Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,411 έως 1,425 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    ico
    Συμμετέχων

Echetlos, ευχαριστώ για την απάντηση. Το σκέφτομαι, γιατί έχω πόνους στα γόνατα. Κάνω πολύ αργό χαλαρό τρέξιμο. Πολύ αργό όμως. Στην ουσία σε ρυθμούς τζοκιγκ. Έχω τώρα το infinity 3. Πολύ μεχ, εντυπώσεις μου έχει αφήσει. Δεν μου ταιριάζει φαίνεται ο react αφρός. Μέτριο σε όλα. Από κορδόνια μέχρι το νούμερο.Το μόνο καλό είναι πως το πήρα από το site της nike μείον 50 τοις εκατό. 79 από 159.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 3 μήνες πριν από ico.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Παίδες, μεταφέρω εδώ την κουβέντα γιατί ως “ενημέρωση” στον τοίχο λειτουργεί λάθος. Γενικότερα, γράψτε σε ένα νήμα ή ανοίξτε καινούργιο.

Λοιπόν, κατ’ εμέ το Invincible παραμένει Invincible. Λίγο πιο φιμωμένη η εξάτμιση αλλά ίδιος χαρακτήρας.
    Μοιάζει κάπως με την περίπτωση των Novablast 1&2. Αν ήσουν οκ με το πρώτο, ίσως γκρινιάξεις με τις αλλαγές. Αν πάλι σου είχε βγάλει θεματάκια, θα τις καλοσωρίσεις.

dimitris
    Και να το παρακάμψει τελείως δεν χάλασε ο κόσμος πίστεψε με… Έχει αλλάξει πολύ (προς το χειρότερο).
    Τουλάχιστον εμένα μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση τόσο το φτηνιαρικο upper,το κάκιστο κλείδωμα, αλλά κυρίως η επένδυση που απομονώνει τον αφρό με το πόδι χάνοντας την (επαφή) με τον zoom x.

@Alkis για το κλείδωμα δυστυχώς το έχω διαβάσει σε αρκετά reviews, όσο και για το strobel που δίνει ναι μεν σταθερότητα, αλλά χάνει στο bounce. Τέλος για το upper λένε ότι είναι πολύ διαπνέον. Αυτά πάντα από reviews και όχι προσωπική άποψη.

dimitris765
    Συμμετέχων

ποια η γνωμη σας για τα metaspeed sky σε μαραθωνιο σε sxetika αργους ρυθμους;ειναι πιο ηπιο σε σχεση με τ vaporfly που είναι πιο επιθετικο;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitris765 Για τι ρυθμό μιλάμε, μέσες άκρες;

Metaspeed Sky

ποια η γνωμη σας για τα metaspeed sky σε μαραθωνιο σε sxetika αργους ρυθμους;ειναι πιο ηπιο σε σχεση με τ vaporfly που είναι πιο επιθετικο;

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 3 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    dimitris765
    Συμμετέχων

@Echetlos για ρυθμο γυρω στο 5:20 αντε στην καλυτερη 5

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εγώ θα επέλεγα VF3. Πιο μαλακό, πιο bouncy.
    Ίσως όμως ιδανικό θα ήταν το SC Elite. Πολύ πιο φιλικό σε αυτούς τους ρυθμούς.

Alkis
    Συμμετέχων

@Echetlos
    Νίκο υπάρχουν μοντέλα -σημεια αναφοράς για την εξέλιξη του δρομικου παπουτσιού… Ημερομηνίες που μένουν στις εταιρείες χαραγμένες για πάντα στην ιστορία τους.
    Όταν (πειράξεις) το πρωτότυπο και χαθεί η μαγεία του δεν λαμβάνεις απλά μια γκρίνια,αλλά μια γενικότερη απογοήτευση.
    Το OG invincible ένα από αυτά.
    Άμα το χαλάσεις για να το κάνεις πιο casual πουλάει περισσότερο στο intersport,αλλά παύει να είναι θρύλος.
    Για να καταλήξω εγώ το επέστρεψα αφού το μόνο που μου θύμιζε το αρχικό ήταν μια τεράστια ταμπέλα επάνω που έγραφε zoom x.

Vanzel
    Συμμετέχων

Καλημέρα!
    Ξεκίνησα πάλι προπονήσεις μετά από καιρό και είμαι σε αναζήτηση παπουτσιού.Βέβαια κατά κύριο λόγο ασχολούμαι με trail running,ωστόσο η διαλειμματική και 1-2 εύκολα τρεξίματα θα γίνουν σε γήπεδο/άσφαλτο.Το προηγούμενο παπούτσι ήταν το NB fuelcell Rebel 2.Επίσης επειδή στην ουσία τα θέλω για 2-3 προπονήσεις μόνο και όχι αγώνες,δεν ήθελα κάτι πολύ ακριβό.Με τα προηγούμενα έμεινα ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.Οκ δεν ήταν ZoomX, αλλά την δουλειά τους την έκαναν μια χαρά.Τι έχετε να προτείνετε;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vanzel Πάρε το Mach 5 και θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος, ό,τι κι αν κάνεις.

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Μιας και το ανέφερες Νίκο, έχουμε κάτι νεότερο σαν πληροφορία σχετικά με την ανθεκτικότητα των Mach 5?

Panos
    Συμμετέχων

Παρέλαβα τα Nimbus 25 σε 46 νούμερο και είναι μια χαρά σε σχέση με το 45,5-46 που φοράω στα nike.
    Φανταστική αίσθηση, πρώτη φορά γυρνάω με τόσο ξεκούραστα πόδια από τρέξιμο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrisvoutyras Δεν ξέρω αν έχεις δει κάποια φωτο που είχα ανεβάσει στα 160 χλμ του παπουτσιού. Αυτή την στιγμή έχουν ~20 χλμ επιπλέον, με την φθορά να μην έχει αλλάξει.

@tiniakos
    Μεγειά, Πάνο. Θα το ευχαριστηθείς το παπούτσι.

dimitris765
    Συμμετέχων

@echetlos μεταξυ supercomp trainer και sc elite v3 ποιο θα προτεινες για αργο ρυθμο μαραθωνιου;λίγο πολύ ίδια δεν έιναι;

mikeb
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους.
    Σε αναζήτηση παπουτσιού για μαραθώνιο +προπονήσεις.
    Γενικώς δεν ψάχνω max stuck και σαν επιλογές τώρα έχω τα εξής Puma deviate nitro 2(λιγο βαρύ), Asics magic speed 3 , NB elite SC3 και ίσως και το Puma Elite v1(αν βρεθεί). Ο ρυθμός πιθανώς θα είναι γύρω στο 5’/χλμ. Αν κάποιος έχει τρέξει κάποιο από αυτά και μπορεί ας γράψει 2 πράγματα.
    Για σύγκριση αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ Hoka Rocket-X, Razor+, Saucony speed και για κάποια speed sessions to ΝΒ Impulse.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Γιατί όχι το Speed 3;

Από αυτά που αναφέρεις, εγώ θα διάλεγα το Nitro Elite. To NB δεν το βάζω πρώτο, αφού από το τρέχον rotation σου δείχνεις να μην προτιμάς πολύ μαλακές σόλες.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,411 έως 1,425 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.