Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Τοποθέτηση ετικέτας: ,

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 79 συνολικά)
  • Συντάκτης
    apostolos
    Συμμετέχων

Η γλώσσα που μοιάζει στυλ κάλτσα και φαίνεται πιο υπερυψωμένη από το σύνηθες σε ενόχλησε καθόλου;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τίποτα δεν ενοχλεί στο upper. Και το knit κρατάει καλά, και η διαπνοή επαρκής είναι και το ψηλό κολάρο περνάει απαρατήρητο.
    Θα τα πούμε αναλυτικά στο review πολύ σύντομα.

Nikolas
    Συμμετέχων

@Echetlos Νικόλα το neo vista σε σχέση με το superblast 2 ?
    είμαι για αγορά μεταξύ των 2 !!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πιο μαλακό και bouncy το Vista, πιο σταθερό και responsive το Asics. Βγάζουν με διαφορετικό τρόπο την ταχύτητα.
    Ίδια κατηγορία αλλά διαφορετικό πάτημα.

apostolos
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου και συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά είμαι πολύ ζεστός στο να το παραγγείλω. Ωστόσο έχω μια τελευταία ερώτηση. Καθώς εδώ που μένω δεν υπάρχει δυνατοτητα δοκιμής θέλω να ρωτήσω η γνώμη σου σχετικά με το μέγεθος. Έγραψες πιο πάνω να ακολουθήσουμε το νούμερο σε USA ή σε CM. Λοιπόν στο novablast 3 φοράω 11 USA, 10 UK το οποίο αντιστοιχεί σε 28,5 CM. Στο vista τα 28,5 CM αντιστοιχούν σε νούμερο 10,5 USA, 9,5 UK. Μπερδεύτηκα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@akazak Καλημέρα, Απόστολε.
    Λογικό να μπερδευτείς, αφου έπεσες επάνω σε δύο εταιρείες με κουλό sizing.
    Η Asics το 45 της το δίνει 28.5cm, αντί για 29 που είναι σε όλες τις άλλες. Εφαρμόζει όμως σαν 29. Άρα το κανονικό σου νούμερο στις περισσότερες εταιρείες είναι 45/US11/29cm. Κράτα το αυτό γενικότερα.
    Μιας και φοράμε ίδιο νούμερο λοιπόν, με σιγουριά σου λέω ότι στην Mizuno είσαι 44.5/US11/UK10/29cm. Να θυμάσαι ότι το ίδιο είσαι και στην Puma.

Κωνσταντίνος
    Συμμετέχων

Τι περίεργη και αυτή η ασιξ. 44 στο magic speed 4 και είναι οριακά κανονικό. 44.5 σε superblast που νιώθω ότι θα ήθελα 44 και 44.5 στο meta speed sky Paris που είναι μια χαρά. Γενικότερα φοράω 44.5 αν και νιώθω ότι σε όλες τις εταιρείες στο δεξί πόδι θα ήθελα 44

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μαντάρα τα κάνει η Asics. Εκτός του ότι είναι η μόνη που το 27.5cm το ονομάζει 43.5, αντί για 43, ανάμεσα στα 28cm και 28.5cm πετάει κι ένα 28.25 και από εκεί και πάνω αρχίζει ο χαμός.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@georgeprovo Το Puma είναι πιο φιλικό. Δες όμως και το ΝΒ SC elite 3 για τέτοια χρήση.

Ψάχνοντας για αγωνιστικό μαραθωνίου (για ρυθμούς 4’30-4’40).
    Σκέφτομαι να δοκιμάσω το puma deviate nitro elite, ή το Εndorphin Pro 3. Είναι κάποιο από τα 2 πιο versatile, ή καλύτερα όχι τόσο αυστηρό, για πιο πολλά τρεξίματα, πχ κάποιο tempo?
    Επίσης έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? (Δε βιάζομαι να αγοράσω άμεσα και ιδανικά θα ήθελα κάτι όχι πάνω από 200€. Μέχρι τώρα έτρεχα με ES3, το 4 δε μου άρεσε και Boston 12, που αν κ πιο σκληρό με βόλεψε.

George Provo
    Συμμετέχων

Το ΝΒ SC elite 3 μου το έχει προτείνει ξανά αλλά δε το βρίσκω πουθενά σε 45.5 που φοράω στα NB.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@georgeprovo Και το Speed 4 θα ήταν καλό αγωνιστικό και όπως το θες.
    Επίσης, αν δεν σε πειράζει τόσο το βάρος και θες μαλακό πάτημα, Neo Vista.

George Provo
    Συμμετέχων

Το 4 φίλε Νίκο, για μένα που είμαι λάτρης του 3, δεν μου άρεσαν καθόλου. Ούτε σα πάτημα, αλλά κυρίως σαν εφαρμογή. Σα τσαρούχι μου φάνηκε κ δεν το αγόρασα τελικά. Θα έχω και το vista υπόψιν. Ευχαριστώ!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Επειδή έχεις ρυθμό, θεώρησα ότι το 4 θα σου άρεσε, όντας πιο performance.
    Εν πάση περιπτώσει, αν θες άνεση στον αγώνα, δες το Mizuno ή και το Superblast. Αν θες σπιρτάδα, κάτι μεταξύ Puma και Pro 3.

George Provo
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ και πάλι για τα φώτα σου!!

apostolos
    Συμμετέχων

Κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ πολύ!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 79 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.