Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Βασικά, ναι. Έχει άλλα μοντέλα η Saucony για να “πειραματιστεί”, δεν χρειάζεται να μπασταρδέψει τα best sellers της.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Τελικά παρήγγειλα LunarTempo 2 από Nike.com με €83,99 και χωρίς έξοδα αποστολής και με δικαίωμα επιστροφής εντός 30 ημερών. Δεν έβρισκα στο νούμερό μου φτηνότερο στα γνωστά e-shops. Ρουφιάνες πολυεθνικές μας κολάζετε.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Πού έχει Streak 6 με 76€..????????????????????????????

mashine
    Συμμετέχων

@echetlos Στο σιτε της νικε από την Τρίτη ξέρω αν έμεινε τπτ!Μάλλον ξεπουλάνε γιατί σκίζεται γρήγορα το upper!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είσαι θεός!!! Έφυγαααα…

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Βρήκα μια ευκαιρία μέσω sweatshop.com τα New Balance 1080 v6 στις 80 λίρες και με μεταφορικά στις 90 δηλαδή 105€ περίπου. Σε συνδυασμό με ένα κουπονάκι που βρήκα για 20% (ισχύει μέχρι 21 Σεπτέμβρη για όποιον ψήνεται) πάμε σε τελική τιμή 88€ και μάλιστα με express delivery!
    Οι ερωτήσεις είναι 2:
    Α) Έχει αγοράσει κανείς από sweatshop? Είναι αξιόπιστο όπως φαίνεται ή θα φάμε καμιά πατάτα και θα τα κλαίμε?
    Β) Τι γνώμη έχετε για τα 1080 v6? (Εντάξει, μην κοροιδευόμαστε στον @echetlos πάει η ερώτηση κυρίως). Σ.Σ: Τρέχω με τα Boracay 1 και είμαι υπερευχαριστημένος, νιώθω όμως οτι θέλω κάτι ελαφρώς βαρύτερο για τα μεγάλα, εξου και η επιλογή των 1080.

H παραγγελία θα μπει αύριο ώστε αφενός να έχω feedback από εσάς εδώ, και αφετέρου να έχω κάνει με τα Boracay το πρώτο μου 30άρι (Ψάθα) και να είμαι σίγουρος οτι χρειάζομαι το 1080.

Αυτά!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Γενικά έχει πολλές ευκαιρίες το sweatshop, ιδίως με το 20% κουπόνι.

@dimitriskopanas
    Αξιόπιστο είναι το site, Δημήτρη.
    Το 1080 μοιάζει με το Bora, άφθονο cushioning, πιο σφιχτό όμως, και αρκετά σταθερό.
    Δεν είναι nimbus, πολύ μαλακό δηλαδή, αλλά δε νομίζω ότι ψάχνεις και κάτι τέτοιο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitriskopanas Δες το Glide 8 , βγαίνει πολύ χαμηλά η τιμή του.

dimitrissss
    Συμμετέχων

To 21run.com έχει κουπόνι €21 για μίνιμουμ αγορά €130, για όποιον ενδιαφέρεται.

Orcatattoo
    Συμμετέχων

@echetlos Ευχαριστώ Νικόλα! Όχι, nimbus δεν ψάχνω σίγουρα! Με μια πρώτη δοκιμή που είχα κάνει σε κατάστημα, είχα την αίσθηση του cushioning που λες, χωρίς να βουλιάζω μέσα όπως στο Nimbus. Πιθανολογώ επίσης οτι είναι πιο σβέλτο. Όταν λες “πιο σφιχτό” τι εννοείς?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις!

14370126_10210551631285463_1776106145136198193_n

winarg
    Συμμετέχων

@Echetlos για πες περισσότερα! ( Kinvara 7; )

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@winarg Freedom, Αργύρη. Full Everun σόλα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Full boost, full everun, full gel, full air όλοι θέλουν να μας προσφέρουν “ολοκληρωμένες” εμπειρίες!

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

…κάτι σαν τα οικόπεδα που διαφήμιζαν τη δεκαετία του 80.
    Οικόπεδα Full, με φως , νερό , τηλέφωνο, θέα στη θάλασσα, μισή ώρα από το κέντρο της αθήνας…!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.