Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

• Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων
    pseiras
    Συμμετέχων

Μακάρι να είναι αληθινή η φώτο (για αληθινή μου μοιάζει) και να μην έχει plate ή έστω αν έχει να είναι nylon.
    Προπονητικά ψάχνουμε , στα αγωνιστικά είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο.
    Δείχνει και όμορφο παπούτσι , αν και άσπρο μόνο ο Νίκος θα το πάρει.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη πριν από pseiras.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Thanks, Χρήστο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλησπερα

Με προλαβε ο @stratus PAYPALL Βλεπω τηλεφψνα βλεπω
    https://www.scamadviser.com/check-website/top4running.com οκ το βγαζει

nightmare
    Συμμετέχων

Καλημερα.

Επιστρεφω στο pegasus 37 και στην ενοχληση που μου παρουσιαστηκε.
    Την Κυριακη ετρεξα ενα 10αρι σε στιβο εχοντας σφιξει περισσοτερο τα κορδονια.
    Λοιπον, ουσιαστικα δεν με ξαναχτυπησε το παπουτσι. Μια μικρη ενοχληση παρουσιαστηκε απο το 5km κ μετα αλλα καμια σχεση με αυτη που σας ειχα αναφερει τις προαλλες.
    Επισης, χθες εκανα 4km στον διαδρομο και παλι καμια ενοχληση.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nightmare Κάποιες φορές, το συνοικέσιο θέλει ένα διάστημα προσαρμογής.

tse89
    Συμμετέχων
    tse89
    Συμμετέχων
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@rokoandreasgmail-com To Turbo είναι κατά βάση ένα προπονητικό που μπορεί άνετα να πάει και γρήγορα. Το Speed είναι ακριβώς το ανάποδο. Οπότε σκέψου για τι χρήση το προορίζεις…
    Εγώ πάντως ψηφίζω το Saucony.

δίλημμα. Endorphin Speed ή turbo 2;;;;

takosan
    Συμμετέχων

Το vomero 15 κυκλοφόρησε στην Ασία. Πως σας φαίνεται? Πολύ φτηνό εμφανισιακά.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη πριν από takosan.
    pseiras
    Συμμετέχων

Ο πρώτος το έθαψε.
    Ο δεύτερος λέει 14 λεπτά την ίδια πρόταση και δια μαγειάς αλλάζουν οι υπότιτλοι από κάτω.
    Οι pre-release photos που είχαν κυκλοφορήσει το έδειχναν πιο ενισχυμένο στην σόλα και με μεγαλύτερο stack.
    Θα έχει ενδιαφέρον πάντως το παπούτσι λογω zoomx και αερόσολας μαζί.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μάλλον ο ZoomX ενσωματώνεται σε ένα πιο σταθερό κέλυφος. Τι υλικό ακριβώς είναι το SR-02, κανείς δεν ξέρει.

129037444_10158463294160189_8582550712597244003_n

geomaz
    Συμμετέχων

Εγω παντως περιμενω να δω και το zoomx invincible,που το χαρακτηρισαν ως αντι-hoka, με zoomx.
    Μιλανε για ιδιαιτερα χανηλη σχεση βαρους/αντικραδασμικης προστασιας και τιμη καπου στα 180

geomaz
    Συμμετέχων

Νικο, σκοπευεις να κανεις καποια δοκιμη/παρουσιαση στα tempo next% ;

Απο εκει που τα εθαβαν στην αρχη, τωρα ενας-ενας βγαινει και λεει ολο και καποια καλα, αλλα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη…
    Καλλιστα η nike θα μπορουσε να εριχνε καποιου ειδους ”λαδωμα”, εαν δεν εχει περπατησει το προιον.

Εαν εσυ σκοπευεις να τα δοκιμασεις, θα ειχε ενα ενδιαφερον.

Hadabis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα
    Πριν λίγες μέρες πήρα sl20 και μετά από δύο intervals και ένα χαλαρό ελεύθερο μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί τι παπούτσι μπορείς να πάρεις με ένα 50 αρικο. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές στα intervals σε μεγαλύτερες αποστάσεις και σε πιο Άργους ρυθμούς μου φάνηκαν λίγο σκληρά καθώς έχω και παραπάνω κιλά.
    Δεν μπορώ να πω και τα floatride με άφησαν πολύ ικανοποιημένο αλλά τα adidas μου έκατσαν καλά από τη πρώτη μέρα που τα εβαλα. Ούτε πόνοι στα πέλματα που συνήθως με πιάνουν σε καινούριο παπούτσι στα πρώτα χιλιόμετρα ούτε τίποτα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.