Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 13 ος γύρος λιμνης Ιωαννινων

13 ος γύρος λιμνης Ιωαννινων

• Αυτό το θέμα έχει 25 απαντήσεις, 10 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη Ant2004.
Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 16 έως 26 (από 26 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kostão
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Πολύ ωραίος αγώνας παιδιά, πρώτη φορά τον έκανα. Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου φάνηκε πως είχε ζεστούλα προς το τέλος, όλα τα τελευταία νερά τα έριξα στο κεφάλι μου. Κατά τ’άλλα, ήταν η πρώτη φορά που τρέχω τέτοια απόσταση και δεν είχα εμπειρία για την επιλογή του κατάλληλου ρυθμού, αν θα ήταν κοντά στον HMP ή στον MP. Τελικά πήγα πιο συγκρατημένα και καλά έκανα, γιατί στο τέλος είχα κουραστεί. Χρόνος 2:13, όσο είχα βάλει ως ρεαλιστικό στόχο.
    ΥΓ. για άλλη μια φορά έβγαλα αγώνα με σφυγμούς τσιμπημένους 89% μέση τιμή αγώνα.
    ΥΓ2 Για άλλη μια φορά οι Γιαννιώτες και οι Ηπειρώτες με εκπλήσσουν ευχάριστα με τη φιλοξενία τους.( και τα κρεατικά )

chrisbat
    Συμμετέχων

3:05:30 για μένα (6:09).
    7,5 λεπτά ταχύτερος από πέρυσι χωρίς να θέλω να πιέσω περισσότερο.
    6:10-6:15 pace ο στόχος μου για τον αυθεντικό και νομίζω ότι το πήγα καλά.
    Το μονο κακό που πιάστηκαν τα πόδια μου όπως παθαίνω και στον μαραθώνιο.
    Η διοργάνωση όλο και καλύτερη και η πόλη πανέμορφη!!
    Συγχαρητήρια σε όλους!

Vicky
    Συμμετέχων

Καλησπέρα.
    Γιώργο εκεί ήμουνα για κανένα μισάωρο.
    Έπρεπε να είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα.
    Μπράβο για το ότι βελτίωσες τον χρόνο σου.
    Τα προηγούμενα χρόνια το pasta πάρτυ γινόταν μέσα στην πλατεία. Εκεί ήταν σίγουρα πιο άνετα.
    @Skargas και @kostao μπράβο για τους χρόνους σας…

Kostão
    Συμμετέχων

Και σε όλους εσάς που τρέξατε μπράβο για τις επιδόσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Βίκυ δεν πειράζει. Πρώτα ο Θεός αν κατεβείτε σε νέα Σμύρνη 6 Οκτωβρίου. Βρισκόμαστε τότε.
    Είχε πολύ κόσμο και μου άρεσε πολύ.. Γεμισα μπαταρίες για μια εβδομάδα δύσκολης δουλειάς σε γραφείο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μπράβο παιδιά, γερό τεστ!

Steven Tsok
    Συμμετέχων

ΚΑΛΗΜΕΡΑ…. Για εμένα προσωπικά συνεχίστηκαν οι κακές επιδόσεις και στα Γιάννενα…. από το 2.02.30 πέρσυ φέτος έπεσα στο 2.09.32!!! Ξεκίνησα πιο συντηρητικά φέτος γιατί η προπόνηση όλο το καλοκαίρι δε βγήκε όπως θα επιθυμούσα και γιατί οι αιματολογικές εξετάσεις που έκανα την Παρασκευή ήταν αρκετά άσχημες…. Το PEGASUS TURBO #2 ανταποκρίθηκε πολύ καλά.
    Παρ’όλ’αυτά, ήταν ένας υπέροχος αγώνας, πολύ καλά οργανωμένος και πιστεύω με υψηλότερο επίπεδο αθλητών και επιδόσεων φέτος…
    Καλή συνέχεια στην προετοιμασία όλων….

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια σε όσους goRUNners έτρεξαν στον αγώνα.
    Απότι είδα στα αποτελέσματα, το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό!!

@steven_tsok
    , @kostao οι επιδόσεις σας είναι εντυπωσιακές

Ant2004
    Συμμετέχων

Ευτυχώς κατάφερα και εγώ να είμαι εκεί μαζί σας, αλλά δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά. Ο αγώνας όντως από τις καλύτερες διαδρομές αν όχι η καλύτερη που έχω συμμετάσχει. Ο δικός μου χρόνος ήταν στα 2:17:22 αλλά σωματική εξόντωση και για μένα τα τελευταία 3 χιλιόμετρα!!

Kostão
    Συμμετέχων

@Ant2004 συγχαρητήρια για τον χρόνο σου. Και όσο να γνωριστείς, βλέπεις εδώ δίνουμε ραντεβού και δεν βρισκόμαστε… ειδικά όταν έχει κόσμο…
    @aRiSTiDiS ευχαριστώ, όντως το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό από αυτά που έζησα

Ant2004
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ! Παρόλα ταύτα ελπίζω στον νυχτερινό της Θεσσαλονίκης να είναι καλύτερα τα πράγματα και να βρω κάποιους από εδώ!

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 16 έως 26 (από 26 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.