Τα μοντέλα του 2019

Τοποθέτηση ετικέτας: , , ,

• Αυτό το θέμα έχει 37 απαντήσεις, 15 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη Periklis.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 31 έως 38 (από 38 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@periklis1987 Ελαφρύ σίγουρα δεν είναι στα 320γρ.
    Απ ό,τι λέγεται, είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το Ultra Boost που ήταν βαρκα γιαλό.

Periklis
    Συμμετέχων

Κατάλαβα. Παιζει πολυ σημαντικο ρολο το βαρος του παπουτσιου. Στα δικά μου πόδια ειδικά που εχω θεματακια με τα γονατα το εχω παρατηρησει, αισθητή διαφορά, μερα με τη νυχτα οταν φοράω βαρυ αθλητικό. Συγκεκριμένα είχα τα energy boost 2 αγοράσει το 2014. Ετρεξα ενα σωρό αγώνες και ενιωθα αναλαφρος. Ανεση στο μεγαλείο της. Αργότερα πηρα τα energy boost v3 και σε αποστάσεις από 10km και ανω τα ενιωθα βαρίδια!!!
    Παρόλο που ειναι ιδιος τύπος οι εκδόσεις διαφέρουν σημαντικά.

Γενικά φιλε @Echetlos ενα ελαφρύ παπούτσι θεωρείται από πόσα γραμμάρια και κάτω (?) …

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@periklis1987 Δεν είναι θέμα βάρους μόνο αλλά και όγκου, θεωρώ.
    Υπάρχουν π.χ. παπούτσια που τα νοιώθεις κάπως “μπόλικα” γύρω από το πόδι σου ή άλλα που είναι τόσο καλά “ζυγισμένα” που μοιάζουν ελαφρύτερα απ’ όσο είναι (π.χ. Boston).
    Και παίζει και ρόλο βέβαια, σε τι είναι συνηθισμένος ο καθένας.

Periklis
    Συμμετέχων

Καταλαβα…..γενικότερα εγώ εχω φάει και ενα κολληματάκι με τα adidas να πω την αληθεια. Τα boston, ειναι τοσο καλα; Aξιζει να τα δοκιμάσω; ; ;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@periklis1987 Κορυφαίο παπούτσι, απλά το πιθανότερο είναι να τα βρεις σκληρά αρχικά, ιδίως προερχόμενος από τόσο μαλακό μοντέλο.

Periklis
    Συμμετέχων

Να σαι καλα για οσα μου λες! Πρέπει να το δοκιμάσω ομως, γιατί με τα “βαριά” παπουτσια εχω προβλημα τελικα παροτι ειναι πολυ ανετα και μαλακα οπως λες. Εχω θεμα με τα γόνατα και τους τένοντες από το Καράτε που εκανα (πρωταθλητισμό) και οταν το παπουτσι ειναι βαρύ αστα…πόνος! Απλά σκεφτόμουν τα ultraboost 19 και ευτυχως δε τα πηρα γιατι λεω “που πας ρε καραμητρο” μη τραβηξω τα ίδια.
    Κάτι άλλο ελαφρύ ισως και μαλακό; Ειτε adidas είτε αλλη μάρκα ξέρεις να μου προτεινεις; Τρέχω κυρίως από 10km έως 15km σα προπόνηση πλέον. Σύνολο εως 40km εβδομαδιαίως…αν παίζει ρόλο αυτή η πληροφορία.
    Με τη πρώτη εκδοση energy boost ήμουν ικανοποιημένος γιατί τα ενιωθα ελαφριά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κατ’ αρχάς, ρίξε μια ματιά εδώ, ώστε να κατανοήσεις καλύτερα κάποιες έννοιες.

Στις “προβληματικές” αρθρώσεις, όπως π.χ. το γόνατο, περισσότερο βοηθάει ένα σταθερό παπούτσι παρά ένα πολύ μαλακό.
    Από εκεί και πέρα, μαλακά μοντέλα με χαμηλό βάρος είναι τα Turbo (κορυφαία αναλογία), Ride ISO αλλά και το Solar Boost.
    Αν δεν σε πειράζει το χαμηλό drop, δες τα Hoka Clifton, Skechers Ride 7 και Max road 3.
    Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο να πετύχεις με τη μία το παπούτσι που σου κάνει.

Periklis
    Συμμετέχων

Kαλά ε….εισαι φοβερός! Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια αυτη. Θα το διαβάσω προσεκτικά και θα δω και τα μοντέλα που πρότεινες. Δεν ειναι μπακαλικο η ολη φάση με το τρεξιμο, θελει προσοχή και φυσικά εμπειρία. Αν έχω απορία θα σου στείλω πάλι 🙂
    Στα παπούτσια πραγματικά θέλει “ψάξιμο” η δουλεια!

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 31 έως 38 (από 38 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.