- Αυτό το θέμα έχει 28 απαντήσεις, 16 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη
roukounas.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
23 Μαρτίου 2020 στις 11:51 #116846
demetris
ΣυμμετέχωνΗ φράση σου “Για κάποιους άλλους πάλι, είναι απλά Κυριακή, μέρα που κάνουμε το long μας…” είναι πολύ ατυχής και εγωιστική.
Κατέχεις κάποια ιδιαίτερη ικανότητα που σε επιτρέπει να χωρίζεις του ανθρώπους σε κατηγορίες και να είσαι τόσο σίγουρος ότι γνωρίζεις τι συμβαίνει στο μυαλό τους?“Πέρασαν χρόνια μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να τρέχουμε στους δρόμους και τα μονοπάτια χωρίς να είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι. Ας μη δώσουμε μόνοι μας την αφορμή για να ξαναγυρίσουμε στα παλιά.”
Δυστυχώς ηθικολογείς ασύστολα και θέλεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου κάνοντας το πιο ανάρμοστο για την περιόδο που διανύουμε δηλαδή να κινδυνολογείς.
Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα αυτή τη στιγμή που επιτρέπει τη σωματική άσκηση σε ανοικτούς χώρους σεβάσου την λοιπόν.
23 Μαρτίου 2020 στις 12:55 #116849StefanosM (papako)
ΣυμμετέχωνΕγώ είμαι έτοιμος
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 6 μήνες πριν από
StefanosM (papako).
-
StefanosM (papako).
-
StefanosM (papako).
23 Μαρτίου 2020 στις 13:47 #116853roukounas
ΣυμμετέχωνΤο θεωρω αναρμοστο να κατηγορουνται οι δρομεις που θελουν να ξεσκανε απο την καραντινα για 40-60 λεπτα πολυ πρωινες ή βραδινες ωρες μακρια απο βλεματα περαστικων. Κανενα κοινο αισθημα δεν προκαλουν οι συγκεκριμενοι, αλλοι το κανουν και προβαλλεται στις τηλεορασεις.
Επειδη το θεμα ομως ανετα καταληγει σε πολιτικο, δεν θα το συνεχισω.
Προς το παρον ας το απολαυσουμε για οσο ακομα μας το επιτρεπουν23 Μαρτίου 2020 στις 17:36 #116855Elda
ΣυμμετέχωνTελικα ο Φουκουσιμα (βλ. Μεγαλεκος 2012) ηταν πολυ μπροστα! 😀
23 Μαρτίου 2020 στις 18:11 #11685623 Μαρτίου 2020 στις 18:20 #116857Elda
ΣυμμετέχωνE μα ειδα τη γειτονισσα στο σουπερ μαρκετ και ηταν ντυμενη καπως ετσι, ειδα κι επαθα να τη γνωρισω. Και θυμηθηκα τον Φουκουσιμα και σκεφτηκα οτι αυτη θα ηταν η απολυτη τρεξιματικη στολη στα χρονια του κορονοιου χαχαχα!
24 Μαρτίου 2020 στις 15:35 #116862naftony
ΣυμμετέχωνΌταν βγούμε με το καλό από τη καραντίνα και είμαστε φυσικά υγιείς και δυνατοί, με τόση οικονομία που θα έχουμε κάνει αγοράζουμε χαλαρά το next% (μη σου πω και δύο) και μάλιστα χωρίς ενδοοικογενειακή γκρίνια. Βλέπω από Σεπτέμβριο τα PB να σπάνε για πλάκα 😀
24 Μαρτίου 2020 στις 20:06 #116867aRiSTiDiS
Συμμετέχων@tonykyr xaxaxaxaxaxa
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
Όσοι στείλατε το SMS λάβατε όλοι απάντηση? Εμένα δεν μου ήρθε. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος στην σύνταξη, γιατί το ίδιο μήνυμα όταν σταλθεί από άλλη σύνδεση λαμβάνει απάντηση. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι έχω κάνει εδώ και χρόνια φραγή στα 5ψήφια? Γιατί οι απατεώνες με χρεώνανε (όπως και πολλούς άλλους) υπηρεσίες τρίτων, που ούτε καν τους ηξερα. Το SMS μου πηγαίνει, λαμβάνω αναφορά οτι παραδόθηκε, αλλά δεν λαμβάνω απάντηση.25 Μαρτίου 2020 στις 01:27 #116868Periklis
Συμμετέχων@aRiSTiDiS δε το ήξερα αυτό για τη Γαλλία. Και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου ότι πρέπει να κρατάμε low profile για να κανουμε τη “δουλίτσα” μας και να μην εχουμε κανενα πρόβλημα στο κοντινο μέλλον καθώς καθε μέρα δε ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Εγώ πάω απογευματινές ώρες πλέον και όταν βραδιάσει και τρέχω στη Βουλιαγμένης κατά μήκος μια απόσταση 3μιση χλμ πηγαινε και αλλα τόσα επιστροφη. Τι να κάνεις, συμβιβάζεσαι και προσαρμόζεσαι στα δεδομένα. Η κίνηση είναι πιο χαλαρή βραδυ και μπορεί και το όργανο που θα σε ελέγξει να ειναι πιο “ευέλιγκτο” στον έλεγχο. Για αυτό και χθες με αφησαν να τους περάσω χωρις να με σταματήσουν. Οι άνθρωποι με κοιταγαν καλά καλά, με “έκοψαν” τι ρόλο βαράω, δεν ειναι οτι φερθηκαν αδιάφορα. Και αυτό είναι κάτι που τους τιμάει γιατί δείχνουν ότι ουτε κόμπλεξ βγάζουν με το κόσμο ούτε έχουν πρόθεση να σε “φάνε”.
Οσο για το μηνυμα που αναφέρεις, στέλνεις πχ 6 ΚΕΝΟ Ονοματεπώνυμο ΚΕΝΟ Διεύθυνση . Αλλα ονοματεπώνυμο και διευθυνση ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Και το μήνυμα έρχεται το πολύ σε 5-10 δευτερόλεπτα.
Εγώ επειδή δε μου αρεσει να κουβαλάω κινητό πάνω μου ποτέ, προτιμώ στο τρέξιμο να έχω ενα έντυπο που γράφω κιολας για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο οτι πχ τρέχω από 19.30 εως 20.30 κατα μήκος της Λ.Βουλιαγμένης με κατευθυνση προς Άλιμο έχως 3χλμ από την οικία μου. Αναλυτικά για να μην εχω κανενα θεμα. Τωρα αν πεσω σε κανέναν αυστηρό καμμιά μέρα και μου πει γυρνα πισω εισαι μακρια απο το σπίτι σου, οκ τι να κάνω, αναγκαστικά θα γυρίσω. Αλλά τέτοιες ώρες δεν υπάρχει ψυχή στους δρόμους οπότε δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν. Αν πήγαινα απόγευμα ομως νωρίς, που γυρνάει κόσμος από τη δουλεια και η κινητικότητα ειναι μεγαλύτερη, μπορεί να μην ειχα την ίδια τυχη!Να είστε όλοι καλά, χρόνια μας πολλά για την εθνική επέτειο της χώρας και μακάρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα πιο σύντομα από οτι φοβόμαστε οτι θα χρειαστεί.
Εμένα αυτό που με προβληματίζει σοβαρά είναι οτι μεσα σε ολη αυτη τη κατάσταση παρατηρούμε ότι δεν εχει περάσει πολύς καιρός και ήδη με τα μέτρα αυτά των τελευταιων 2 εβδομάδων συνέβησαν καποια καλά πράγματα όπως η μείωση της ρυπανσης στην Αθηνα κατά 50% κάτω, όπως ειπαν οι ειδικοί. Η πχ στην Βενετία τα κανάλια γέμισαν ψάρια κατι που ειχε να συμβεί πολλά χρόνια επειδη δεν εχει κοσμο και τουρισμό πια. Είναι τραγικό και ειρωνικό το γεγονός ότι η φύση μόλις ο άνθρωπος έκανε λιγο στην άκρη, βρήκε τον δρόμο της αμέσως και τα πρώτα δειγματα έκαναν την εμφάνισή τους. Δηλ πρέπει να συμβαίνουν κακές καταστάσεις για να δει αυτος ο πλανήτης λίγο καλο επιτέλους; ; ; Θλίψη μόνο προκαλεί αυτή η σκέψη. Δε ξέρω αν συμφωνείτε;25 Μαρτίου 2020 στις 09:56 #116869dpap147
ΣυμμετέχωνΣυμφωνώ απόλυτα Περικλή με την τελευταία διαπίστωσή σου. Θλίψη και μόνο θλίψη.
Στα δρομικά τώρα και εγώ βγαίνω κάθε δεύτερη – τρίτη μέρα για ένα τρεξιματάκι 30΄-40΄ σε ένα δασάκι στα Ιλίσια στο οποίο υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδρομή που τρέχει κανείς, βλέπω ότι όλοι είναι συνειδητοποιημένοι και όταν καταλαβαίνουν ότι κάποιος έρχεται από πίσω κάνουν στην άκρη ή όταν διασταυρωνόμαστε πιάνουμε τις άκρες της διαδρομής για να έχουμε τουλάχιστον ένα μέτρο απόσταση…
Όλα καλά, υπομονή χρειάζεται και θα περάσει κι αυτό.26 Μαρτίου 2020 στις 17:51 #116873Fotis Tasoulis
ΣυμμετέχωνΜε τον κορονοιο και τους περιορισμους ανακαλυψα οτι ο δρομος κατω απο το σπιτι μου ειμαι οτι πρεπει για διαλλειματικη. Βγηκα προχθες για 800αρια και παρατηρησα οτι ειναι 1χλμ ακριβως απο μια διασταυρωση μεχρι το σπιτι μου! Και το καλο ειναι οτι ειναι μιας κατευθυνσης οποτε τον κανει πιο ασφαλη.
Υ.γ. περασαν γυρω στα αρκετα αυτοκινητα- μηχανακια λογω του οτι ειναι και η τραινοσε διπλα και ενας μηχανοβιος κουναγε το κεφαλι του. Κανεις δν θα σταματησει ποτε να κατακρινει σε αυτη τη χωρα κατι που με ευχαριστει εμενα και εσενα σου φαινεται μακακια.
29 Μαρτίου 2020 στις 02:10 #116904aRiSTiDiS
Συμμετέχων31 Μαρτίου 2020 στις 09:45 #116933Echetlos
Συντονιστής@nikman Ο χαρδαλιάς πήρε την απόφαση, Μανώλη.
Κι αν όλο αυτό που είδαμε ήταν σε συχνή βάση, μάλλον σωστή ήταν η απόφαση.Να τον χαίρεστε τον δήμαρχο σας εκεί στη Θεσσαλονίκη και μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε 🙁
31 Μαρτίου 2020 στις 13:13 #116951roukounas
ΣυμμετέχωνΠρεπει να παιζει και πολυ παπατζα ομως. Τεσπα, καλα εκανε και την εκλεισε, ας περπατανε/τρεχουν κοντα στα σπιτια τους οπως κανουμε οι περισσοτεροι(?).
Με κακό photoshop και άθλιο μοντάζ πάνε να το ρίξουν όλο πάνω μας. Στη φωτογραφία δεν υπάρχουν σκιές και οι μισοί αιωρούνται και στο βίντεο δείχνει κόσμο να περπατάει κανονικά όμως να μένει στο ίδιο σημείο για πολύ ώρα. pic.twitter.com/4Kepi0zzsU
— mantrador (@spirosbiniaris) March 30, 2020
-
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.