Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 14ος μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

14ος μαραθώνιος Θεσσαλονίκης

• Αυτό το θέμα έχει 146 απαντήσεις, 34 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη italian.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 147 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

@elda Μπράβο Μαρία

big-blue
    Συμμετέχων

Μπράβο Μαρία!
    Τι maurten μωρέ, είχες δουλέψει πολύ!
    Απόλαυσέ το τώρα!

tazi
    Συντονιστής

Συγχαρητήρια Μαρία!!

chrisbat
    Συμμετέχων

Μπράβο Μαρία!!

Χρήστος Ιωαννίδης
    Συμμετέχων

Αρχικά να πω συγχαρητήρια σε όλους.

@elda
    και σε εσένα φυσικά.
    Ακολουθώντας πρόγραμμα 4 προπονήσεων ανά εβδομαδα, με γενικό κανόνα όλα όσα έγραψε ο @iwannhs-vafeiadhs σε δικό του άρθρο σε αυτό το site και με επίβλεψη από δικό μου γνωστό γυμναστή που με βοήθησε κυρίως στην ενδυνάμωση με απλά όργανα, κατάφερα να κάνω 3:34:27 .
    Πέρσι 4:10 και προπερσι 3:54 .

tolisxlv
    Συμμετέχων

Απο το Ροτερνταμ με 3.14 ειπα να κανω το αδυνατο,ετρεξα Μεγα αλεξανδρο μεσα σε μια βδομαδα.
    Αποτελεσμα 3.12 και pb στη διαδρομη με το χαμογελο στα αυτια,φυσικα με καιρο που βοηθησε αρκετα,και σχολαστικη τροφοδοσια.

Elda
    Συμμετέχων

Σας ευχαριστω πολυ παιδια. @Echetlos, πλακα πλακα πηρα κι ενα high 5 τελευταιο στο 32.5 γιατι ηθελα με καφεινη και τα maurten δεν εχουν.

@toliszlv
    , πολλα συγχαρητηρια για το τολμημα σου, ουτε να φανταστω τι χρονο θα κανες αν ετρεχες μονο σημερα οντας ξεκουραστος. Οσο για τον καιρο εχεις απολυτο δικιο. Τελικα @echetlos ο θεος για μια φορα αγαπησε τους μαραθωνοδρομους, τωρα να σκεφτεις ριχνει καρεκλες.

Elda
    Συμμετέχων

@sirchrisgr Χρηστο, πολλα συγχρητηρια και σε σενα, εκπληκτικη η βελτιωση σου!

Yiannis
    Συμμετέχων

Μπράβο Μαρία συγχαρητήρια, εγώ σε φωναξα μπράβο Elda για το pb στο Starbucks, γιατί ντράπηκα να πω Μαρία χωρίς να είμαι σίγουρος 🙂 . Ελαμπες από χαρά πάντως, πολλά μπράβο ανταμοιφθηκες αυτή τη φορά

Vicky
    Συμμετέχων

Σήμερα ο καιρός μας έκανε το χατήρι…
    Αρκετή δροσιά σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα. Οταν έφτασα στο 30ο Km βέβαια βγήκε για λιγο ο ηλιος και με ψιλοανησύχησε αλλα ευτυχώς δεν κράτησε πολύ.
    Ο αγώνας πήγε πολύ καλά για μένα…
    Έκανα πολύ καλή διαχείριση δυνάμεων…Τερμάτισα σε 3:47:13 βελτιώνοντας κατά 8 λεπτά από πέρσυ τον χρόνο μου. Μέχρι το τέλος είχα αρκετές δυνάμεις….

tolisxlv
    Συμμετέχων

Ευχαριστω παιδια,Elda συγχαρητηρια για τον χρονο σου,καθως και σε οσους τον ετρεξαν.

Elda
    Συμμετέχων

Μπραβο κι απο δω @vicky, εισαι καταπληκτικη, πρεπει να γινω πιο γρηγορη μπας και καταφερουμε να τρεξουμε μαζι του χρονου να παμε για sub 3:45 τωρα που γυριζει! Αλλα να με περιμενεις, μη γινεις κι εσυ πιο γρηγορη, ε?

@ichasone
    , ακουω και στο Elda πλεον χαχα! Οντως στη Νικης ειχα τρελη χαρα, ηταν σκετη απολαυση, ειχα τρομερο χειροκροτημα, η ασπρη φουστα ξεσηκωνε τον κοσμο, το τι επευφημιες ακουγα δε λεγεται! Αποδειξη το 41 βγηκε σε 5:14, το 42 σε 5:05 και τα τελευταια 500 μ (42.480 εγραψε το garmin) σε 4:55, αυτα ηταν πιο γρηγορα χλμ σε ολο τον αγωνα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μπράβο σε όλους, μόνο ΡΒ έχουμε μέχρι στιγμής!

costastsico
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια σε όλους . Θα εοανελθω κ γω με περιγραφή . Κάτι μας έδωσαν φέτος . Και γω προσωπικο ρεκόρ κατά 8 λεπτά !!! Πρώτο μισό 1:40 δεύτερο μισό 1:37.

sifounas
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και από μένα,
    Καταπληκτικές συνθήκες, απίστευτη κούρσα … μέχρι το 26! 😛
    Μέχρι εκεί πήγαινα πετώντας και ήμουν ακριβώς εντός στόχου (3:40 – 1:50 ήμι)..Για κακή μου τύχη πήρα μια ανόητη απόφαση να σταματήσω να αδειάσω την ουροδόχο (χωρίς να χρειαζόταν και τόσο πολύ), με αποτέλεσμα η γάμπα μου να αρχίσει τις συσπάσεις…
    Μόλις γύρισα στον αγώνα άρχισε το μαρτύριο… τζόκινγκ και περπάτημα μπας και πάρει μπρος ο δεξιός κινητήρας 😛 …
    Στο 32-33 αποφάσισα να σταματήσω … έβγαλα τα ακουστικά, την μπαντάνα και τη ζώνη καρδιακών παλμών και άρχισα το χαλαρό περπάτημα ψάχνοντας έναν σταθμό Α’ βοηθειών… Και τότε με άγγιξε το χέρι του Θεού (Θεά για την ακρίβεια)… η @Elda περνώντας σαν το άνεμο δίπλα μου με χτύπησε ελαφρά στην πλάτη και με παρότρυνε να συνεχίσω…
    Όπερ και εγένετο … αλλά φοβούμενος κάποια σοβαρή υποτροπή, έριξα αρκετά τον ρυθμό, μέχρι το 39, που εκεί μου την βάρεσε και είπα να κάνω sub4 τουλάχιστον.
    Πήρα το πόδι στο χέρι με ρυθμούς κοντά στο 5 και με χρόνο 3:58:16 net time, τερμάτισα σχεδόν κλαίγοντας από τον πόνο (θα νόμιζαν ότι ήταν από την συγκίνηση 🙂 )
    ααααα εννοείται είναι PB… μην χαλάσουμε το σερί 🙂

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 147 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.