Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 376 έως 390 (από 398 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Panos
    Συμμετέχων

Είδα τελευταία στο AliExpress μια κινεζική μάρκα. Νόμιζα ότι ήταν κάποια απάτη αλλά ψάχνοντας είδα ότι δεν είναι φτηνά παπούτσια και οι κριτικές είναι άριστες.
    Έχει κανείς εικόνα;
    https://www.roadtrailrun.com/2025/02/li-ning-feidian-5-elite-review-5.html?m=1

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tiniakos H Li-Ning είναι κολοσσός, μην κοιτάς που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή εκτός ασιατικής αγοράς.
    Πολλά top μοντέλα έχουν οι Κινέζοι και από άλλες εταιρείες. Αλλά οι τιμές είναι στον Θεό.

Panos
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
    Θα το τολμούσα γιατί φέτος έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα Novablast 5 σε απόδοση αλλά απογοητευμένος σε ποιότητα. Χωρίς σκληρή χρήση, καθόλου τρέξιμο μόνο περπάτημα και στο εξάμηνο έχουν αρχίσει και σκίζονται σε πολλά σημεία.

dsi81
    Συμμετέχων

η Li-ning εντυνε για πολλα χρονια την εθνικη ισπανιας στο μπασκετ,εποχες ναβαρο,γκασολ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@george-nick_galbouginis Κανένα απ’ αυτά.
    Δες Mach x 2, Zoom Fly 6, Speed 4.
    Για τι ρυθμούς περίπου μιλάμε;

Καλησπέρα,
    Θέλω τα φώτα σας…
    Για διαλειμματικες και tempo ποιο παπούτσι από τα 3 να επιλέξω…η διαφορά τιμή μεταξύ στους είναι 20€..
    ASICS magic speed 4
    ASICS magic speed 3
    Nike deviate nitro 3
    Ευχαριστώ

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@george-nick_galbouginis To Magic Speed είναι σκληρό παπούτσι αλλά στους ρυθμούς σου μπορείς να το δουλέψεις σωστά. Απλά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Το Puma είναι βαρύ. Βγάλε το ZF6 από αυτά που σου είπα και πρόσθεσε το Takumi Sen. Εκτός αν θες οπωσδήποτε carbon plate.

ΥΓ: Γράφε σε ένα νήμα καλύτερα, π.χ. εδώ. Οι ενημερώσεις εμφανίζονται μόνο στον τοίχο και κανείς δεν ξέρει το θέμα τους.

George-Nick Galbouginis
    Συμμετέχων

Τις διαλειμματικες μου θέλω να τις τρέχω με carbon ….hoka με τίποτα πολύ βαρύ παπούτσι και ακριβό, adidas ακριβό επίσης οπότε είμαι ανάμεσα σε asics magic speed ή puma nitro 3

George-Nick Galbouginis
    Συμμετέχων

Επίσης ένα παπούτσι για long run???έχω πάει στην επιλογή του puma magmax…πηγαίνω σε puma και asics επειδή είναι παπούτσια valou for money….ειναι πιο οικονομικά από όλα τα άλλα brands

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@george-nick_galbouginis Ξέρω γω… πάρε το Deviate. Πιο βαρύ από το Mach X 2 είναι.
    Το MagMax είναι καλό. Πολλή προστασία και ζωντανή σόλα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vagelis1971 Για εμένα πολύ καλύτερο το Vista σε ρυθμούς 6’+/χλμ. Μια carbon plate δεν θα σου προσφέρει κάτι, μάλλον το αντίθετο, Βαγγέλη.

Νίκο καλή σου ημέρα και καλημέρα σε όλους.
    Μια ερώτηση για παπούτσια μαραθώνιους.
    Έχω το Mizuno Neo vista για προπόνηση και θέλω να πάρω για μαραθώνιο το Nike zoom fly 6.
    Το pace για ημιμαραθώνιο που τρέχω είναι στο 5:20 και στόχος για μαραθώνιο είναι να κάνω χρόνο 4:10 – 4:20 καθότι είναι η πρώτη μου φορά.
    Πιστεύεις ότι είναι καλή επιλογή τι συγκεκριμένο παπούτσι ή κάτι άλλο χωρίς carbon όπως π.χ. τι New balance rebel 5 που παρουσίασες σήμερα.
    Ευχαριστώ για το χρόνο σου

Vagelis Mallidis
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Νίκο…το είχα υποψιαστεί

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vagelis1971 Το ZF6 είναι αρκετά φιλικό για carbon μοντέλο.
    Το ζήτημα ωστόσο είναι γιατί να πας σε πλάκα, όταν δεν θα την αξιοποιήσεις. Στην δεν Κλασική (για εκεί ετοιμάζεσαι, σωστά;), μπορεί στις ανηφόρες ο ρυθμός σου να πάει και στο 7:00 κάποιες στιγμές ή αν στραβώσουν τα πράγματα. Ξέρεις πόσο θα σε δυκολέψει η ακαμψία;

Vagelis Mallidis
    Συμμετέχων

Νίκο καλημέρα,
    Ναι για τον κλασσικό ετοιμάζομαι.
    Το Superblast θα ήταν ιδανικό, σωστά;;
    Θα μπορούσα να πάω και με το Adidas Evo sl ή δεν είναι για τέτοιες αποστάσεις και ρυθμο;;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@vagelis1971 Θα μπορούσε το Superblast αλλά δεν είναι το πολύ μαλακό πάτημα, αν ψάχνεις κάτι τέτοιο. Θέλει κι αυτό ρυθμό για να δουλέψει.
    Εγώ θα πρότεινα ένα απλό προπονητικό, σταθερό, προστατευτικό και άνετο. Το Evo SL σίγουρα ενδεικνυται.

Vagelis Mallidis
    Συμμετέχων

Θα μπορούσα και το New balance rebel 5 που έκανες παρουσίαση;;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 376 έως 390 (από 398 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.