Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 991 έως 1,005 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πωπω ρε φίλε… πραγματικά άψογο form!!!

Εδώ κι ένα slow motion video σε pace 3.30-3.40/km

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Μη συζητάς Νίκο, ένας εγώ κι ένας ο Kenenisa! Thanks a lot για τη βοήθεια, η παραγγελία έφυγε.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@sotiris_diamantopoulos πραγματικά άψογο στυλ! Επίσης ξέρεις πόση ταχύτητα θα κερδίσεις αν κουρευτείς; Κάποτε είχα τέτοιο μαλλί και όταν κουρεύτηκα ήταν σαν να έφυγαν 10 κιλά από το κεφάλι μου 😛

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Χαχαχα ευχαριστώ Δημήτρη @dimitrissss! Το μαλλί το χρησιμοποιώ ως προπονητικό βάρος. Όταν είμαι έτοιμος να σπάσω κάποιο μεγάλο ρεκόρ, θα το πάρω γουλί και αυτόματα θα έχω 5% καλύτερο efficiency από το πουθενά. Η αλήθεια είναι πάντως ότι το βίντεο το τράβηξα πριν ένα μήνα, και μάλλον το μαλλί ήταν στα μακρύτερά του. Από τότε το κούρεψα καμιά 20αριά πόντους, οπότε είναι πάλι μακρύ, απλά σε πιο λογικά πλαίσια.

big-blue
    Συμμετέχων

Copy paste θα έκανα το σχόλιο του Δημήτρη!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Skechers GOrun Ride 7, σύντομα το review.

React_Desktop_Innovation_01

roukounas
    Συμμετέχων

Δεν εχεις πιει καφε ακομα ή σχετιζονται καπως τα 2 μοντελα?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@roukounas Εεε… άμα είναι να πρέπει να τα κάνω πενηνταράκια… 😛

Εν ολίγοις, στη φωτογραφία-διαφήμιση της Nike για το νέο Epic, αυτά που υποννοούσε (max cushioning & max bounce, δηλαδή) ταιριάζουν περισσότερο στο Ride 7 απ’ όσο στο (εξαιρετικό παρ’ όλα αυτά) React.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Φαντάζομαι ελάχιστοι “τρελοί” θα έδιναν 252€ για παπούτσι και μάλιστα για λίγους αγώνες αφού εχει μικρό κύκλο ζωής (γρήγορη φθορά).
    http://31958001149.blog.com.gr/reviews/nike-zoom-vaporfly-4/

Επειδή το συγκεκριμένο, με το που κυκλοφορεί εξαντλείται, αν υπάρχει κανεις τρελός, το βρήκα εδώ (φαντάζομαι θα εξαντληθεί πολύ σύντομα)
    https://www.misterrunning.com/en/nike-zoom-vaporfly-4-mens-running-shoes-navy-880847-405.html

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aristidi Κι όμως…
    Φίλος 100 κιλών έχει δύο VF. Το ένα έχει 300χλμ και το άλλο 200χλμ.
    Η φθορά από κάτω είναι πολύ μικρή, απλά ξυσμένη η εξωτερική επίστρωση, το δε πάτημα παραμένει σχεδόν ίδιο με το αρχικό. η μόνη διαφορά είναι ότι σα να έχει μαλακώσει ελαφρώς η πλάκα.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@echetlos
    Ευχαριστώ! Άρα ισχύει ο,τι και στα ZF στο θέμα της φθοράς (επίστρωση μόνο)
    Ερώτηση, επειδή τα έχεις φορέσει και τα 2. Στο θέμα του μεγέθους το ZF με το VF πας σε ίδιο μέγεθος? (αν θυμάσαι). Γιατι π.χ. το ZF με το ZF SP έχουν διαφορές. Το 44 μου ειναι αρκετά άνετο στο ZF, ενώ στο ZF-SP ειναι πολύ οριακό (ίσως λόγω του πολύ λεπτού upper δεν εχει αρκετή ακαμψία το toe box πάνω, και μαζεύεται προς τα μέσα, αφήνοντας λιγότερο χώρο στο πόδι)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aristidi Και στα δύο φοράω το κανονικό μου νούμερο, Αριστείδη. Αλλά…
    Ενώ το ZF έχει νορμάλ εφαρμογή και μάλιστα προς το στενό, το VF είναι από κατασκευής πιο μπόλικο, πιο ευρύχωρο μπροστά, ως marathon shoe.
    Φορώντας το νομίζεις ότι δεν θα σου κρατάει καλά το πόδι, τελικά όμως διαπιστώνεις αμέσως πως δεν υπάρχει θέμα.

big-blue
    Συμμετέχων

Έχω κάνει κανά 5αρι δεκαράκια με τα Pegasus 34. Ωραίο παπούτσι, θωρηκτό μου φαίνεται εμένα, παλιάς κοπής, με σούπερ cushioning και αρκετό bounce (όχι σαν του elite).
    Σήμερα ξαναφόρεσα τα Ζάντε 1. Με τρεις μαραθώνιους, 350+χλμ, και τρια χρόνια στην πλάτη. Τι παπουτσαρα! Φοράς την καλτσούλα σου κ τρεχεις…οκ δεν έχει bounce. Ρε καταλαβαινεις το οδόστρωμα, ρε είναι τόσο ελαφρύ κ χουχουλιαστό… Σίγουρα το καλύτερο παπούτσι που έχω φορέσει απ´ το 2012 που τρέχω. Ψηλέ τέτοιο θέλω!

Elda
    Συμμετέχων

@big-blue, Γιατι δε δοκιμαζεις τα kinvara 9 Ηλια, που ειναι και “highly recommended” απο τον γκουρου? 4mm drop (23/19mm) ειναι αυτα εναντι 6 (23/17) των zante. Πιστευω πως αν σου ταιριαξουν τα kinvara δυσκολα ξεκολλας. Tα zante 2 τα χιλιαρισα μεν αλλα σαν τα kinvara δεν τα αισθανθηκα ποτε. Ουτε τα ετρεξα ποτε σε κανεναν αγωνα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Σίγουρα το Kinvara θα ήταν μια επιλογή, όπως λέει κι η Μαρία, απλά δεν ξέρω αν θα χωρέσει την ποδάρα σου.
    Εγώ επιμένω στο GOrun 5.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 991 έως 1,005 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.