Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 151 έως 165 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μετά από σχέση εξάρτηση με τα cumulus από 13 μέχρι 17, κατόπιν εισηγησεως και έρευνας του γκουρού προέβη σε παραγγελία 2 glide 8. Το εκτιμομενο όφελος για τα δύο ζεύγη ξεπερνά τα 70 ευρώ. Μένει μόνο να δούμε αν θα κάνουν χημεία με τα πόδια μου. Προσεχώς η παραλαβή και κατόπιν η ανταπόκριση για το πως τα δέχομαι! Πάντως είναι το μοναδικό της εταιρίας που δέχεται στο σωστό μήκος, το μεταταρσιο μου χωρίς ασφυξια. Στο δρόμο θα δω περισσότερα. Σε ευχαριστώ πολύ γκουρού @echetlos

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Αλίμονο, χαρά μου να βοηθήσω έναν τόσο σπουδαίο δρομέα!

Σε ευχαριστώ πολύ γκουρού @echetlos

mashine
    Συμμετέχων

@kalogeridis Τι τα ήθελες τα 2 ζευγάρια με 30 χλμ την εβδομάδα;;; 😛
    Το glide6 με 1500xλμ που έχω είναι μισοκαινούργιο!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Νίκο κάτι τέτοια λες και θα αρχίσω να το πιστεύω!
    @machine προφανώς έχεις πολύ σωστή κίνηση και πιθανότατα απέριττο από κιλά σώμα. Αν αυτά δεν ισχύουν τότε το deal θα είναι ακόμα καλύτερο αφού τα 16 αρια μου παρεδωσαν πνεύμα στα 1000+. Το 17αρι είναι φρέσκο ακόμα. Ο μόνος λόγος που αλλάζω είναι η οικονομία. Η Adidas έχει μακράν το καλύτερο στοκ με τιμές που βοηθάνε την διπλή αγορά. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια μου έλεγε ο Νίκος ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει πιο φαρδιά γραμμή και εθελοτυφλουσα. Μακάρι να τα βολευτω και να κρατήσει και η εταιρία τη γραμμή αυτή για εμάς τους πιο μποσικους.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Διακρίνω μια ανασφάλεια μήπως με τα 30 χλμ φτάσω να τρέχω δίπλα σου ή κάνω λάθος;

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σ ευχαριστω Νικο! Θα τα δοκιμασω και τα δυο αλλα μαλλον κλεινω προς το Vazee Pace…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

These shoes scream FAST!!!

IMG_2864(1)

@geopa
    Συμμετέχων

Νίκο για τι τύπο πατήματος είναι το ανωτέρω παπούτσι? και γενικά ποια η γνώμη σου για αυτό?
    thanks

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@geopa Καλημέρα Γιώργο. Αγωνιστικό είναι, ουδέτερο.
    Κάποιοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και σαν προπονητικό, αναλόγως τι προτιμάει ο καθένας.

@geopa
    Συμμετέχων

Γενικά ενδείκνυται για μεγάλες αποστάσεις??

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@geopa Εξαρτάται από το τι σ’ αρέσει και κυρίως, σε τι είσαι συνηθισμένος.
    Κατηγορία Adios είναι, αν αυτό βοηθάει. Πολύ ελαφρύ και γρήγορο.

@geopa
    Συμμετέχων

@Echetlos εννοείται βοήθησες και πάλι thanks

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πρώτα χιλιόμετρα με τα LunarTempo 2.
    Καταρχήν σε νούμερο US13 είναι 10 γραμμάρια βαρύτερα.
    Ο λόγος είναι ότι μέσα έχουν προσθέσει μια φόδρα που κατά τη γνώμη δεν έπρεπε να γίνει. Η σόλα ευτυχώς είναι ολόιδια. Άλλη διαφορά είναι ότι το σήμα είναι κολλημένο και όχι ζωγραφιστό πάνω στο παπούτσι. Μάλλον επειδή δεν ήθελαν να φαίνεται τόσο σπαρτιάτικο όσο το προηγούμενο έκαναν αυτές τις μικροαλλαγές που μάλλον κάνουν και χειρότερη τη διαπνοή, αλλά δεν είναι πια καλοκαίρι για να το διαπιστώσουμε! Εγώ ψηφίζω την προηγούμενη έκδοση ως πιο απλή αλλά και καλύτερη εμφανισιακά ίσως!
    Αρχικά σκέφτηκα να τρέξω λίγα μέτρα φορώντας στο ένα πόδι τα LT και στο δεύτερο τα LT2. Μόλις το φόρεσα όμως συνειδητοποίησα ότι ο Lunarlon στα παλιά LT μετά από 300 χιλιόμετρα έχει καταρρεύσει. Το καταλάβαινα και στις προπονήσεις αλλά με τα χιλιόμετρα προσαρμόζεσαι. Όταν έβαλα στο άλλο πόδι το καινούριο νόμιζα ότι στο δεξί πόδι φορούσα τακούνι!

IMG_20161001_092852_2
    IMG_20161001_092852

than
    Συμμετέχων

Μόλις παρέλαβα τα Nike Free RN Distance στο διακριτικο λαχανι με ροζ πινελιές (το διπλοτσεκαρα οτι ειναι όντως το αντρικό). 67 € απο 130 απο το Runner Store. Αυριο δοκιμη στο ταρταν. Τα πήρα με σκοπό να τα φοράω στα ανετα και αργα χιλιόμετρα. Καταρχήν μου φαίνεται πως μοιαζουν με τα new balance boracay 1, αν τα βολευτω οσο και τα boracay θα είμαι υπερευχαριστημενος.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Χμμμ…

Καταρχήν μου φαίνεται πως μοιαζουν με τα new balance boracay 1, αν τα βολευτω οσο και τα boracay θα είμαι υπερευχαριστημενος.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 151 έως 165 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.