- Αυτό το θέμα έχει 58 απαντήσεις, 15 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη Kalogeridis.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
12 Απριλίου 2018 στις 02:55 #93884KalogeridisΣυμμετέχων
@stratus Καλά… Το τερματισες !!! Σε ευχαριστώ!
12 Απριλίου 2018 στις 02:57 #93886KalogeridisΣυμμετέχων@giorgostatsis να σαι καλά!!! Δε θα κατέβεις φέτος?
12 Απριλίου 2018 στις 15:36 #93894giorgostatsisΣυμμετέχωνΔεν θα ειμαι Παναγιώτη. Εχω “ρίξει” και τα χιλιόμετρα αλλα κ την ένταση..
12 Απριλίου 2018 στις 20:37 #93900KalogeridisΣυμμετέχωνΚαι εκεί που δουλεύω νοερά Κάθε νέα πληροφορία, ήρθε και η ενημέρωση για αφρικανική σκόνη το σουκου… δε το χω σε τίποτα να το κάνω στο διάδρομο…
13 Απριλίου 2018 στις 17:18 #93934EldaΣυμμετέχωνΠώς ειναι τα πραγματα με σκονη και ζεστη Παναγιωτη? τι προβλεπεται για την Κυριακη? Εσυ, ετοιμος?
14 Απριλίου 2018 στις 02:14 #93960KalogeridisΣυμμετέχωνΤα τελευταία νέα Μαρία Δεν είναι ευχάριστα. Η θερμοκρασία στις 9 21βαθμοί. Ώρα εκκίνησης 8.
2 μποφόρ που αργότερα θα γίνει 3 , που στην προκειμένη περίπτωση δεν εξυπηρετεί, αφού δε μπορεί να φύγει η σκόνη. Το μετεο δίνει υψηλή συγκέντρωση σωματιδίων τόσο σήμερα όσο και την Κυριακή. Ήδη έχω εκτεθεί 2 επαγγελματικά βράδια σε σύννεφα υγρασίας-σκόνης και πίστεψε με δε θες να το ζήσεις . Από διάθεση είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Νιώθω δυνατός και έτοιμος. Απλά θα προσεγγίσω πάρα πολύ αμυντικά ρίχνοντας το στόχο Στα όρια του ατομικού ρεκόρ. 3.49.
Αν το πρωί του αγώνα έχει αυτόν τον χαμό, θα πάω γυμναστήριο να κάνω τον αγώνα σε εργαστήριο, ώστε να μη χαθεί τελείως όλη η δουλειά. Άλλος αγώνας δεν υπάρχει ώστε να πάω παραπισω. Όποιος πει για Ρόδο να πάει εκεί να κάνει μπάνια… Αυτααααα….την πατήσαμε λοιπόν.
Του χρόνου αν όχι Ναύπλιο, επιστροφή Δυστυχώς(δρομικα) στη Θεσσαλονίκη.14 Απριλίου 2018 στις 11:27 #93962dimitrissssΣυμμετέχωνΠαναγιώτη θα πας να τον τρέξει στο γυμναστήριο μετά από τόση προετοιμασία; Κάνε τον αγώνα και ότι βγει. Δείκτης σου θα είναι η δυσφορία. Τρέξε με τέτοιο ρυθμό που να νιώθεις άνετα, χαλάρωσε και ότι βγει.
Πάντως αποδεικνύεται ότι οι μαραθώνιοι Κρήτης και Ρόδου από πλευράς ημερομηνίας είναι φάουλ.14 Απριλίου 2018 στις 15:13 #93970mashineΣυμμετέχωνΕπειδή βλέπω οτι είσαι φορμαρισμένος θα σου πρότεινα να πας και αν δεις ότι έχεις δυσφορία στο 15-18 να σταματήσεις
και να κλείσεις καπάκι για Βαρσοβία την άλλη εβδομάδα.Από Αθήνα γύρω στα 130 η ζωή εκεί οικονομική και το κόστος
του αγώνα 25 ευρώ με εγγραφή στην έκθεση.Θερμοκρασίες αγώνα 14-16 με συννεφιά.14 Απριλίου 2018 στις 17:20 #93972EldaΣυμμετέχωνΣυμφωνω με τους απο πανω. Το γυμναστηριο ξεχασε το, δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Δηλ. εσενα θα σε ικανοποιησει ενα 3:40 στο διαδρομο? Με την ιδια λογικη κανε προτοιμασια Σεπτεμβρη-Δεκεμβρη και διαλεξε μια ωραια μερα του Ιανουαριου και την ωρα ποy σε βολευει και πηγαινε εξω να τρεξεις μαραθωνιο μονος σου, μέτρα και 42.500 στο garmin οπως γραφει συνηθως σε ενα μαραθωνιο και πες οτι εκανες και ρεκορ. Καλως ή κακως η επιδοση μας στο μαραθωνιο επηρεαζεται και απο τις καιρικες συνθηκες και δυστυχως στην Ελλαδα οι μονοι μηνες που δεν κανει ζεστη ειναι Δεκεμβρης- Γεναρης, φετος ακομη και το φεβρουαριο ζεστη ειχε στην Αθηνα τουλαχιστον. Οποτε σκεψου θετικα, ξεκινα συντηρητικα, προσοχη στην υπερβολικη ενυδατωση και τη ληψη ηλεκτρολυτων (μην παθεις υπερενυδατωση και υπονατριαιμια) και προσπαθησε οσο γινεται να ευχαριστηθεις τον αγωνα. Εχεις δουλεψει, εισαι καλα, ορμα στον αγωνα και κυνηγα το ρεκορ. Εσυ ηθελες να με βαλεις να τρεξω στη βροχη και τωρα θα κρυφτεις στο γυμναστηριο? αντε, μην ερθω κατω να τρεξω μαζι σου! 😛
14 Απριλίου 2018 στις 20:02 #93996Nikos PilikasΣυντονιστής14 Απριλίου 2018 στις 20:26 #94006nikos79ΣυμμετέχωνΠαναγιώτη πάρε το μυαλό σου απ την αρνητίλα και δώστου να καταλάβει αύριο!!!
14 Απριλίου 2018 στις 20:40 #94008EldaΣυμμετέχωνστην αναγκη τρεξε ετσι:
14 Απριλίου 2018 στις 20:59 #94010KalogeridisΣυμμετέχωνΑν είχα λεφτά να πάω εξωτερικό, δε θα έτρεχα στην πόλη που ζω. Πάει αυτό…
Το ρεκόρ σε εργαστήριο δε μου λέει πολλά. Μου επιβεβαιώνει τη δουλειά που έκανα χωρίς κινδύνους αναπνευστικού. Το έζησα Τετάρτη και Παρασκευή βράδυ , για έξι ώρες και ήταν δράμα. Δεν θα απολαύσω καρπούς εργαστηρίου, αλλά θα έχω κλείσει με πρακτικό τρόπο έξι μήνες δουλειάς , λαμβάνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες της τρέχουσας κατάστασης μου για την επερχόμενη προετοιμασία. Είμαι σκασμενος.14 Απριλίου 2018 στις 21:23 #94012Γιώργος ΚΣυμμετέχωνΓιατί να καίγεται κάποιος να βρει μαραθώνιο για να κάνει ρεκόρ. Έχει κάποιο νόημα; Θέλω να πω, η νίκη π.χ. στην Αθήνα με χρόνο 2:10 έχει λιγότερη αξία από μια νίκη κάπου αλλού με 2:05; Αφού οι δρομείς γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα επιμέρους χαρακτηριστικά κάθε διαδρομής δεν είναι συγκρίσιμα. Εμένα προσωπικά δεν θα με ικανοποιούσε ο πιο καλός χρόνος, όταν θα τον πετύχαινα σε μια διαδρομή “ευνοϊκή” για αυτό το σκοπό. Τα νούμερα πρέπει να είναι συγκρίσιμα για να έχουν αξία. Άρα μόνο η σύγκριση του ίδιου αγώνα από χρονιά σε χρονιά έχει αξία, όλα τα άλλα είναι για το φαίνεσθαι.
14 Απριλίου 2018 στις 22:18 #94020EldaΣυμμετέχωνη νίκη π.χ. στην Αθήνα με χρόνο 2:10 έχει λιγότερη αξία από μια νίκη κάπου αλλού με 2:05;
Οχι βεβαια, αλλα επειδη μαλλον κανεις μας δεν παει για τη νικη, ο στοχος ολων μας ειναι να ξεπερασουμε τον εαυτο μας. Γιατι λοιπον να μην επιλεξουμε εναν αγωνα που θα μας βοηθησει σε κατι τετοιο? Ολοι οι ελιτ και οι πρωταθλητες καθε χωρας στην προσπαθεια τους να κανουν παγκοσμια ή εθνικα ρεκορ ή να πιασουν οριο προκρισης επιλεγουν γρηγορους μαραθωνιους. Δε θα τρεξει κανεις στην Αθηνα αν κυνηγαει οριο προκρισης σε Ολυμπιακους, λογικο δεν ειναι? Απο εκει και περα συμφωνω στο να ειναι συγκρισιμα τα νουμερα. Για μενα υπαρχουν 2 συγκρισεις. Απο τη μια την Αθηνα, οπου σε 4 μαραθωνιους εχω απο 4:20 εως 4:26 κι απο την αλλη Θεσσαλονικη και Ναυπλιο οπου σε 6 μαραθωνιους εχω απο 3:56 εως 4:13. Απο τη μια μερια λοιπον παλευω να βελτιωσω το χρονο μου στην Αθηνα κι απο την αλλη το ατομικο μου ρεκορ οπουδηποτε αλλου! 😉
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.