Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
2 Μαΐου 2018 στις 23:58 #94996VickyΣυμμετέχων
@roberto4carlos Μανώλη τουλάχιστον άξιζε που πρόδωσες…..η θα σου μείνουν οι τύψεις;;
Για πες μας ….τι πήρες;;3 Μαΐου 2018 στις 11:22 #95014Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΆσε @Vicky.
Θα πάρω τα Saucony Breakthru 3 και το σκέφτομαι πως θα τα πάω στο σπίτι το απόγευμα. Θα χουμε δράματα και κλάματα από τα Brooks. Θα με ρωτήσουν γιατί το έκανα αυτό, τόσα μου πρόσφεραν και εγώ φέρθηκα αχάριστα! Τόσες ατελείωτες ώρες συντροφιάς, πως τις ξεγράφω με μιας! Τόσα τρεξίματα με ήλιο, βροχές και χιόνια. Τόσα ρεκόρ και αγώνες, τόσα ρομαντικά βράδια κάτω από την πανσέληνο του ΟΑΚΑ, πως τα σβήνω έτσι απλά. Ηχούν όλες αυτές οι κουβέντες τους ήδη στα αυτιά μου και δεν ξέρω τι θα κάνω.3 Μαΐου 2018 στις 13:57 #95016Sokrates SokratisΣυμμετέχωνΚαλησπέρα τα έχει δεί κανείς αυτά; είναι λίγο αλλόκοτο το σχέδιο!!! Τι λέτε;
https://enko-running-shoes.com/en/boutique/chaussure-running.php?id=5
3 Μαΐου 2018 στις 14:33 #95018Nikos PilikasΣυντονιστής@sokratesargyropoulos Να ξέρεις πάντω πως WR δεν αναγνωρίζεται από την IAAF, αν το παπούτσι έχει ελατήρια.
Οπότε βρες κάτι άλλο. 😛3 Μαΐου 2018 στις 15:06 #95020Sokrates SokratisΣυμμετέχωνχαχααχαχα θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα αρκεστώ μόνο στις αναμνηστικές φωτογραφίες της διαδρομής μπροστά από Κενυάτες, Αιθίοπες και Έλληνες (κανονικούς) δρομείς κι ας μην λάβουν υπόψην το wr μου αν αυτό το παπούτσι καταφέρει να μειώσει από τις 5 ώρες που έκανα φέτος στις 2 το personal record! Πέρα από την πλάκα πάντως κι ασχέτως IAAF λέτε να είναι λιγότερο επίπονα για γόνατα κι αρθρώσεις τέτοιου τύπου εφευρέσεις;
3 Μαΐου 2018 στις 15:28 #95022Nikos PilikasΣυντονιστής@sokratesargyropoulos Πλάκα πλάκα, μια άλφα τεχνολογία σίγουρα την κουβαλάει, ούτε και γίνεται να φτιάχτηκε στην τύχη.
Το θέμα είναι στην πράξη πώς δουλεύει όλο αυτό, αν και δε νομίζω ότι θα βρεθεί κανείς να το δοκιμάσει ποτέ.
(βάρος δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά).3 Μαΐου 2018 στις 15:35 #95024taziΣυντονιστής@sokratesargyropoulos Το κοιτουσα και εγω πριν απο λιγο, ειδα και ενα βιντεακι με καποιον να το φοραει, το μονο που καταφερα να βρω, και να τρεχει σε ενα μεγαλο γκαραζ, ηταν καπως, και σιγουρα για αυστηρα heel strikers. Οσο για το βαρος, οπως ειπε και ο Νικ, πουθανε δε φαινεται τιποτα, το ιδιο και reviews, οσο κα να κοιταξα μηδεν.
3 Μαΐου 2018 στις 17:43 #95030VickyΣυμμετέχωνΜανώλη ο Νίκος φταίει….μας βάζει συνέχεια σε πειρασμούς!!!!
Τα Breakthru θέλω και εγώ να τα αγοράσω… προσεχώς…..3 Μαΐου 2018 στις 17:51 #95036EldaΣυμμετέχωνAυτο παντως με την προδοσια σε μαρκα το ειχα νιωσει οταν αγορασα τα zante. Ηταν μια παρενθεση αναμεσα στα τοσα ζευγαρια και μοντελα saucony που ειχα πριν και μετα. Tα χιλιαρισα μεν, αλλα ποτε δε δεθηκα μαζι τους!
@vicky, αν τα αγορασεις να μου πεις εντυπωσεις. Τα ειχα σκεφτει κι εγω παλιοτερα αλλα τελικα προτιμησα να επενδυσω στα freedom και η επομενη αγορα θα ειναι σιγουρα τα Κ9, οποτε οχι breakthru για την ωρα, αλλα θα μ ενδιεφερε η αποψη σου. Αληθεια, τα freedom τα ξαναφορεσες μετα το μαραθωνιο κι αν ναι, πώς σου φανηκαν?3 Μαΐου 2018 στις 17:59 #95038Nikos PilikasΣυντονιστήςΣτο θέμα αυτό, είμαι η μεγαλύτερη πόρνη!
Πάω με όποιον να ΄ναι και ποτέ δεν δένομαι…3 Μαΐου 2018 στις 20:17 #95044Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΦωνές και κλάματα και ξεκορδονιασμα μεταξύ πρώην και νυν!
Δύσκολη νύχτα η σημερινή
4 Μαΐου 2018 στις 00:42 #95046VickyΣυμμετέχωνΜανώλη πολύ όμορφος ο συνδυασμός χρωμάτων στο Breakthru!!!
Μαρία στην έκθεση του μαραθωνίου στη Θεσσαλονίκη είχα δοκιμάσει το Breakthru 3 και το kinvara 8. Μου άρεσε η εφαρμογή του Breakthru ενώ το kinvara μου φάνηκε μπροστά παραπάνω φαρδύ αποτι θα ήθελα …και κάπως χοντροκομμένο….
Δεν μου θύμισε με τίποτα τα παλιά kinvara…(3)…που είχα.
Μετά το freedom πήρα και το Boston 6
Το Boston με έχει εντυπωσιάσει…
Έχει ακριβώς την εφαρμογή και το πάτημα που μου αρέσει…
Το freedom επειδή το πήρα λίγο μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε μου αφήνει μπροστά στα δάχτυλα ένα κενό που νιώθω ότι όταν θέλω να τρέξω γρήγορα….με καθυστερεί…
Επίσης και με την πτέρνα έχω ένα θέμα… νοιώθω ότι βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά απότι θα ήθελα…
Τα freedom όμως πρέπει να τους δώσω και άλλη ευκαιρία…τα φόρεσα πολύ λίγο…
Τα breakthru θα τα πάρω προσεχώς επειδή έχουν και πολύ καλή τιμή στο sportsshoes, όποτε θα σου πω την γνώμη μου…4 Μαΐου 2018 στις 13:55 #95084italianΣυμμετέχωνΚαλησπέρα @echetlos, τι θα πρότεινες για παπούτσι πιο αγωνιστικό από το Kinvara αλλα λιγότερο από το Type A6; Κάτι ενδιάμεσο δηλαδή, όχι απαραίτητα της ίδιας εταιρείας. (74 κιλά, πρηνισμός ουδέτερος)
4 Μαΐου 2018 στις 14:45 #95086Nikos PilikasΣυντονιστής@italian Κατ’ αρχάς, το Kinvara 9 είναι πιο performance από τα προηγούμενα.
Από εκεί και πέρα, πολλά καλά μοντέλα υπάρχουν, με την διαφορά να την κάνουν η εφαρμογή αλλά και το τι σ’ αρέσει.
Boston, 1400, Streak 6, Adios.4 Μαΐου 2018 στις 15:07 #95088italianΣυμμετέχωνΣ’ευχαριστώ πολύ @Echetlos, εκτός του Streak 6 τα άλλα τρία τα έχω δοκιμάσει σε κατάστημα, νομίζω ότι δεν μου πολυκάθεται καλά το 10άρι drop, αλλά μπορεί και να είναι η ιδέα μου καθώς δεν τα έχω τρέξει κανονικά. Θα δω και το Streak 6 αλλά θα περιμένω να πέσει και σε λογικά επίπεδα το Kinvara 9. Για το Fastwitch τι γνώμη έχεις; (ξέρω βέβαια ότι θεωρείται stability)
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.