Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

• Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 μήνες πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,426 έως 1,440 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mikeb
    Συμμετέχων

@echetlos για το Speed ενώ ξέρω ότι είναι ελβετικός σουγιάς και μέχρι τώρα αποδίδει σε ότι κι αν κάνω, για κάποιο λόγο όμως δεν με ενθουσιάζει συν τα θέματά του σε βρεγμένο. Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι θέλω να δοκιμάζω διαφορετικά παπούτσια για να μην μαθαίνει το πόδι σε ένα είδος σόλας και πατήματος. Τα πόδια μου τις λατρεύουν τις μαλακές σόλες και το πόσο φρέσκα είναι μετά το κοπάνημα αλλά το πολύ μαλακό μου είναι άβολο(if that makes any sense).
    Για το magic speed έχεις καθόλου εικόνα?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

To v3 δεν γλιστράει τόσο.
    Και το Puma μαλακό είναι, μη νομίζεις. Απλά όχι τόσο mushy όσο το ΝΒ.
    Όχι, δεν έχω εικόνα για το Asics.

mikeb
    Συμμετέχων

Οκ κατάλαβα. Θα το δοκιμάσω και το v3 και βλέπουμε.
    Ευχαριστώ Νίκο.

dimitris765
    Συμμετέχων

Καλημέρα για το new balance fuell cell supercomp trainer 2 που κυκλοφόρησε τι αποψη έχετε;

Alkis
    Συμμετέχων

dimitris765
    Και εγώ την ίδια απορία έχω.
    Από αυτά που διάβασα είναι πιο ελαφρύ,πιο μαλακό,αλλά λιγότερο (απύθμενο) από το V1 λόγω της μείωσης του ύψους.
    Όπως και να έχει προσωπικά θα το αγοράσω κάποια στιγμή,με το πρώτο έβγαλα τον κύριο χιλιομετρικο όγκο της χρονιάς (είναι απίθανη η σειρά SC)αν το πάρει κάποιος πριν ας μας ενημερώσει.

Panos
    Συμμετέχων

Μετά από 4-5 running αργά των 5km εξακολουθώ να δηλώνω ενθουσιασμένος με τα Nimbus 25.
    Υπάρχει κάτι παρόμοιο με τόσο μαλακή σόλα;

takosan
    Συμμετέχων

@Panos Δές τα New Balance More v4, Saucony Triumph 20, Hoka Clifton 9 και το μαλακότερο όλων Nike Invincible 3.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tiniakos Πολλά είναι πιο μαλακά από το Nimbus. Novablast, Invincible, More v4, SC Trainer, Cloudsurfer.
    Πιο μαλακά ομως, όχι απαραίτητα και πιο cushioned.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 5 μήνες πριν από Nikos Pilikas.
    Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

@echetlos Καλημέρα Νίκο, υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσεις το Kinvara 14?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrisvoutyras Καλημέρα Δημήτρη.
    Δε νομίζω, εκτός αν τύχει. Βρίσκω ότι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον πλέον, όχι λόγω κατηγορίας αλλά αφρού.

Panos
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
    Αγνοούσα την ύπαρξη των Cloudsurfer

nikos19
    Συμμετέχων

Καλησπέρα θέλω να αντικαταστήσω τα saucony speed2 που χιλιαρησαν και διαβάζω καλά λόγια για τα asics magic speed 3εχει κανείς άποψη η να πάω σε saucony speed 3 παρότι είναι μαλακά και δεν ξέρω αν θα βολευον για στιβο και διαλειματικες προπονησεις

Stelios
    Συμμετέχων

Σήμερα ήρθαν και δοκιμάστηκαν τα Superblast. Ακόμα να συνέλθω από το σόκ. Στα σημεία είναι καλύτερα από τα Prime X.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Να τα μας…
    Και τα ‘χα ξεχάσει.

Σήμερα ήρθαν και δοκιμάστηκαν τα Superblast. Ακόμα να συνέλθω από το σόκ. Στα σημεία είναι καλύτερα από τα Prime X.

Stelios
    Συμμετέχων

Εντωμεταξύ εμένα δε μου αρεσαν καθόλου τα nova και λέω δε προκειται να τα παρω ποτε έχω τόσα τι να τα κάνω, είναι και πανακριβα. Ε και εκεί που κάθεσαι σου πεταει ένα -30% και λες δε παει στο διάολο.
    Τώρα ψάχνω μπας και το ξαναβρώ για να το στοκάρω 🤣🤣

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,426 έως 1,440 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.