Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 365 απαντήσεις, 67 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 23 ώρες, 6 λεπτά πριν από τον χρήστη
Nikos Pilikas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
20 Μαρτίου 2025 στις 07:04 #133043
Kalogeridis
Συμμετέχων@Chris Rose μη σε απασχολεί η φθορά του rubberized… η συμπεριφορά του δεν αλλάζει. Και τα δικα μου από το 2ο τρέξιμο είχαν εμφανώς αλλοιωθεί. Περισσότερο το αριστερό. Πιθανόν λογω κάποιας μικρής ανισοσκελιας ή λόγω στίβου. Τα γλέντησαν για παραπάνω από ένα χρόνο και ήταν πραγματικά απολαυστικά. Τα 2α πλέον τα φυλάω σα τα ματια μου! Τα έβαλα στον ημι της Αθήνας για να με ξαναθυμηθουν, και περιμένω να τρέξω μαζί τους στο Ναύπλιο!!! Μη τα λυπάσαι!!!
20 Μαρτίου 2025 στις 07:26 #133044Vagelis Mallidis
Συμμετέχων@nikos pilikas Νίκο καλημέρα
Έχω στην κατοχή μου το Mizuno Nep Vista με 450k που το έχω για ημιμαραθώνιο και το Adidas SL 2 για τις προπονήσεις μου.
Ψάχνω παπούτσι για μαραθώνιος και είμαι μεταξύ Nike ZOOM FLY 6 και PUMA DEVIATE NITRO ELITE 3.
Το pace που έκανα τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ήταν 5:20 και βελτιώνεται σταδιακά.
Ποια είναι η γνώμη σου ;;
Ευχαριστώ20 Μαρτίου 2025 στις 07:58 #133045Nikos Pilikas
Συντονιστής@vagelis1971 Καλημέρα, Βαγγέλη.
Πολύ καλό το ZF6 και φιλικό αλλά εγώ θα πήγαινα με το Deviate.
Τι marathon pace υπολογίζεις;20 Μαρτίου 2025 στις 09:23 #133050Vagelis Mallidis
Συμμετέχων@nikos Νίκο επειδή θα είναι ο πρώτος μου Μαραθώνιος ελπίζω να είναι εφικτό να κρατήσω pace στο 4:50 – 5:00
20 Μαρτίου 2025 στις 11:41 #133051Nikos Pilikas
Συντονιστής@vagelis1971 Μια χαρά είσαι με οποιοδήποτε από τα δύο.
20 Μαρτίου 2025 στις 16:29 #133053giannosk
Συμμετέχωνκαλησπερα, νεος στο φορουμ, τρεχω καθημερινά 5 χλμ περιπου σε ασφαλτο και τα παπούτσια δεν κουβαλανε πλεον, προταση για μεχρι 70 ευρω υπάρχει κατι ενδιαφέρον, ή πρεπει να παμε πιο ψηλα; ευχαριστω εκ των προτέρων
20 Μαρτίου 2025 στις 21:12 #133054AlexandrosGk
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα παιδιά.
Είμαι σε ένα δίλημμα για τα επομένα παππούτσια μου. Βρίσκομαι μεταξυ neo vista και superblast2.
Να τονίσω οτι το προηγούμενο ζευγάρι ήταν neo vista πάλι και τα απόλαυσα πάρα πολύ (είτε σε αργα είτε σε γρήγορα). Το ερώτημα είναι αν αξίζει να πάω στα superblast 2 ή σε κάποιο άλλο παππούτσι παρόμοιας κατηγορίας.20 Μαρτίου 2025 στις 22:21 #133055geomaz
ΣυμμετέχωνΣήμερα δοκίμασα σε ένα μικρό τρέξιμο που στο τέλος είχε χαλαρά ανοιγματακια τα Adidas Evo SL.
Οι εντυπώσεις εξαιρετικές. Ελαφρύ, σταθερό, με
ωραίο απέριττο πάνω μέρος, με καταπληκτικό ρολάρισμα και μεγάλο εύρος ταχυτήτων.Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση η προστασία της συγκεκριμένης σόλας. Χωρίς να είναι σκληρή, είχε πυκνότητα, βάθος απορρόφησης..
Κάποια στιγμή έβαλα στο ένα πόδι το adidas και στο άλλο ένα puma MagMax και οι διαφορές ήταν αν όχι αμελητέες, ήταν πολύ μικρές όσο απίστευτο και εάν ακούγεται κάτι τέτοιο.. Μάλιστα πριν πω οτιδήποτε ( για να μην επηρεαστεί) ζήτησα από τον φίλο που τρέχαμε να τα φορέσει και να μου πει την γνώμη του αναφορικά με την προστασία, όπου μου είπε ότι δεν αισθάνεται κάποια ιδιαίτερη διαφορά υπέρ του puma..
Πραγματικά ένα παπούτσι πολυεργαλειο που δεν θα πρέπει νά λείπει από κάθε ντουλάπα δρομέα.21 Μαρτίου 2025 στις 08:23 #133056Nikos Pilikas
Συντονιστής@giannosk Είναι πολύ χαμηλή τιμή τα 70€, εκτός αν πέσεις σε κάποια super προσφορά. Αλλά αυτό θέλει ψάξιμο και συνεχή παρακολούθηση, όπως καταλαβαίνεις.
@alexandrosgk Ενώ θεωρητικά είναι στην ίδια κατηγορία (super trainer), το πάτημά τους είναι πολύ διαφορετικό. Αρκετά πιο σφιχτό το SB2, θέλει τυθμό για να δείξειτον χαρακτήρα του.
@geomaz Απίστευτα ισορροπημένο παπούτσι!21 Μαρτίου 2025 στις 09:22 #133057geomaz
ΣυμμετέχωνAlexandrosGk προσωπικά το neo vista με εντυπωσίασε και με βόλεψε περισσότερο από τα SB. Το βρήκα πολύ πιο προστατευτικό ( στην πραγματικότητα έχει σχεδόν+10 χιλιοστά ύψος η σόλα..) και η σχεδίαση της σόλας ρολαρει πολύ καλύτερα.
Μία άλλη ίσως εξίσου καλή πρόταση που αξίζει να δοκιμάσεις εφόσον έχεις την διάθεση αποτελούν τα hoka Mach X ( δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακουσει εξαιρετικά σχόλια). Περισσότερα μπορεί να μας πει ο Νίκος επ αυτού.21 Μαρτίου 2025 στις 09:26 #133058geomaz
ΣυμμετέχωνGiannoSk στα χρήματα που ενδιαφέρεσαι για να βρεις τσεκαρε προσφορές για το adidas SL 2…
Νομίζω ότι κάπου εκεί παίζει αρκεί να βρεις νούμερο.21 Μαρτίου 2025 στις 20:22 #133059AlexandrosGk
ΣυμμετέχωνΕυχαριστώ πολύ παιδιά. Μάλλον θα πάω πάλι για το neo vista. Δεδομένου ότι έγραψα 800 χλμ και το χάρηκα απο διαλλειματικές έως πολύ αργά runs, θα το προτιμήσω.
26 Μαρτίου 2025 στις 21:44 #133070AlexandrosGk
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σας, και πάλι τελικά πήγα σε αυτά: https://www.mizuno.com/sg/en-us/mizuno+neo+vista+unisex-J1GC2447.html?dwvar_J1GC2447_color=53&cgid=collections-onihayaipack#cgid=collections-onihayaipack&start=2
Ωστόσο παρατηρώ μια μεγάλη διαφορά απο τα neo vista που είχα:
https://www.mzn.gr/el-gr/papoutsia/mizuno-neo-vista-1228978?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwy46_BhDOARIsAIvmcwOsLmwRCbwI6_IDjXTcrkL7-X1ivGWInSzZiq0FjcwWIETtsJsqpNIaAmCREALw_wcBΜου φαίνονται πολύ πιο σκληρά σαν ξύλο σε σχέση με το πόσο bouncy και παιχνιδιάρικα ήταν αυτά που είχα. Είναι λογικό;
27 Μαρτίου 2025 στις 00:04 #133071geomaz
ΣυμμετέχωνAlexandrosGk, δεν έχω πάρει ακόμα δεύτερο ζευγάρι neo vista ( και μάλλον μια και καλή το επόμενο θα είναι το v2), αλλά δεν μου ακούγεται λογικό να βλέπεις τέτοια διαφορά. Να είναι εργοστασιακή απόκλιση;
Πες μας εάν μετά από 5-6 τρεξίματα μαλακωσαν και είναι τελικά όπως τα προηγούμενα που είχε ή τελικά κατέληξε να είναι διαφορετικό σε αίσθηση και απόδοση αυτό το ζευγάρι.
Ενδιαφέρον πάντως…27 Μαρτίου 2025 στις 08:03 #133073George Provo
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα, @AlexandrosGk μου χει τύχει το εξής με το speed 3, πέρυσι. Το πρώτο ζευγάρι έβγαλε άνετα προετοιμασία μαραθωνίου σα βασικό παπούτσι (για 2ο είχα ένα παλιό novablast 3) και λίγο πριν το μαραθώνιο πήρα 2ο ζευγάρι για να τρέξω τον αγώνα, μιας και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Όλα πήγαν καλά, έκανα το χρόνο που ήθελα, αλλά το καινούργιο ζευγάρι κάπου στα 400 χλμ, ήταν σαν μην είχε πλάκα, σα να έτρεχα barefoot και το παρόπλισα κάπου στα 500χλμ. Αντίθετα, το πρώτο μου πήγε άνετα μέχρι τα 900 χλμ., έχοντας μαλακώσει μεν, αλλά σε λογικά πλαίσια. Σημείωση τα πήρα από το ίδιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Ρωτώντας δρομείς, προπονητές αλλά και στο μαγαζί, μου είπαν η πιθανότητα να είναι ‘’θέμα της παρτίδας’’ δεν αποκλείεται, αλλά παίζει να άλλαξε το πάτημα μου, οι προπονήσεις και οι εντάσεις αυτών (αυτό ισχύει) και αρκετοί ακόμα λόγοι. Τώρα εσένα άμα σου φαίνεται διαφορετικό και πολύ μάλιστα από την πρώτη προπόνηση, ίσως έκατσε ελαττωματική παρτίδα.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.