Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1,021 έως 1,028 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Οκ… Αφού είστε τέτοιοι, δεν γράφω τίποτα.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Βρε Νίκο, κάπου μου χει μείνει και ένα ζευγάρι βατραχοπεδιλα! Να στο φέρω? Δεν έχουν πολλά χιλιόμετρα!

Elda
    Συμμετέχων

A, εγω το θελω το review. Ειμαι φαν της ανατομικης σαγιοναρας. Απο τοτε που επαθα την πελματιαια το 12, χειμωνα καλοκαιρι με σαγιοναρες ειμαι τον περισσοτερο καιρο, μετα τους μαραθωνιους φοραω παντα καπακι σαγιοναρες που εχω μεσα στη σακουλα με τα πραγματα. Ειδα βεβαια τις τιμες των oofos και δεν ειναι ο,τι πιο οικονομικο, αλλα αν ειναι να προσφερουν ανακουφιση σε ταλαιπωρημενα ποδαρια, χαλαλι τους!

irunner
    Συμμετέχων

Τα oofos μόνο ένα μειονέκτημα έχουν. Οτι παπούτσι και να βάλεις μετά σου φαίνεται αρβύλα και σκληρό.

harris_vak
    Συμμετέχων

το 2017 έτρεξα τους 2 πρωτους μαραθώνιους μου.Τον κλασικό με τα mizuno wave enigma 6 και τον Μέγα Αλέξανδρο με adidas supernova glide 8. Τα mizuno με καλή απορρόφηση κραδασμών αλλά με μεγαλο βαρος.Τα adidas μου φανηκαν πιο αγωνιστικά.Στοχος ο Κλασικός και επίδοση στις 3ώρες και 10 λεπτά. Τι μου προτείνετε για πιο αγωνιστικό παπούτσι; Ευχαριστώ

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@zeelias Πάρα πολλά μοντέλα είναι θεωρητικά κατάλληλα για αυτό που θες.
    Elite, Epic, Launch, Dynaflyte, Pegasus, Ride, Gorun Ride 7, αναλόγως και πόσο θες να απομακρυνθείς από τα χαρακτηριστικά του Glide.
    To καλύτερο είναι να πας σε ένα μαγαζί με διάδρομο και να δοκιμάσεις διάφορα.

PanDex
    Συμμετέχων

@echetlos έχουμε καμια εικονα για τα 35 Νίκο;

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

καλησπερα ειμαι στην φαση να παρω ενα δευτερο παπουτσι για να μοιρασω τα χλμ του gorun ride7 μπορω να παρω ενα εκ των 2 το glykerin 16 η το hoka hupana η επιλογη των παπουτσιων ειναι αναγκαστικη γιατι αυτα μπορουν να μου φερουν σε τιμη με 50% εκπτωση ξερω οτι ειναι διαφορετικα παπουτσια αλλα θα ηθελα τισ εντυπωσεις σας οσοι τα εχετε φορεσει.το glykerin το φορεσα και μου φανηκε σκληρο σε σχεση με το σκετσερς παροτι εχω διαβασει οτι ειναι τοπ για μαραθωνιο.

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 1,021 έως 1,028 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.