- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
12 Μαρτίου 2023 στις 14:40 #128184Nikos PilikasΣυντονιστής
NB SC Trainer.
Για πείτε ρε παιδιά καμία ιδέα για παπούτσια. Τα θέλω για για πολύωρο αγώνα όπου ο ρυθμός θα είναι αργός 6 με 7 λεπτά το χιλιόμετρο. Ειμαι1.75 και 68 κιλά. Γλυκοκοιταω τα tiumph 20 να πω την αλήθεια αλλά τ αθεωρω λίγο βαριά. Σε προηγούμενο πολύωρο αγώνα είχα τρέξει με τα speed 2.
12 Μαρτίου 2023 στις 22:13 #128185dimitris765ΣυμμετέχωνΣε σχέση με τα vaporfly2 τα nb sc trainer ειναι καλυτερα για ημί και μαραθωνιο για πιο αργους δρομεις;
13 Μαρτίου 2023 στις 05:34 #128186AlkisΣυμμετέχωνdimitris765.
Είναι πολύ διαφορετικά παπούτσια…
Το vaporfly είναι πολύ ελαφρύ, πολύ άκαμπτο, πολύ γρήγορο και αν πατάς πίσω είναι ασταθές.Σιγουρα ευνοεί τους γρήγορους δρομείς.
Το SC trainer είναι διαμετρικά αντίθετο, βαρύ, σταθερό και παρόλο που έχει carbon plate είναι αρκετά εύκαμπτο και μπορεί να πάει και αργά και γρήγορα προσφέροντας άφθονη αναπήδηση.
Παρόλα αυτά λόγω του βάρους του δεν θα το επέλεγα για μαραθώνιο, πιστεύω ότι θα με κούραζε στα τελευταία χιλιόμετρα.Για ημι είναι υπέροχα και τα δύο αν πατάς πίσω πολύ καλύτερη αίσθηση το New balance κατά την δική μου εμπειρία.13 Μαρτίου 2023 στις 09:04 #128187Nikos PilikasΣυντονιστήςΠροσωπικά το θεωρώ ίσως τo κορυφαίο marathon shoe για αργούς δρομείς.
Σε σχέση με τα vaporfly2 τα nb sc trainer ειναι καλυτερα για ημί και μαραθωνιο για πιο αργους δρομεις;
13 Μαρτίου 2023 στις 17:13 #128201AlkisΣυμμετέχωνEchetlos
Νίκο το SC εννοείς;
Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει με αυτό το παπούτσι (ήθελα να στο σχολιάσω στο review)ενώ το απολαμβάνω είναι βελούδινο και έχει τρομερό toe of, στα long runs θέλω στο τέλος να το βγάλω από τα πόδια μου γιατί νιώθω σαν να φοράω αρβύλες.Αυτη την αίσθηση την νιώθω μετά τα 25 χιλιόμετρα περίπου… προφανώς είναι εντελώς προσωπικό.13 Μαρτίου 2023 στις 17:22 #128202Nikos PilikasΣυντονιστήςΝαι Άλκη, για το SC Trainer.
Η μία λύση είναι να κάνεις <25 χλμ. 😛
Η άλλη λύση είναι το Elite. Ανάλογη συμπεριφορά, με χαώδη διαφορά βάρους, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι το προτιμώ στα πολύ αργά.13 Μαρτίου 2023 στις 17:53 #128203AlexFocusΣυμμετέχωνΚαι επειδη το NB SC λιγο στην τιμη ξεφευγει για αργους δρομεις μονο ΗΜΙ τα NB FF v4 θα τα προτεινατε; Νομιζω οτι πρεπει να ειμια heel striker αντε ισως να παταω λιγο πιο μπροστα αλλα σε καμια περιπτωση forefoot.
13 Μαρτίου 2023 στις 19:43 #128204AlkisΣυμμετέχωνEchetlos
Καλά τα elite δεν το συζητάμε…Είναι απόλαυση για μαραθώνιο!14 Μαρτίου 2023 στις 03:43 #128206AlkisΣυμμετέχωνAlexFocus
Alex νόμιζα ότι το είχες πάρει όταν το συζητούσαμε!(το SC)
H αλήθεια είναι ότι δεν το βρίσκεις εύκολα.
Κάποια στιγμή είχε μια παρτίδα στο Mr running φθηνά σχετικά αλλά εξαφανίστηκαν.14 Μαρτίου 2023 στις 14:04 #128211AlexFocusΣυμμετέχων@Alkis οχι δεν το ειχα αγορασει τα SC. Με τα NIKE TEMPO ειμαι και μπορω να πω οτι με εχουν βολεψει για τις περιορισμενες απαιτησεις μου. Απλα σκεφτομαι και για δευτερο ζευγαρι.
- Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 9 μήνες πριν από AlexFocus.
14 Μαρτίου 2023 στις 18:17 #128213DaedraLordΣυμμετέχωνΜου έχουν ξεμείνει κάτι salewa dropline με τα οποία τρέχω σε ένα μίγμα ασφάλτου, τσιμέντου, γρασιδιού και χώματος. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω άσχημα που τα σπαταλώ σε ένα τέτοιο περιβάλλον και όχι στο βουνό για το οποίο προορίζονται.
Εκτός αυτού όμως, θεωρείται ότι εγκυμονεί κάποιος άλλος κίνδυνος όσον αφορά τα πόδια μου τρέχοντας με βουνίσια παπούτσια στην πόλη;Όπως το σκέφτομαι, το ανάποδο θα ήταν χειρότερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
15 Μαρτίου 2023 στις 08:20 #128214Nikos PilikasΣυντονιστής@daedralord Welcome back!
Όχι, δεν έχεις πρόβλημα τρέχοντας με τα βουνίσια στην άσφαλτο. Εκτός αν μεγαλώσει κάποια στιγμή η απόσταση.
24 Μαρτίου 2023 στις 13:55 #128311Vassilis38ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα Νίκο,έχω το velocity nitro 2 κάνα 3μηνο,πολύ ευχάριστο ειδικά σε πιο γρήγορες προπονήσεις που η πάνω στρώση με nitro αφρό νιώθω οτι δουλεύει καλύτερα.
Σκέφτομαι το rebel 3 για το ίδιο εύρος προπονήσεων. Έχει παρόμοια συμπεριφορα; Επίσης ο fuelcell βουλιάζει αρκετά; Λόγω παλαιότερου χειρουργείου χιαστών το μαλακό πάτημα κ βούλιαγμα στο παπούτσι με ενοχλεί στο γόνατο.24 Μαρτίου 2023 στις 14:29 #128312Nikos PilikasΣυντονιστήςΓεια σου, Βασίλη.
Δεν το εχω φορέσει το Rebel 3 αλλά εξ όσων γνωρίζω, έχει τον ίδιο χαρακτήρα με το προηγούμενο. 0.5mm ψηλότερο αλλά και παντού φαρδύτερο.
Όντως ο FuelCell είναι πολύ μαλακός. Το ν2 μάλιστα, είχε και πολύ μεγάλη στρεπτική ευκαμψία, κάτι που δεν ενδείκνυται για την περίπτωσή σου. Αν δεις τις φωτο του review, φαίνεται καθαρά. Πιθανολογώ ότι το ν3 έχει βελτιωθεί στον τομέα αυτόν αλλά και πάλι, δεν θα έχει την στιβαρότητα του Velocity. Οπότε δεν θα σ’ το πρότεινα.Καλησπέρα Νίκο,έχω το velocity nitro 2 κάνα 3μηνο,πολύ ευχάριστο ειδικά σε πιο γρήγορες προπονήσεις που η πάνω στρώση με nitro αφρό νιώθω οτι δουλεύει καλύτερα.
Σκέφτομαι το rebel 3 για το ίδιο εύρος προπονήσεων. Έχει παρόμοια συμπεριφορα; Επίσης ο fuelcell βουλιάζει αρκετά; Λόγω παλαιότερου χειρουργείου χιαστών το μαλακό πάτημα κ βούλιαγμα στο παπούτσι με ενοχλεί στο γόνατο.24 Μαρτίου 2023 στις 16:13 #128313Vassilis38ΣυμμετέχωνΕυχαριστώ για την απάντηση! Είχα διαβάσει το review σου για το rebel 2 κ τα υπόλοιπα μοντέλα ΝΒ με fuelcell,το ψυλλιάστηκα γι’αυτό κ είπα να σε ρωτήσω πρώτα.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.