Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 14ος μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

14ος μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

• Αυτό το θέμα έχει 146 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη italian.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 147 συνολικά)
  • Συντάκτης
    aroulio
    Συμμετέχων

ιδού η διαδρομή.
    Προσοχή στο πολύ άσχημο οδόστρωμα και στην απότομη ανηφόρα στη γέφυρα στο 36-37ο km

tazi
    Συντονιστής

Geia sas, o logos pou to xanaanebazo den einai bebaia gia na me kamarosete, eidika de tora pou de mporo kan na trexo 1 xlm xoris na ponao, alla giati iparxei mia sintomi perigrafi tis diadromis.

http://31958001149.blog.com.gr/opinions/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85-sub-3-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-11%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF/

Skargas
    Συμμετέχων

Πέμπτος Μαραθώνιος, τρίτος στην πόλη μας!Ας ελπίσουμε,σ’ ένα καλό καιρό, να τον ευχαριστηθούμε και φέτος!!!

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Έσκασαν μύτη οι πρώτες προβλέψεις καιρού για 14/4.
    Ξεκινάν οι βροχές απο 4/5 και μέχρι 14/4 δείχνει βροχες!!!
    Και εκεί που έλεγα να τρέξω με τα gorun7 τώρα δε ξερω, γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει σε πολύ νερο (γιατί αν βγουν οι προβλέψεις με δεδομένο το πολύ κακό οδόστρωμα, όπως οι περισσότεροι δρόμοι εδώ πάνω θα κρατάει πολύ νερό. . )
    Μπορεί να πάω με τα kinvara που τα έχω τρέξει σε νερό και χιόνι και ξέρω ότι δε θα βαρύνουν…

Elda
    Συμμετέχων

Καλα, 2 εβδ πριν ειναι τρομερα νωρις για οποιαδηποτε προβλεψη, εδω το ’14 ηταν δεδομενο οτι θα τρεχαμε με κατακλυσμο και η καταρρακτωδης βροχη σταματησε 5 λεπτα πριν την εκκινηση και δεν εβρεξε καθολου καθολη τη διαρκεια του αγωνα, τουλαχιστον στις 4 ωρες που ετρεξα εγω, μετα το 5ωρο πρεπει να ξεκινησε. Καλα κανεις και σκεφτεσαι για παπουτσια αναλογα με τις καιρικες συνθηκες, αλλα τον καιρο μην τον κοιτας καν απο τωρα.

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Νωρίς είναι ναι δε λέω, αλλά πιστεύω ότι ή βροχή θα έχει ή Βαρδάρη (έτσι τελειώνουν οι βροχες εδώ πάνω) έτσι όπως είναι οι προβλέψεις. (Είμαι απ’τα μέρη αυτά).
    Κάθε άλλος καιρος θα είναι μικρό θαύμα…
    Το θετικό είναι ότι θα βρέχει και τις προηγούμενες 10 μέρες οπότε ίσως συνηθίσουμε.

Elda
    Συμμετέχων

Απο περιεργεια, ποιο site δινει τις βροχες? Γιατι το accuweather που κοιταξα μονο κατι σκορπιες μερες δινει βροχες και στις 14 δινει εναν απιθανο τελειο καιρο 8-15, συννεφια με λιγο ηλιο κι ελαχιστο δυτικο ανεμο. Παραγγελια παρακαλω να μεινει αυτη η προβλεψη!

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Το accu δεν ξέρω σε ποιους τοπικούς μετεωρολογικούς σταθμούς αναφέρεται, δε το δουλεύω.
    Το weather channel (storm αν έχεις iphone ή wunderground για Android) και ψάχνοντας manual για μετεωρολογικούς στους είναι η πιο ασφαλής πρόβλεψη για την περιοχή.
    Εγώ έχω λοκαρει το σταθμό “aspros,kilkis” που είναι μεν λίγο πιο βόρεια (20-30χλμ) αλλά περίπου στο μέσο της διαδρομής του Μαραθωνίου και δίνει πολύ ασφαλεις προβλέψεις για την περιοχή.
    Μέρα με τη μέρα θα γίνεται όλο και πιο ασφαλή. Θα ενημερώνω…

weatherman
    Συμμετέχων

Η πιθανότητα επιτυχούς πρόβλεψης 15 μέρες πριν τον αγώνα είναι ελάχιστη. Ειδικά την άνοιξη. Λόγω επαγγέλματος το αναφέρω….

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Σύμφωνοι.
    Μιλάω με διαίσθηση και ότι παραειναι ίδιο το μοτίβο του καιρού από 4/5 έως 14/5.
    Δεν είμαι ειδικός.

KostasVer
    Συμμετέχων

Φετος είναι η παρθενικη μου συμμετοχη στον μαραθωνιο της Θεσ/νικης οποτε προετοιμαστείτε για 20°C και 7-8 bf ανατολικους ανεμους!
    Καλο ταπερινγκ σε ολους και με ένα υγιη τερματισμο!

Elda
    Συμμετέχων

@KostasVer 20 βαθμοι μια χαρα ειναι, μεσα Απριλη ειναι, μην ξεχνιομαστε, θα ναι ουτοπιστης οποιος πιστευει οτι θα εχει λιγοτερο, περισυ απ ο,τι ειδα στα στατιστικα την ιδια μερα ειχε 26 μεγιστη. Το ’13 που τρεξαμε μια εβδομαδα αργοτερα ημερολογιακα, 21/4 θα χε κανα 30αρι στο τελος με φουλ ηλιο.

aroulio
    Συμμετέχων

Υποχρεωτικά συννεφιά κι ας πούμε 12 βαθμοί καλοί είναι για μαραθώνιο.
    Από κει και πάνω καφές ή παραλία 🙂

stratus
    Συμμετέχων

@weatherman Εχει μαλιασει η γλωσσα μου να λεω καθε χρονο τα ιδια για τον καιρο.15 ημερες πριν δεν υπαρχει προβλεψη.
    πχ Εγω που θα τρεξω Βοστωνη πριν 2 ημερες εδιναν 15 βαθμους ηλιφανεια και δυτικους ανεμους.Σημερα δινουν ελαφρια χιονοπτωση και βορειους ανεμους,αυριο θα δωσουν 40 βαθμους με καταρακτωδη βροχη -:)

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Καλημέρες,
    Επειδή κάπου παραπάνω διάβασα για το κακό οδόστρωμα, να πω οτι σε πολλά σημεία εχει πέσει καινούργιο.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 147 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.