Πολυ ωραια μερα, πολυ ζεστη μερα αλλα και πολύ ωραιος αγωνας!! Να ειναι καλα ο ΣΑΦΑΝΣ που καθε χρονο τον διοργανώνει με τετοιο κέφι!!
Το goRUN σταθηκε στο υψος του, φωτο και επιδοσεις.
Πάμε γι αλλα τωρα!!
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες παιδιά. Ότι πρέπει για “επιδόρπιο” ενός υπέροχου αγώνα. Το μόνο μυστήριο που παραμένει άλυτο κάθε χρονιά, νομίζω είναι η ακριβής απόσταση του αγώνα, αν και τείνω να πιστέψω ότι πρέπει να είναι 7.3 κμ, αν κρίνω από τις μετρήσεις των 3 τελευταίων χρόνων… Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά του ΣΑΦΑΝΣ για το κέφι και τον ενθουσιασμό τους!
Παρακατω ο χτεσινος μου αγωνας, αν θυμαμαι καλα ξεχασα να πατησω αμεσως το stop του ρολογιου οποτε πρεπει να εκανα κατα τι καλυτερο χρονο.
Η διαδρομη ειναι πολύ απαιτητικη πρακτικα η ανεβαινεις η κατεβαινεις, δε θυμαμαι και πολύ ισιωμα.
Περιεργως μου βγηκε σχετικα ανετα. Απο το μαραθωνιο που εκανα στις αρχες Απριλη και μετα οι προπονησεις μου ειναι μαλλον χαλαρες με τον ογκο να εχει πεσει σημαντικα. Οπως φαινεται παω με τον αερα της καλης προετοιμασιας.
Σε κανενα σημειο του αγωνα δεν ενιωσα οτι τρεχω γρηγορα, πρακτικα κρατουσα ενα ταχυ ρυθμο, στο τελος ομως παρολο που ηταν κατηφορα δε μπορουσα να ανεβασω. Αν ειχα δουλεψει περισσοτερο τις τελευταιες δυο τρεις εβδομαδες ισως να ειχα καταφερει κατι καλυτερο.
Ο αγωνας καταπληκτικος!!
Μπα φιλε μου, ο αγωνας δεν ειχε απονομή, οποτε κουπα γιοκ, κριμα βεβαια γιατι ειχα δηλωθει ως Νικος Πηλικας και θα ηθελα να δω το μορφονιο να ανεβαινει και να γινεται η σχετικη καζουρα!!!!