-release photos που είχαν κυκλοφορήσει το έδειχναν πιο ενισχυμένο στην σόλα και με μεγαλύτερο stack.
Θα έχει ενδιαφέρον πάντως το παπούτσι λογω zoomx και αερόσολας μαζί.
Εγω παντως περιμενω να δω και το zoomx invincible,που το χαρακτηρισαν ως αντι-hoka, με zoomx.
Μιλανε για ιδιαιτερα χανηλη σχεση βαρους/αντικραδασμικης προστασιας και τιμη καπου στα 180
Νικο, σκοπευεις να κανεις καποια δοκιμη/παρουσιαση στα tempo next% ;
Απο εκει που τα εθαβαν στην αρχη, τωρα ενας-ενας βγαινει και λεει ολο και καποια καλα, αλλα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη…
Καλλιστα η nike θα μπορουσε να εριχνε καποιου ειδους ”λαδωμα”, εαν δεν εχει περπατησει το προιον.
Εαν εσυ σκοπευεις να τα δοκιμασεις, θα ειχε ενα ενδιαφερον.
Καλησπέρα
Πριν λίγες μέρες πήρα sl20 και μετά από δύο intervals και ένα χαλαρό ελεύθερο μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί τι παπούτσι μπορείς να πάρεις με ένα 50 αρικο. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές στα intervals σε μεγαλύτερες αποστάσεις και σε πιο Άργους ρυθμούς μου φάνηκαν λίγο σκληρά καθώς έχω και παραπάνω κιλά.
Δεν μπορώ να πω και τα floatride με άφησαν πολύ ικανοποιημένο αλλά τα adidas μου έκατσαν καλά από τη πρώτη μέρα που τα εβαλα. Ούτε πόνοι στα πέλματα που συνήθως με πιάνουν σε καινούριο παπούτσι στα πρώτα χιλιόμετρα ούτε τίποτα.
Συντάκτης
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,670 συνολικά)