Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 601 έως 615 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tol ga
    Συμμετέχων

Ανάμεσα στο zealot 2 και ride 9? Δεν θέλω να μπω σε 4 mm drop …

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nimbus19 Ε τότε Ride…

BabisStinson
    Συμμετέχων

@Echetlos
    Τα Kinvara όντως με έχουν βολέψει πολύ, αλλά σκέφτομαι μήπως κάποιο μοντέλο με περισσότερο cushioning όπως το Zealot ISO 2 με βοηθήσει να ανεβάσω χιλιόμετρα (απόσταση) στα τρεξίματά μου.

Κάπου να έχει τα Kinvara 8 και τα Zealot ISO 2 για δοκιμή έχουμε υπόψιν?

tol ga
    Συμμετέχων

Tο ride 9 ειναι απορροφητικό αρκετά? Κάνει για long run 18 άρια?

TakisV
    Συμμετέχων

Όλα τα παπούτσια και φυσικά και τα Ride 9 είναι απορροφητικά. Φαντάσου εγώ που έτρεχα μέχρι πριν από λίγο καιρό με Nimbus, τα έχω φορέσει και στο 50αρι της Ψάθας.

tol ga
    Συμμετέχων

Άρα το ride 9 κάνει για ημιμαραθώνιο και long run..θέλω καλή απορρόφηση κραδασμών…το triumph 3 είναι καλύτερο από το ride 9?

dimitrissss
    Συμμετέχων

Όλα τα παπούτσια κάνουν για όλες τις αποστάσεις αναλόγως τις προσαρμογές του καθενός. Άλλο είναι απορροφητικό αλλά σου φαίνεται σκληρό γιατί είναι responsive, άλλο μπορεί να είναι λιγότερο απορροφητικό και να σου φαίνεται καλύτερο γιατί βουλιάζεις στον αφρό. Το τι ταιριάζει σε σένα μόνο εσύ μπορείς να το βρεις. Αφού θέλεις κάτι πολύ απορροφητικό δοκίμασε Hoka να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή ultra boost να βουλιάζεις στον αφρό να το φχαριστιέσαι.

than
    Συμμετέχων

Όλα τα παπούτσια κάνουν για όλες τις αποστάσεις αναλόγως τις προσαρμογές του καθενός. Άλλο είναι απορροφητικό αλλά σου φαίνεται σκληρό γιατί είναι responsive, άλλο μπορεί να είναι λιγότερο απορροφητικό και να σου φαίνεται καλύτερο γιατί βουλιάζεις στον αφρό. Το τι ταιριάζει σε σένα μόνο εσύ μπορείς να το βρεις. Αφού θέλεις κάτι πολύ απορροφητικό δοκίμασε Hoka να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή ultra boost να βουλιάζεις στον αφρό να το φχαριστιέσαι.

Σωστός!
    Επίσης, εσύ τρέχεις, όχι το παπούτσι.

tol ga
    Συμμετέχων

Πετυχα το saucony iso triumph 3 στα 70 ευρώ…δύσκολο να αντισταθείς….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nimbus19 Όπως σου τα έγραψαν οι @takisvergiris και Dimitrissss…
    Τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς είναι αρκούντως απορροφητικά. Μην το μπερδεύεις με το πόσο μαλακά είναι συγχρόνως.
    Ρίξε μια ματιά εδώ: http://31958001149.blog.com.gr/forums/topic/cushioning-και-softness-στα-παπούτσια/

Από εκεί και πέρα, το Triumph είναι πολύ καλή επιλογή γι αυτό που ψάχνεις. Καλά χλμ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@babisstinson Λογικά θα υπάρχουν στο Outrun στον Φλοισβο. Κι έχει και διάδρομο να τα δοκιμάσεις. Αρκεί να έχουν μείνει νούμερα.

@echetlos
    Τα Kinvara όντως με έχουν βολέψει πολύ, αλλά σκέφτομαι μήπως κάποιο μοντέλο με περισσότερο cushioning όπως το Zealot ISO 2 με βοηθήσει να ανεβάσω χιλιόμετρα (απόσταση) στα τρεξίματά μου.

Κάπου να έχει τα Kinvara 8 και τα Zealot ISO 2 για δοκιμή έχουμε υπόψιν?

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos αυτό που είπα με το 700άρισμα των GoRun Ride 5 μάλλον βιάστηκα να το πω. Στα 500 μου φαίνονται ήδη ψόφια. Οι solάδες τους δίνουν 250 με 400 μίλια.

DaedraLord
    Συμμετέχων

Μιας και ξαναρθα στη δρομική αυτή κοινότητα και μαις και βλέπω ότι ακόμη λέτε για παππούτσια, περίεργο :P, να σας πω κι εγώ την γνώμη μου. Το ανυπόδητο δεν μου βγήκε ποτέ τελικά λόγω εξωτερικών παραγόντων, αλλά ανακάλυψα την CMP που βγάζει εξαιρετικά αθλητικά για ορεινό τρέξιμο. Έχετε τον νου σας αν βρεθούν στο διάβα σας.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@daedralord Καλώς τον Ηλία!
    Όλα τα πράγματα είναι καλά άπαξ και μας ταιριάζουν.
    Δεν είναι κακό να πειραματιζόμαστε αλλά αν δούμε ότι τελικά δεν μας οφελεί ή απαιτεί πολλούς συμβιβασμούς, δεν υπάρχει λόγος να επιμένουμε.
    Σε κάποιους, το ανυπόδητο (ή το minimal) έχει κουμπώσει με το σώμα τους, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όλους.
    Τεχνικές, παπούτσια κτλ αποτελούν το “μέσο”, όχι τον “σκοπό”. Και τα μέσα είναι για να εξυπηρετούν τον σκοπό, μην το ξεχνάμε… 😉

DaedraLord
    Συμμετέχων

Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σου φράση. Το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι ξυπόλητος μπορώ να τρέξω παντού με μεγάλη άνεση και μάλιστα μου βγαίνει πολύ πιο φυσιολογικά, με αποτέλεσμα να το διασκεδάζω σε σημείο που δεν ξέρω αν παρτάρω μόνος μου στα μονοπάτια ή αν όντως γυμνάζομαι 😛
    Στην περίπτωσή μου, απλώς δεν μπορώ να έχω πρόσβαση όσο συχνά θα ήθελα σε μέρη που μου αρέσει να τρέχω κατ’ αυτόν τον τρόπο οπότε και το σταμάτησα γιατί δεν προλάβαινα να χτίσω το “τσαρούχι” στο πέλμα. Οψόμεθα

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 601 έως 615 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.