Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 931 έως 945 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@george_kar Προσωπικά, τα βρίσκω πιο γρήγορα από τα Kinvara 8. Είναι η σχεδίαση του παπουτσιού τέτοια.
    Απ’ την άλλη, για προπονητικό και σε πιο αργούς ρυθμούς, μπορεί να σε κουράσει η ακαμψία του.

George Kar
    Συμμετέχων

ευχαριστω @Echetlos! εσυ τι άλλο θα πρότεινες για ελαφρυ σχετικα-me cushioning κ μεγαλυτερο drop από kinvara?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@george_kar Νομίζω ότι πρώτη μου επιλογή θα ήταν το ZF, ιδίως για ημί. Και γρήγορο και ξεκούραστο. Πρέπει βέβαια να βρεις το sweet spot του και να ταιριάξετε.
    Τι δεν σου αρέσει στα Kinvara, Γιώργο;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@steven_tsok Για το “επίπεδό” σου και ιδίως για ημί, εγώ θα έπαιρνα Boston. Κάνει για τα πάντα, από LR μέχρι 200άρια. Απλά έχει σχετικά σκληρό πάτημα.
    Αν όμως θες κάτι με περισσότερο cushioning, δες το Epic, με την προυπόθεση ότι θα σου κάτσει η εφαρμογή του.
    Ανάμεσα στα δύο βρίσκεται και το Elite 9.

Πέμπτη πάω ν’ αγοράσω το επόμενο παπούτσι @echetlos….. έχω καταλήξει σε κάποια με μεγάλο drop και περιμένω την άποψή σου. Αγωνιστικός στόχος ο ημιμαραθώνιος σε 1.25.00 και η καλοκαιρινή προετοιμασία για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας:
    1. Nike Epic React
    2. Energy Boost 4
    3. Nike Vomero 13
    4. Boston 6

George Kar
    Συμμετέχων

μ αρεσουν τα kinvara κ μ ταιριαξαν απλα για να τα εναλλασω μεσα στις προπονησεις κ να μην τα φοραω συνεχως

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Παρ’ τα τα Zoom Fly, Γιώργο. Εμένα είναι από τα αγαπημένα μου παπούτσια.
    Απλά δοκίμασέ τα κάπου που να έχουν διάδρομο, να πάρεις μια γεύση γιατί η αίσθησή τους είναι αρκετά διαφορετική.

George Kar
    Συμμετέχων

μαλλον εκει θα καταληξω Νικο,σ ευχαριστω

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Soon…

20180328_111629

Elda
    Συμμετέχων

Αντε, οι πιστοι κινβαροβιοι αναμενουν!

big-blue
    Συμμετέχων

Όμορφα δείχνουν

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο έχεις κάποια πληροφορία για τα Adidas Adizero Sub 2? Είναι όντως το αντίπαλο δέος στα Vaporfly?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aristidi Απ’ ό,τι έχω διαβάσει, Αριστείδη…
    Τρομερά ελαφρύ, σχετικά προστατευτικό για τόσο λεπτή σόλα και εντελώς μινιμαλ upper, το οποίο κρατάει καλά όμως το πόδι.
    Εντελώς άλλη προσέγγιση από το VF, το sub2 είναι σαν ένα εξελιγμένο racing flat, περισσότερο για 5Κ-10Κ-21Κ παρά για μαραθώνιο. Εκτός αν είσαι του <2:20.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@echetlos ευχαριστώ Νίκο, άρα τότε πιο πολύ μοιάζει με το Takumi, με +50ευρώ, -10gr και ίσως πιο καλη ενίσχυση. Αν ποτέ το δοκιμάσω θα ενημερώσω

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Εγώ που λέω να προσπαθήσω να σπάσω το 2.30 του χρόνου, να τα παρω;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aristidi Κάπως έτσι, Αριστείδη.

@stratus
    Θα βγάλει και sub2:30, περίμενε…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 931 έως 945 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.