Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 159 συνολικά)
  • Συντάκτης
    manolee
    Συμμετέχων

Καλησπέρα.
    Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τα μεγέθη Skechers. Το αιώνιο θέμα με την αντίστοιχηση. Φοράω κανονικά σε όλα τα παπούτσια US12 46,5 και σε skechers μερικές φορές 12,5
    Κοιτάω για το ride 11 και βρίσκω ότι Us12 =45,5 όπως παλιά αλλά 12,5 δεν υπάρχει πουθενά ούτε στην σελίδα τους ούτε σε κατάστημα σε κανένα μοντέλο performance.
    Οι πωλητές λένε ότι έχει εξαντληθεί αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχει πουθενά και σε κανένα μοντέλο.
    Οπότε μήπως γνωρίζει κάποιος αν μετά το 45,5 το 47 που αναφέρουν είναι τελικά το 12,5?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@manolee Όχι, υπάρχει κανονικά 12.5/46/30.5cm.

manolee
    Συμμετέχων

Οκ ευχαριστώ Νίκο

Blackdog
    Συμμετέχων

Ξέρει κανείς αν το deviate nitro 3(όχι το elite) διαφέρει αρκετά από το 2;
    Επίσης σα νούμερο πάλι πάμε ένα κάτω;

Stelios
    Συμμετέχων

Ναι διαφέρει αρκετά.
    Πιο γεμάτη σόλα το 3 από το 2 όποτε έχει παρει και λίγο βάρος το παπουτσι. Πιο cruiser και προστατευτικό το 3 , πιο σβέλτο το 2.

demetris
    Συμμετέχων

Αγαπητοί συντρέχτες θα ήθελα τη γνώμη σας ανάμεσα στα NIKE ZoomX Invincible Run 3 και τα New Balance Fresh Foam More V4.
    Ευχαριστώ!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@demetris Το Invincible συγκρίνεται σωστότερα με το 1080.

demetris
    Συμμετέχων

@echetlos Σύμφωνοι Νίκο αυτή είναι η αντιστοιχία. Παρ’όλ’αυτά όμως πως θα σύγκρινες τα προηγούμενα μεταξύ τους;

demetris
    Συμμετέχων

@echetlos Σύμφωνοι Νίκο αυτή είναι η αντιστοιχία. Παρ’όλ’αυτά όμως πως θα σύγκρινες τα προηγούμενα μεταξύ τους;
    Έχω διαβάσει τα review σου και για τα δύο και δε μπορώ να αποφασίσω. Χρειάζομαι ένα παπούτσι για αργά τρεξίματα όταν τα πόδια είναι κουρασμένα.
    Το χαμηλό drop δε με ενοχλεί και σε γενικές γραμμές προτιμώ εύκαμπτα παπούτσια(αυτά δεν είναι).

nightmare
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σας.

Ξέρουμε αν το takumi sen 10 είναι true to size?
    Να προσθεσω οτι το Boston 8 το εχω σε 42 και μου ειναι καλο, οχι ευρυχωρο αλλα δεν με ενοχλει, αγκαλιαζει το ποδι ωραια.
    Ενω στο sl το εχω σε 42 2/3 και ειναι αρκετα ανετο, τοσο μπροστα (ας πουμε οτι οριακα χωραει ενα δαχτυλο αν πιεσω επιτηδες τελειως μπροστα το ποδι μου) αλλα και γενικα σε ολο το ποδι.

Ευχαριστώ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@demetris To Nike είναι αισθητά πιο bouncy και σβέλτο. Σηκώνεται πιο εύκολα απ’ όσο θα περίμενες από το βάρος/όγκο του.
    Το ΝΒ είναι πολύ σταθερότερο και πιο μαλακό. Και πιο γεμάτο cushioning μπροστά. Θέλει λίγο να συνηθίσεις το πλάτος του, είναι πελώριο. Προσωπικά δεν το βρήκα τόσο δυσκίνητο όσο δείχνει, το αντίθετο μάλιστα.

demetris
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο σ’ευχαριστώ πολύ! Με βοηθάει πολύ η απαντησή σου.

ThanasisBez
    Συμμετέχων

Για αγωνιστικό καθαρά παπούτσι μαραθωνίου, σε ένα ρυθμό 5-5.15 τι θα προτιμούσατε;
    Είμαι ανάμεσα σε
    1. puma deviate nitro elite 3 (έχω στο rotation τα απλά deviate nitro καιτα αγαπώ)
    2.Hoka Cielo x1 (επηρεασμένος από την παρουσίαση του Νίκου και όσα ακούω από φίλους δρομείς)
    3. New balance sc elite v4

Panos
    Συμμετέχων

Καλό μήνα.
    Δοκίμασα τα Novablast 5,εχω τα 3 και ενθουσιαστηκα. Τα 4 δε με είχαν πείσει για να τα αγοράσω αλλά σε αυτά έκανα παραγγελία day one και τα περιμένω.
    Στο μωβ με πορτοκαλί που θα φορεθεί πολύ.

vpier
    Συμμετέχων

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ήρθε η ώρα για αλλαγή του βασικού προπονητικού μου παπουτσιού. Αυτήν την στιγμή έχω το Saucony Endorphin Speed 3 και πριν από αυτό είχα το Nike Pegasus Turbo 2. Υπερευχαριστημένος με το δεύτερο, λιγότερο με το πρώτο και αυτό όχι από πλευράς επιδόσεων αλλά από πλευράς ποιότητας μιας και το grip από κάτω άρχισε να ξεκολλάει.

Ψάχνω ένα αντίστοιχο παπούτσι που θα μπορεί να κάνει λίγο πολύ τα πάντα όπως και το Saucony ES3, από χαλαρά τρεξίματα στο 5:50+, threshold στο 4:15 και κομμάτια στο 2:50-3:20. Να πω εδώ ότι το έτρεξα και σε μαραθώνιο με πολύ χαλαρό pace και με πήγε ξεκούραστα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 159 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.