- Αυτό το θέμα έχει 146 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη italian.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
11 Απριλίου 2019 στις 09:01 #106896Χρήστος ΙωαννίδηςΣυμμετέχων
Μια χαρά θα είναι ο καιρός από Πέλλα.
Προσοχή σε όλους όσοι θα μετακινηθούν με αυτοκίνητα προς τα εκεί. Έχει ομίχλη που την κόβεις με μαχαίρι τα πρωινά ειδικά κοντά στα πάμπολλα ποτάμια της περιοχής. Μικρή πιθανότητα, οι τελευταίοι ίσως φάνε λίγο νεράκι στη Θεσσαλονίκη από αυτά που δείχνει ως τώρα.11 Απριλίου 2019 στις 15:17 #106914EldaΣυμμετέχωνΟι σταθμοι τροφοδοσιας θα ειναι στα εξης σημεια:
5 – 7,4 – 10 -12,2 – 15 – 18,2 – 19,8 – 22,5 – 25 – 27,5 – 30,1 – 32,5 – 35 – 37,5 – 39,8 – τερματισμος.11 Απριλίου 2019 στις 20:52 #106928sifounasΣυμμετέχωνΤελευταία προπόνηση σήμερα, βγήκε χωρίς την παραμικρή ενόχληση στη γάμπα, οπότε και επίσημα θα είμαι κι εγώ (από Σάββατο) εκεί. Bib 200 (ολοστρόγγυλο :P). Θα χαρώ να σας δω από κοντά! Βάλτε μια φωνή αν με δείτε!
… αν έχετε καμιά θέση σε κανένα pasta party ακόμη καλύτερα…12 Απριλίου 2019 στις 10:14 #106934EldaΣυμμετέχωνTελευταιο τρεξιματακι χθες το απογευμα, ολα καλα, το ποδι στο τρεξιμο κοιμαται μια χαρα, τον υπολοιπο καιρο ισα που ακουγεται ουτε το πρωι που σηκωνομαι δε με ποναει πλεον, ελαχιστα θα το νιωσω μονο καποιες στιγμες. Αλλά – γιατι παντα πρεπει να υπαρχει κι ενα αλλά στο tapering μετα απο μια καλη προετοιμασια – ο συζυγος παιζοντας χθες 5×5 τρομαρα του επαθε θλαση αριστερου δικεφαλου μηριαιου και ο γιατρος συνεστησε ξεκουραση και απαγορευση οδηγησης για καμποσο διαστημα. Το Σαββατο εχουμε προγραμματισει να παμε οδικως στη Θεσσαλονικη και θα οδηγουσε εκεινος και τωρα πρεπει να οδηγησω εγω και οκ η απλη κουραση, αυτο παει κι ερχεται, το βασικο μου προβλημα ειναι μην επιβαρυνω το επισης αριστερο τραυματισμενο μου ποδι λογω συμπλεκτη στις τοσες ωρες οδηγησης. Δυστυχως τελευταια στιγμη δεν εχουμε αλλη επιλογη μετακινησης οποτε παμε ελπιζοντας να μην υποτροπιασω.
Τη βροχη δε βλεπω να τη γλιτωνουμε τελικα, ελπιζω να μην εχω μεγαλο θεμα με τα παπουτσια που πατιναρουν. Για πειτε, τι στοχους εχετε μπας και βρεθουμε καπου μες τη διαδρομη? Εγω θα φοραω το σημα κατατεθεν μου, την ασπρη φουστα του προφιλ.
12 Απριλίου 2019 στις 10:43 #106936savinioΣυμμετέχωνΚαλημέρα και από εμένα…τελευταίο χαλάρωμα σήμερα με πεσμένη ψυχολογία μιας και το tapering δεν πήγε όπως θα ήθελα…επιπλέον με τη βροχή που φαίνεται πως θα μας κάνει παρέα μάλλον τουριστικά θα πάει ο αγώνας….στόχος προετοιμασίας ήταν το sub 3:30…με τα τωρινά δεδομένα μάλλον οριακά για κάτι καλύτερο από την Αθήνα το Νοέμβριο με βλέπω (3:46)…καλή επιτυχία σε όλους!!!!
12 Απριλίου 2019 στις 10:50 #106938EldaΣυμμετέχων@skaratatis, Σαββα μην απογοητευεσαι, ακομα κι αν βρεχει λογικα θα ειναι ψιλοβροχο και ισως οχι καθολη τη διαρκεια του αγωνα, εχω τρεξει ετσι και το ’15 στη Θεσσαλονικη και πιστεψε με ηταν πολυ καλυτερα απο αλλες φορες που ειχε λιακαδα και ζεστη. Επισης πολυ πολυ βασικο δε θα εχουμε κοντρα αερα, ελαχιστος θα ειναι κι αυτος ευνοικος οποτε ο καιρος δε με ανησυχει καθολου παρα μονο τα παπουτσια μου στο βρεγμενο τερεν. Ειμαι σιγουρη πως θα τα πας πολυ καλυτερα απο την Αθηνα. Καλη επιτυχια και θα τα πουμε επανω!
12 Απριλίου 2019 στις 10:56 #106940savinioΣυμμετέχων@elda Μαρία σε ευχαριστώ πολύ….ελπίζω να τα πούμε στιν εκκίνηση…καλή επιτυχία σου εύχομαι, είμαι σίγουρος πως θα τα πας πολύ καλά βλέποντας τις προπονήσεις αλλά και τους πρόσφατους αγώνες σου.
12 Απριλίου 2019 στις 11:01 #106942Χρήστος ΙωαννίδηςΣυμμετέχωνΚαλημέρα, μόλις παρέλαβα νουμερακι.
Με μια λέξη έχω να πω “φτώχια” καταραμένη.
Κάθε πέρσι και καλύτερα.
Του χρόνου σίγουρα, άνοιξη κάπου εξωτερικό θα ψάξω να πάω.12 Απριλίου 2019 στις 11:14 #106944KostãoΣυμμετέχωνΚαλημέρα! Αυτές τις μέρες ο καιρός στη Θεσσαλονίκη είναι λες και είμαστε στην Κόστα Ρίκα, τη μια ρίχνει πολλή βροχή, μετά σταματάει και βγάζει ήλιο και ζέστη, μετά ψιλόβροχο κλπ. Αν έχει αυτό το ψιλόβροχο την Κυριακή, και με τη θερμοκρασία να μην ανεβεί πάνω από τους 15-16 βαθμούς, νομίζω δε θα είναι και άσχημα. Εγώ προσωπικά τον καλύτερο αγώνα μου τον έκανα με τέτοιες συνθήκες.
Εύχομαι καλή επιτυχία και καθαρό μυαλό στους συμμετέχοντες, εγώ προσωπικά φέτος θα απέχω από τον Μαραθώνιο και θα κάνω double race στο 10ρι και το 5ρι.12 Απριλίου 2019 στις 11:18 #106946harris_vakΣυμμετέχων12 Απριλίου 2019 στις 11:19 #106948harris_vakΣυμμετέχων12 Απριλίου 2019 στις 13:06 #106950giorgostatsisΣυμμετέχωνΠαρών στον μαραθώνιο μετά απο απουσία στον συγκεκριμένο 2 ετών. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, πολύ καλύτερα απο κάθε άλλη φορά, ίσως γιατί οταν ξεκίνησα είχα χάσει απο πρίν 5 κιλά και έτσι τώρα ο στόχος είναι α) κάτω απο 3:30 β) κάτω απο 3:24:40 (ατομικό) γ) και γιατί όχι κοντά στο 3:20!
Τα χρόνια περνάνε αλλά νοιώθω πολύ καλά, ωπότε απο το ξεκίνημα θα πάω για το….γ και οτι γίνει.
20ος μαραθώνιος το πολύ πολύ να δω για πρώτη φορά πως είναι η….σκούπα!
Ο καιρός για τον αγώνα μιά χαρά θα είναι, το καπέλο ομως είναι απαραίτητο για τον ηλιο που μπορεί να εχει κ θα τον εχουμε κόντρα ειδικά μετά το 30 αλλά και για την βροχή!
Είναι κανείς με την εκδρομή του Απόλλων απο Αθήνα;
Καλό αγώνα σε όλους, και για αλλη μια φορά…..Σεβασμός αλλά οχι φόβος…12 Απριλίου 2019 στις 13:42 #106952Nikos PilikasΣυντονιστήςΣυντρέχτες, καλόν αγώνα να έχετε!
Να τον απολαύσετε… κι αν αυτό δεν συμβεί, να είναι επειδή τα δώσατε όλα και κάνατε ΡΒ!12 Απριλίου 2019 στις 15:19 #106956aroulioΣυμμετέχωνΠαρών για 2η φορά μετά το 2016, με στόχο το 4.07 να γίνει 3.59.
Με καπελάκι λόγω πιθανής βροχής, αλλά μάλλον χωρίς γυαλιά γιατί δε βλέπω να χρειάζονται.
Φορώντας τη λευκή μπλούζα Δρομέων Πεδίου Άρεως με το παρατσούκλι μου επάνω.12 Απριλίου 2019 στις 15:33 #106958VickyΣυμμετέχωνΚαλό αγώνα σε όλους!!!
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.