Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 12 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
7 Νοεμβρίου 2017 στις 21:21 #60636
Nikos Pilikas
Συντονιστής@filippos Νομίζω πως δύσκολα μπορείς να βρεις χαμηλότερη, Φίλιππε.
Και σίγουρα τα αξίζει το παπούτσι και με το παραπάνω.
Αν το υπολογίσεις κιόλας σε €/χλμ ζωής, δεν χωράει καν κουβέντα.
@kalogeridis ακούς..;;;8 Νοεμβρίου 2017 στις 13:23 #60668Kalogeridis
Συμμετέχων@Filippos εiναι εξαιρετικά. Αν μπορείς δώσε και σε μας πληροφορίες γιατί τα ψάχνω στο 43 1/3.
8 Νοεμβρίου 2017 στις 14:23 #60676filipp
Συμμετέχων@Kalogeridis εδω τα βρήκα στο γνωστό Αγγλικό κατάστημα , μαζί μ ένα εκπτωτικό κουπόνι που έχω από άλλη αγορά είμαι στα 60 € χωρίς μεταφορικά..
https://www.sportsshoes.com/product/adi8468/adidas-supernova-glide-8-running-shoes/18 Νοεμβρίου 2017 στις 18:15 #61364Nikos Pilikas
Συντονιστής@bobie Κατ’ αρχάς, καλωσήρθες. 🙂
Είναι λίγο περίεργο παπούτσι το Flyknit Racer. Απίστευτα ελαφρύ, άνετο το Flyknit αλλά δεν κρατάει στις στροφές, ενώ η σόλα, πέρα από αρκετά σκληρή, μου είχε φανεί και κάπως «ξερή».
Προσωπικά θα σου πρότεινα το Streak 6 με κλειστά μάτια, με έναν αστερίσκο για το ευαίσθητο επάνω μέρος (για κάποιους τουλάχιστον).
Δες κι εδώΡε παιδιά να ρωτήσω κάτι..αυτα τα Nike flyknit racer γνωρίζει κανένας τι μέρους του λόγου είναι;προσωπικά ψάχνω να αγοράσω κάποιο ζευγάρι για να το έχω για αγώνες..10χ.-21χ..συνήθως χρησιμοποιούσα adios κ λέω να δοκιμάσω κάτι σε Nike..έχει να προτείνει κάτι κάποιος;
18 Νοεμβρίου 2017 στις 18:35 #61366mashine
Συμμετέχων18 Νοεμβρίου 2017 στις 18:54 #61372timothy
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα,
Αγόρασα το Saucony Breakthru 3 και ενω όλα είναι μια χαρά, εχω παρατηρήσει πως σε βρεγμένες επιφάνειες σπινιάρει.
Υπάρχει κάποια πατέντα που μπορώ να κάνω για να το διορθώσω ή απλά να το χρησιμοποιώ μόνο στα στεγνά;Ευχαριστώ
19 Νοεμβρίου 2017 στις 12:05 #61398Nikos Pilikas
Συντονιστής@timothy Αύριο ανεβαίνει και το review, οπότε περιμένω και την γνώμη σου.
Κακά τα ψέμματα, στο βρεγμένο (ιδίως στους δικούς μας δρόμους-γυαλί) κανένα παπούτσι δεν κρατάει, αν έχει από κάτω λάστιχο. Εκτός του Continental της Adidas. Ή αν έχει λιγότερο λάστιχο και περισσότερο εκτεθειμένο αφρό, κάτι που μειώνει όμως την ανθεκτικότητα του παπουτσιού.
22 Νοεμβρίου 2017 στις 22:06 #61572Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΣήμερα η προπόνηση είχε 150άρια και 200άρια στο κυρίως μενού, παρέα με τα ξεχασμένα ΝΒ 1400V2.
Ωραίο το Vaporfly ή το Zoom Fly, σε πάνε μόνα τους και βγαίνεις κι ατσαλάκωτος στο τέλος.
Αλλά κι η αίσθηση του pure racing flat, με την “κολλητή” εφαρμογή, το μηδαμινό βάρος και τα ελάχιστα χιλιοστά σόλας μπροστά, είναι άλλο πράγμα τελικά… Εσύ και το ταρτάν!22 Νοεμβρίου 2017 στις 23:14 #61574giannislari7
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα ήθελα τι βοήθεια σας ψάχνω παπούτσι για να βγάζω τον μεγαλύτερο όγκο των προπονήσεων μου . Επειδή δεν υπάρχει χρόνος να πάω να δοκιμάσω ψάχνω το πιο True Size για να γίνει η αγορά μέσω ne . Pegasus 33 , Iso 2 kaι borocayV2 44.5 φοράω . Τώρα τα υποψήφια μοντέλα που είναι οικονομικά και έχουνε νούμερα οπότε και πρέει να διαλέξω είναι …. NEW BALANCE FRESH FOAM 1080 V7 ,HOKA ONE ONE TRACER 2 , Triumph 3 , LAUNCH 4, RIDE 10 . Στην ουσία ψάχνω ενα προπονητικό ξεκούραστο να κάνει σχεδόν τα πάντα εκτός απο διαλειματικές (aν την παλεύει κ όαλς δεν με χαλάει) και να είναι TRUE SIZE
23 Νοεμβρίου 2017 στις 00:43 #61576Nikos Pilikas
Συντονιστής@argyroulisgiannis Καλώς τον Γιάννη.
Πλην του HOKA και του ΝΒ που δεν έχω άποψη, σε όλα τα υπόλοιπα πας στο κανονικό σου νούμερο.
Το 1080 είναι πολύ απορροφητικό αλλά λιγότερο μαλακό από τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας του.
Το Tracer δεν το έχω φορέσει.
Το πιο soft όλων είναι σαφώς το Triumph, το πιο performance είναι το Brooks, ενώ το Ride κάθεται κάπου στην μέση.
Επειδή είσαι και γρήγορος δρομέας, στην περίπτωσή σου θα είχα το R10 ως πρώτη επιλογή.23 Νοεμβρίου 2017 στις 20:39 #61622giannislari7
Συμμετέχων@Echeltos ευχαριστώ πολύ … αλλά δεν προλαβα την προσφορα για το R10 και θα ηθελα να σ ακουσω και λιγο για το brook launch 4 και φυσικα τι θα προτεινες σε θεμα νουμερου σ σχεση με borocay kai iso 2 και Pegasus που ειμαι σ ολα 44.5 . αξιζει στα 60 ευρω ?
23 Νοεμβρίου 2017 στις 20:44 #61626Nikos Pilikas
Συντονιστής44.5 πας κι εδώ, Γιάννη.
Φυσικά και αξίζει, είναι πολύ χαμηλή τιμή.
Απλά μην περιμένεις το super soft παπούτσι. Προστασία βέβαια έχει υπεραρκετή.23 Νοεμβρίου 2017 στις 21:30 #61630Skargas
ΣυμμετέχωνΚάπια πρόταση για προπονητικό, καθώς παρουσιάστηκε πρόβλημα στα μετατάρσια…, 50-80 χλμ. την εβδομάδα.
24 Νοεμβρίου 2017 στις 20:26 #61652big-blue
ΣυμμετέχωνΠλέον έχω μείνει με (μόνο) 3 ζευγάρια παπούτσια. Τα υπόλοιπα τα έστειλα στο πλυντήριο άρα απόσυρση…
– 1 ζάντε 1 με 400χλμ αλλά είναι πλέον 2 ετών και 3 μαραθωνίων.
– 1 boracay με 850χλμ
– Και το ατίθασο Nike zoom elite 9, καινούριο.
Με δεδομένο ότι όταν κάνω πρόγραμμα μαραθωνίου (από Ιούλιο του 2018 μάλλον:)) κάνω μικτές προπονήσεις-τύπου φαρτλεκ- μήπως χρειάζομαι ένα all around προπονητικό;
Βέβαια πάντα μ άρεσε η ιδέα ενός γρήγορου παπουτσιού αλλά δε νομίζω να πάω μόνο για διαλειμματικές ή έστω τέμπο, εκτός αν κάνω κάτι τέτοια “μικρά” σε ενδεχόμενη προετοιμασία για ημί Ναυπλίου.
Προτάσεις μήπως βρω τρελή προσφορά;25 Νοεμβρίου 2017 στις 18:05 #61662Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΛοιπόν, μετά από αυτό που είδα στη σόλα των cumulus Μετά από 17 χωμάτινα, δύσκολα θα φύγω από την continental της adidas για τα επόμενα χρόνια.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.