Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 12ος Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος" – 2017

12ος Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος" – 2017

• Αυτό το θέμα έχει 112 απαντήσεις, 29 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη mashine.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 106 έως 113 (από 113 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Τα δικα μου τα βάζω σε φλασκι σιλικόνης και τα νερωνω. Πίνω και έξτρα νερό αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και η ποσότητα εφίδρωσης που διαφέρει από αθλητή σε αθλητή και είναι σε συνάρτηση με τις συνθήκες περιβάλλοντος. Δύσκολος γρίφος που σηκώνεις πολλά λάθη. Πάντως ο Τάσος πρόπερσι που πότισε όλη τη διαδρομή από την υπερβολική λήψη νερού, στον τερματισμό ήταν ολοφρεσκος.

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Ολόφρεσκος ήταν ο Τάσος γιατί απλά…λούφαρε axaxaxaxa
    Προσωπικά μου την “σπάει” να κουβαλάω τζέλ, παίρνω 2 μαζί μου (αυτα τα ολίγον νερουλά, τα πιο πιχτά απορω πως τα καταπίνεται axaxa και πως δεν σας δυσκολεύουν στο τρέξιμο), αλλά όμως νερά, ισοτονικά απο σταθμούς όλα στο χέρι για τουλάχιστον 1χλμ γουλιά-γουλιά

tazi
    Συντονιστής

Ακομα καμια επισημη ανακοινωση με τα αποτελεσματα…, μου κανει πολυ κακη εντυπωση,ξερει κανεις τιποτα;

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Να ηταν μονο αυτο Νικο.Την ημερα του αγωνα η σελιδα με τα αποτελεσματα δεν ανοιγε με τιποτα.Το ιδιο συμβαινει και στο μαραθωνιο της Αθηνας,την ημερα του αγωνα δεν ανοιγει η σελιδα με τιποτα.
    Χθες στο Παρισι που εψαχνα ενα φιλο μου να δω τι εκανε,δεν υπηρχε κανενα προβλημα.

Yiannis
    Συμμετέχων

Στο νυχτερινό ημιμαραθωνιο πέρσι, τα επίσημα βγήκαν μετά από κανα μήνα, υπομονή 😛

tazi
    Συντονιστής

Διεθνης σου λεει μετα…., γενικα αυτος ο συλλογος εχω την εντυπωση οτι ειναι μπατε σκυλοι αλεστε. Για το.ΑΜΑ να το καταλαβω την ιδια μερα λογω υπερφρτωσης του σερβερ, τσιγκουνιας δηλαδη απο καποιον, αυτο με την μια εβδομαδα και δειχνει αλλο προβλημα, πολυ πιο σοβαρο που κλονιζει και την ιδια την αξιοπιστια των αποτελεσματων. Ειδατε τι εγινε με τη πρωτη γυναικα, αλλα εγραφε ο πινακας, αλλα ειπ θηκαν στηναρχη και αλλα ανακοινωθηκαν αργοτερα

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πέρυσι από ότι θυμάμαι άργησαν να βγουν αρκετά τα επίσημα αποτελέσματα με τους καθαρούς χρόνους. Και ενώ τα έβγαλαν τα απέσυραν και μετά από μέρες τα ανακοίνωσαν πάλι.

mashine
    Συμμετέχων

Κάνουν τις τελευταίες διορθώσεις… 😛

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 106 έως 113 (από 113 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.