- Αυτό το θέμα έχει 1,666 απαντήσεις, 165 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
23 Ιουλίου 2023 στις 19:35 #128944Nikos PilikasΣυντονιστής
@so87 Καλωσήρθες!
Αν σου άρεσε το Speed 2, το 3 είναι ακόμη καλύτερο. Και κάνει και τα πάντα.24 Ιουλίου 2023 στις 07:16 #128945SO7ΣυμμετέχωνΣε ευχαριστώ! Το βασικό πρόβλημα που είχα ήταν οι βρεγμένες επιφάνειες. Για πιο μαλακό,τι θα πρότεινες?
24 Ιουλίου 2023 στις 09:37 #128946Nikos PilikasΣυντονιστήςΈχουν καλύτερη πρόσφυση τα ν3 κι είναι και πιο μαλακά, όπως και σταθερότερα. Λίγο πιο προπονητικός από πριν ο χαρακτήρας τους συνολικά.
Για ακόμη περισσότερη προστασία, θα μπορούσες να δεις το SC Trainer αλλά εκεί χάνεις σε σβελτάδα.
Το Superblast είναι επίσης κορυφαία επιλογή και με μεγάλο εύρος χρήσης.24 Ιουλίου 2023 στις 10:07 #128948geomazΣυμμετέχωνSO7 Εάν σου άρεσε το speed 2, μάλλον θα λατρέψεις το deviate nitro 2. Άσε που έχει μακράν το καλυτερο κράτημα σε βρεγμένο-διαθετει εάν όχι την καλύτερη, σίγουρα μία από τις καλυτερες εξωσολες.
Η δε τιμή σουπερ.. Από την puma. Com τα χει με έκπτωση τώρα 112. Νομίζω ότι καλυτερο μπορείς να παρεις σε αυτά τα χρήματα.
24 Ιουλίου 2023 στις 10:14 #128949SO7ΣυμμετέχωνΑκριβώς επειδή είναι πιο προπονητικά, θέλω κάτι για πιο easy run. Γι’αυτό ανέφερα πιο μαλακό. Ενδεχομένως να μην το εξήγησα καλά. Τα superblast τα έχω δει και έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια. Τα puma,να πω την αλήθεια, δεν τα είχα ξαναδιαβάσει. Θα το δω
24 Ιουλίου 2023 στις 10:34 #128950dimitris765ΣυμμετέχωνΜεταξυ speed 3 και takumi 9 ποιο θα προτεινατε για κομματια και tempo κυριως;
25 Ιουλίου 2023 στις 13:11 #128955BlackdogΣυμμετέχωνΟ αφρός στο rincon 3 έχει διαφορά από του 2;
25 Ιουλίου 2023 στις 15:32 #128956Nikos PilikasΣυντονιστήςΊδια σόλα έχουν και οι τρεις εκδόσεις.
26 Ιουλίου 2023 στις 14:01 #128957aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΉρθε η ώρα της αντικατάστασης για Invi + Speed 2 + Takumi 8
Ήταν το τριο που έβγαζαν όλες τις προπονήσεις. Και τα 3 σε LR και αργά συνεχόμενα, ανάλογοα με την όρεξη, μόνο τα SP2+TS8 στις γρήγορες προπονήσεις.Για αρχή 1 μοντέλο που να μπεί σε LR και συνεχόμενα, στη θέση του Invi.
Χωρίς carbon plate, για να δουλεύει το πέλμα.
Θα μπορούσε να είναι το streakfly?
Υπάρχει και ένα Nova3, στο δεύτερο μισό της ζωής του, που για την ώρα κάνει τον αντικαταστάτη
Τι θα προτείνατε σε αυτή τη λογική?
Ευχαριστώ26 Ιουλίου 2023 στις 15:02 #128958Nikos PilikasΣυντονιστής@gio13 Καλησπέρα, Γιώργο.
Το Deviate 1 πολύ καλό αλλά πάρα πολλοί είχαν θέμα με το κολάρο, που τους έβγαζε φουσκάλες στον αχίλλειο. Οπότε έχει ρίσκο η επιλογή αυτή. Πάντως το ν2 το βρίσκεις σχετικά φθηνά.
Αν και πιο “σωστό” παπούτσι το Speed 3, το ν2 είναι κι αυτό από τις καλύτερες επιλογές για all around.Πάντα κοιτάμε και τα cm για να βεβιωθούμε για το νούμερο. Όπως λες κι εσύ, σε πολλές εταιρείες υπάρχουν αναντιστοιχίες.
Καλησπέρα σε όλοι την ομάδα. Δυο ερωτήσεις έχω. 1) είμαι ανάμεσα σε νέα αγορά παπουτσιού και θα ήθελα την γνώμη σας. Brooks gosht 14, puma devile nitro, Saucony speed 2.
Σας πάω σε προηγούμενη γενιά ας πούμε λόγο οικονομίας αλλά κ περισσότερα δοκιμασμένα. Μέχρι τώρα τρέχω μα NB fuel cell καλά είναι αλλά θα τα ήθελα πιο σταθερά στο πάτημα.
2) το βλέπω συχνά και θα ήθελα να το ρωτήσω γιατί το μέγεθος του παπουτσιού το μετράτε σε νούμερο και όχι σε εκατοστά δηλαδή εγω φοράω αθλητικά 28cm που αντίστοιχα στα NB είναι 44 αλλά σε αλλά μοντέλα αλλαζει είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.
Ευχαριστώ26 Ιουλίου 2023 στις 21:52 #128959Nikos PilikasΣυντονιστής@aristidi
Το Streakfly δουλεύει άνετα ως προπονητικό, απλά του λείπει το βάθος στο cushioning. Θα μπορούσες για καθημερινά τρεξίματα και τεμπάκια όμως. Και γυμνάζει επαρκώς το πόδι.
Το Ιnvincible 3 είναι μια πιο ισορροπημένη συνέχεια της σειράς. Ίδιο DNA. θα μπορούσες να δεις και το Cloudsurfer (προσωπικά είναι το go-to παπούτσι μου για τα ελεύθερα), όπως και το Mach. Μόνος αστερίσκος στο Hoka η έλλειψη λαστίχου από κάτω.
Μ’ αρέσει πολύ και το Boston 12. Δεν την καταλαβαίνεις την πλάκα στα αργά (δες φωτο), εμφανίζεται όμως όταν ανοίγεις.
Πιθανώς να μου έρθουν κι άλλα στο μυαλό αργότερα. 😛Ήρθε η ώρα της αντικατάστασης για Invi + Speed 2 + Takumi 8
Ήταν το τριο που έβγαζαν όλες τις προπονήσεις. Και τα 3 σε LR και αργά συνεχόμενα, ανάλογοα με την όρεξη, μόνο τα SP2+TS8 στις γρήγορες προπονήσεις.Για αρχή 1 μοντέλο που να μπεί σε LR και συνεχόμενα, στη θέση του Invi.
Χωρίς carbon plate, για να δουλεύει το πέλμα.
Θα μπορούσε να είναι το streakfly?
Υπάρχει και ένα Nova3, στο δεύτερο μισό της ζωής του, που για την ώρα κάνει τον αντικαταστάτη
Τι θα προτείνατε σε αυτή τη λογική?
Ευχαριστώ26 Ιουλίου 2023 στις 23:23 #128960Αντώνιος 91Συμμετέχων@echetlos αγοράστηκε σήμερα το nb3 μετά το νήμα που είχα ανοίξει τον Μάιο..έπεσα μισό αφου φοράω 42 στο κανονικο.πρωτο χαλαρό στου παπαγου σήμερα 50 λεπτά με πήγε ξεκούραστα είχε επιστροφή ενέργειες λίγο ασταθές αν χαλάσει η φόρμα και μένει φυσικά να δείξει την αντοχή του.θα βγάλει όλο τον όγκο συν ΑΜΑ.στα 112 σπο γνωστή αλυσίδα.σε σχέση με.το κλιφτον 8 που είχα πριν για workhorse το οποίο με έβγαλε 800 χλμ προπονητικά και τα ποσειδωνια έχει καλύτερη γλώσσα και τεχνολογία στον αφρό αλλά δεν είναι τόσο σταθερό και μένει να δείξει την αντοχή του όπως ξαναπα γτ λένε στα 400 καπουτ!
27 Ιουλίου 2023 στις 05:33 #128961aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΕυχαριστώ Νίκο, μόλις αγοράσθηκε το Streakfly στα 95 από Ιταλό, για να βγάλουμε τον Αύγουστο, και από Σεπτ είτε Boston είτε Invi για τα LR. Λογικά θα έχει πέσει και η τιμή και στα 2. Ευχαριστώ!
@tonypol91 το NB3 είναι αρκετά ανθετικό, το δίκό μου έχει ήδη 440km και δεν έχει εμφανή φθορά (και τα 2xNB1 που είχα επίσης πήγαν 1000). Το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι ότι γλυστράει πολύ στο βρεγμένο + τελευταία με κουράζει στα γόνατα στα μεγάλα (ίσως να φταίω εγώ και όχι το παπούτσι)27 Ιουλίου 2023 στις 09:53 #128963Αντώνιος 91Συμμετέχων@aristidis ελπίζω να αντεξει όντως απλά αν αρχίσουν ν τρώνε ξύλο τα γόνατα ίσια κλπ είναι κ σημάδι πως έχει κάτσει ο αφρός δεν απορροφά κραδασμούς πλέον κ καταπονειται το πόδι ίσως ν κάνω κ λάθος ή μικρή μ δομική εμπειρία αυτό έχει δείξει παντως
27 Ιουλίου 2023 στις 14:31 #128965naftonyΣυμμετέχων@tonypol91 τα δικά μου novablast 3 πάντως στα 750 χλμ. δεν έχουν φθορά από κάτω, ο δε αφρός μπορεί να έχει κάτσει ελαφρώς (φυσιολογικό) αλλά παραμένει ακόμα ζωντανός και δεν με κουράζει ακόμα στα μεγάλα.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.