Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
5 Μαΐου 2017 στις 13:57 #500925 Μαΐου 2017 στις 21:43 #50094
mikeb
ΣυμμετέχωνΚαλησπερα σε όλους.
Μετά από πολύ καιρό επιτέλους ξαναρχίζω το συστηματικό τρέξμο σιγα σιγά με στόχο τον ΑΜΑ του 2017.
Ειμαι σε αναζήτηση παπουτσιού για LR και easy κι ισως και για τον μαραθώνιο. Αυτό που κυρίως ψάχνω είναι να μου αφήνει τα πόδια όσο το δυνατόν πιο φρέσκα μετά από τα μέγαλα και τα ελεύθερα.Αυτο τον καιρό τρέχω με τα NB Pace το 1 τα οποία μου αρέσουν πολύ.
Είμαι μεταξύ του Zante v2 ή v3 και του Asics dynaflyte για το οποίο εχω διαβάσει αρκετά καλές κριτικές.
Γενικά μου κάθονται καλά ΝΒ, Asics kai Brooks οπότε θα περιμένω και την κριτική του Echetlos για το Launch.
Αν κάποιος έχει κάποια γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.Καλό βράδυ.
6 Μαΐου 2017 στις 15:19 #50126Echetlos
Συντονιστής@mikeb Καλή επάνοδο, Μιχάλη.
Το Vazee Pace είναι αρκετά σκληρό παπούτσι, οπότε σε οποιοδήποτε από τα άλλα καταλήξεις, σίγουρα θα σου είναι πιο ξεκούραστα.
Δεν το έχω δοκιμάσει το asics. Θα σου πρότεινα μεταξύ Zante, Kinvara, GOrun 5.
Αντίστοιχα είναι και τα Pureflow αλλά έχω καιρό να δοκιμάσω την σειρά.6 Μαΐου 2017 στις 15:49 #50128Giannis Vrouh
Συμμετέχων@Echetlos τι πλεονεκτηματα και τι μειονεκτηματα έχουν τα launch 4 ?τι χιλιόμετρα καλύπτουν?
6 Μαΐου 2017 στις 16:05 #50130dimitrissss
ΣυμμετέχωνΠαραλειπόμενο από το σημερινό breaking2.
All three shoes in the collection – the Nike Zoom Vaporfly 4%, Zoom Fly and Zoom Pegasus 34 will be available on June 8th 2017.6 Μαΐου 2017 στις 18:21 #50150Echetlos
Συντονιστής@giannis_vrouhakis Λίγο πιο σφιχτή εφαρμογή κι ελαφρώς πιο responsive απο τα Ride που φοράς (αν θυμάμαι καλά).
6 Μαΐου 2017 στις 20:58 #50156mikeb
Συμμετέχων@Echetlos Σ’ευχαριστώ πολυ Νικόλα, αν και οι πρωτες προπονήσεις μου φαίνονται βουνό.
Όσον αφορα τα παπούτσια τα Kinvara ειναι μια καλή επιλογή αν και ενα Triumph που είχα δεν μπορω να πω ότι μου είχε κατσει και πολύ καλά.
Gorun και Pureflow αν τα βρω θα τα δοκιμάσω. Το Pace όντως έχει σκληρό πάτημα αλλά έχω τρέξει τον ΑΜΑ του 15 με αυτά και το cushioning τους είναι υπέραρκετο για μένα. Το καλό είναι ότι έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου να το ψάξω οπότε μπορεί να προκύψουν κι άλλες επιλογές.6 Μαΐου 2017 στις 21:50 #50158Echetlos
Συντονιστής@mikeb Αν ήσουν οκ με το Pace, τότε πήγαινε στο Zante.
Σχεδόν ίδια εφαρμογή και λίγο περισσότερο cushioning. “Συγχωρεί” περισσότερο στα μεγαλύτερα τρεξίματα.7 Μαΐου 2017 στις 16:05 #50206dimitrissss
ΣυμμετέχωνΜιας και μιλούσαμε για τα πατούμενα του breaking2!!!
NIKE ZOOM VAPORFLY 4% 255 €
Όσο τα αναδρομικά που θα βγάζειτο ΤΣΜΕΔΕ κάθε εξάμηνο :ONike Zoom Fly 153 €
Όσο η ασφάλεια του αυτοκινήτου :O
7 Μαΐου 2017 στις 18:49 #50208Dkoukou
ΣυμμετέχωνΤοσο κοστιζαν και τα Asics Metarun, και χωρις να εχουν “αποδειξει” οτι προσφερουν στη βελτιωση της δρομικης οικονομιας και των επιδοσεων του δρομεα μεγαλων αποστασεων. Τα Vaporfly τουλαχιστον εκαναν και τον αναλογο ντορο 😉
Θα πουλησουν εξαιρετικα καλα, ειδικα σε 40αρηδες-50αρηδες, καλοπληρωμενα στελεχη εταιρειων που ειναι σοβαροι χομπιστες δρομεις σε χωρες οπως οι ΗΠΑ και ονειρευονται συμμετοχη και αξιολογη επιδοση ηλικιακου γκρουπ σε μαραθωνιους οπως της Βοστωνης. Αλλωστε η Nike δεν σχεδιαζει premium προϊοντα με γνωμονα τις οικονομικες συνθηκες της πλειοψηφιας στη Ψωροκωσταινα…7 Μαΐου 2017 στις 19:04 #50212Echetlos
ΣυντονιστήςΣτην κλήρωση που κάνει η Nike USA για ένα Vaporfly Elite, στους όρους αναφέρεται:
One (1) pair of the never-to-be-released Nike Vaporfly Elite— worn in the Breaking2 attempt.
The approximate retail value of these shoes: up to $525.7 Μαΐου 2017 στις 19:29 #50216dimitrissss
ΣυμμετέχωνΔυο άτομα έχω δει μέχρι τώρα να φορούν Metarun και ξέρω ότι δε κάνουν στη ζωή τους ούτε ένα χιλιόμετρο τρέχοντας!
7 Μαΐου 2017 στις 20:12 #50220Dkoukou
ΣυμμετέχωνΜεγαλη κουβεντα ανοιγεις τωρα συνονοματε σχετικα με το για ποιους προοριζονται αρχικα τα high-end δρομικα προϊοντα και απο ποιους τελικα χρησιμοποιουνται…
8 Μαΐου 2017 στις 22:59 #50386mikeb
Συμμετέχων@echetlos Το Zante είναι νο 1 στη λίστα αυτή τη στιγμή και απλά θα ψάξω αν υπάρχει κάτι άλλο που να με καλύπτει εξίσου μέχρι να κάνω την αγορά. Για την ώρα αποτελειώνω το Pace οπότε προβλέπω να μπαίνει σφήνα και κανένα πιο performance-racing μοντέλο για τις γρήγορες προπονήσεις, βλέπε NB 1400 v4.
9 Μαΐου 2017 στις 10:15 #50400Antpits
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα, μία ερώτηση για γυναικείο παπούτσι, μεταξύ ΝΒ Vazee και boracay foam V3 (54kg, 50km την εβδομάδα), ποιο προτείνετε σε αναλογία και με την διαφορά τιμής? Ευχαριστώ.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.