Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 14ος μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

14ος μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

• Αυτό το θέμα έχει 146 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη italian.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 147 συνολικά)
  • Συντάκτης
    giorgostatsis
    Συμμετέχων

Χρήστο ευχαριστούμε για την πληροφορία.
    Τώρα πρέπει να βρώ άλλη δικαιολογία γιατί ο αγώνας δεν πήγε καλά…..

sifounas
    Συμμετέχων

@giorgostatsis
    Η απλά θα πούμε ότι τρέξαμε από το παλιό οδόστρωμα γτ γι αυτό είχαμε προετοιμαστεί 😉

Ξέρει κανένας αν υπάρχουν κάπου οι λίστες συμμετοχής;

KostasVer
    Συμμετέχων

Τελευταιο MLR (21χλμ) σημερα με φαρτλεκ πυραμιδα (1-2-3-4-5′) με αρκετη μπορα και τυφωνα στη Κω!
    Επιτελους εγραψε και το γκαρμιν ότι μπήκαμε σε κατασταση peaking!
    Καλη συνεχεια και θα χαρω να σας δω στη Πελλα!

Elda
    Συμμετέχων

@asimos εδω οι λιστες συμμετοχης για το μαραθωνιο:
    http://www.alexanderthegreatmarathon.org/entries/index.php/marathon-start-list

@Echetlos
    , εχω BIB 48, ε, πες μου πώς να το εκλαβω αυτο τωρα??? 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα… Εντάξει, τώρα κλείδωσε!

italian
    Συμμετέχων

Θα συμμετάσχω, πρώτη φορά Θεσσαλονίκη, στο δεκάρι. Να ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε ξανατρέξει, block εκκίνησης δεν υπάρχουν; Ρωτάω επειδή στο http://www.alexanderthegreatmarathon.org/entries/index.php/10km-start-list δεν αναφέρονται…επίσης παρατηρώ ότι, μετά από κάποιο σημείο, οι εγγραφές είναι σε αλφαβητική σειρά και άρα όχι βάση επιδόσεων, αυτό σημαίνει ότι και να υπάρχουν block θα είμαστε χωρισμένοι αλφαβητικά ;;;

Elda
    Συμμετέχων

Tις προηγουμενες χρονιες υπηρχαν αν και η πιστολια ηταν μια. Τωρα οντως φαινεται να εχουν δοθει τα bib αλφαβητικα, το ιδιο και στο μαραθωνιο, οποτε δεν ξερω αν θα εχει μπλοκ ή οχι.

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Στον μαραθώνιο βλέπω 1488 συμμετοχές, οι παρόντες σίγουρα θα είμαστε λιγότεροι. Η πιστολιά σίγουρα μία οπως κάθε χρόνο, ίσως να έχει “στα χαρτιά” δύο μπλόκ αλλα ειδικα στην Πέλλα εχω δεί μαζί με τους ελίτ στην πρώτη σειρά να πάει “χαλαρά” όποιος θέλει, αν και με 1300 δρομείς η καθυστέρηση το να περάσεις την αφετηρία είναι ελάχιστη.

italian
    Συμμετέχων

Πάντως ο ΣΕΓΑΣ, με 3000+ συμμετοχές στο 10άρι και πολλές περισσότερες στο 5άρι, με το να μην βάζει μπλοκς στον δεύτερο σε συμμετοχές αγώνα στην Ελλάδα, αν μη τι άλλο χάνει την αξιοπιστία του πόσο μάλλον τον τελευταίο καιρό που διατείνεται ότι θέλει να “σουλουπώσει” τα δρομικά γεγονότα…

Τέλος πάντων, καλό αγώνα να έχουμε όλοι, πεντάρηδες, δεκάρηδες και μαραθωνοδρόμοι !

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Ο “Μέγας Αλέξανδρος” όσων αφορά τις Ελληνικές συμμετοχες, πιάνει ταβάνι.
    Όσο ο ΣΕΓΑΣ δεν αναβαθμίζει τον αγώνα τόσο δεν θα έρχονται και από το εξωτερικό.
    Διότι πρωτα πρέπει προσφέρεις και μετά περιμένεις ανταπόκριση.

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Τελευταίο long σήμερα 16 χλμ με μέσο ρυθμό 05:10 και όλη η προετοιμασία ειναι η καλύτερη που εχω κάνει για μαραθώνιο απο το ’10 που έτρεξα τον πρώτο στην Θεσσαλονίκη.
    Τώρα για να είμαστε δίκαιοι δεν νομίζω να κάνει ο ΣΕΓΑΣ τους συγκεκριμένους αγώνες, ο ΤΡΙΤΩΝ νομίζω εχει την ευθύνη

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Τι Ρυθμό σκοπεύεις να ακολουθήσεις;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgostatsis Αυτό ακριβώς.

Τώρα για να είμαστε δίκαιοι δεν νομίζω να κάνει ο ΣΕΓΑΣ τους συγκεκριμένους αγώνες, ο ΤΡΙΤΩΝ νομίζω εχει την ευθύνη

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Ο Τρίτων διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
    Υποστηρίζουν η Περιφέρεια και όλοι οι Δήμοι που εμπλέκονται.
    Αν ο ΣΕΓΑΣ είναι ευχαριστημένος με αυτό το Διεθνή Μαραθώνιο, τότε ας συνεχίσει χωρίς να αλλάξει κάτι.

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Ο Τρίτων είναι αθλητικός σύλλογος και έχει ταβανι.
    Χωρίς Περιφέρεια, Δημο, και ΣΕΓΑΣ δε γίνεται αγώνας.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 147 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.