- Αυτό το θέμα έχει 58 απαντήσεις, 15 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη Kalogeridis.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
14 Απριλίου 2018 στις 23:05 #94022Γιώργος ΚΣυμμετέχων
ατομικο μου ρεκορ οπουδηποτε αλλου!
σε αυτό θέλω να εστιάσω και εγώ elda. Ίσως επειδή τρέχω βουνό να έχω αυτή την απορία, αλλά η έννοια του ατομικού ρεκόρ είναι πλασματική αν το επιτύχω σε μια διαδρομή κατηφορική (ας πούμε). φαντάζομαι αυτός είναι και ο λόγος που δεν υφίσταται η έννοια του παγκόσμιου ρεκόρ σε μαραθώνιο, αλλά μόνο η έννοια ρεκόρ διαδρομής. σε προσωπικό επίπεδο ισχύει το ίδιο φαντάζομαι. (έχω ακούσει βέβαια ότι οι Βερολινέζοι καυχιούνται ότι στον αγώνα τους επετεύχθη το παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά υποθέτω ότι λένε μόνο για να ότι λένε). αν ένας φίλος μου πει ότι έχει ρεκόρ 3:00 σε μαραθώνιο, θα τον ρωτήσω σε ποιον αγώνα το έκανε, προκειμένω να τον αξιολογήσω.
14 Απριλίου 2018 στις 23:24 #94024KalogeridisΣυμμετέχωνΔικός μου στόχος είναι η συνεχής βελτίωση. Δυσκολεύομαι να βρω το λόγο να προσθέσω στην κρεμάστρα ένα μετάλλιο συμμετοχής σε έναν αγώνα που θα με ρίξει αναπνευστικά λόγω σκόνης. Την ζέστη θα την διαχειριστώ όσο σωστότερα κρίνω. Η σκόνη δεν είναι συνθήκη συμβατή με την άσκηση… Εκεί είναι οι ενστάσεις μου.
Τεσπα, μετά από πολύ σκέψη, κατεβαίνω με χαμηλό στόχο, τερματισμό, και σε πρώτη υποψία δυσκολίας στην αναπνοή, σκούπα…
Αύριο τα νεότερα.15 Απριλίου 2018 στις 01:19 #94026EldaΣυμμετέχωνΠαναγιωτη, εχεις απολυτο δικιο για τη σκονη, δεν ειναι κατι το οποιο μαθαινεται στις προπονησεις οπως το να τρεχεις στη ζεστη ή τη βροχη. Παρολα αυτα ευχομαι το καλυτερο δυνατο, μακαρι να μας πεις ευχαριστα το μεσημερακι!
@skull, Γιωργο, φυσικα και υφισταται η εννοια του παγκοσμιου ρεκορ σε μαραθωνιο οπως και στα 100χλμ, απλα οι διαδρομες πρεπει να πληρουν καποια κριτηρια για ν αναγνωριστει το ρεκορ : http://www.aims-worldrunning.org/world-records.html
Και οντως το παγκοσμιο ρεκορ στο μαραθωνιο εγινε στο Βερολινο το 2014. Στην Αθηνα και να γινοταν παγκοσμιο ρεκορ δε θα μετρουσε γιατι παρα τη δυσκολια της η διαδρομη σε ευθεια απεχει πανω απο το 50% της αποστασης με αποτελεσμα η οποια επιδοση να μπορει να επηρεαζεται σε μεγαλο βαθμο απο εναν ιδιαιτερα ευνοικα ανεμο, κατι που δε συμβαινει σε κυκλικες, σχεδον κυκλικες ή πηγαιν ελα διαδρομες.15 Απριλίου 2018 στις 13:38 #94048EldaΣυμμετέχωνEχουμε καθολου νεα απο τον Παναγιωτη?
15 Απριλίου 2018 στις 14:11 #94050dimitrissssΣυμμετέχωνΚάποιο νέο γενικό για τον αγώνα; Ανταπόκριση από Κρήτη κανείς;
15 Απριλίου 2018 στις 14:23 #94052Nikos PilikasΣυντονιστήςΟ Παναγιώτης έκανε ένα “ασφαλές” 3:55.
15 Απριλίου 2018 στις 15:19 #94054KalogeridisΣυμμετέχωνΜε καλύπτει ο όρος ασφαλής, αν και κινήθηκα εκτός ορίων στο 2ο μισό. Ο πιο σωστός μου μαραθώνιος Κατά την δική μου εκτίμηση. Προσεχώς θα γράψω δύο λόγια. Προς το παρόν θα αρκεστώ να γράψω, ότι δεν ξέρω πόση σκόνη φάγαμε, περίμενα χειρότερα, αλλά πάρα τη ζέστη και την υπερβολική υγρασία (χειρότερα από όσο υπολόγιζα) τον απόλαυσα.
15 Απριλίου 2018 στις 15:47 #94056EldaΣυμμετέχωνΣυγχαρητηρια Παναγιωτη, εκτος απο το χρονο εχει μεγαλη σημασια και η αισθηση που σου αφηνει ενας μαραθωνιος. Λιγους μαραθωνιους εχω απολαυσει πραγματικα και οχι παντα αυτους που εκανα PB. Καλη ξεκουραση και καλη αποκατασταση τωρα!
15 Απριλίου 2018 στις 15:56 #94058spyΣυμμετέχων… πολλά συγχαρητήρια Παναγιώτη ! Σημασία πάντα έχει πρωτίστως να το χαιρόμαστε … και δευτερευόντως όλα τα υπόλοιπα ! Η πάλαι ποτέ ομάδα του ΕΚΑΒ είχε εξ’αρχης σωστές αρχές …!!!!!
15 Απριλίου 2018 στις 17:34 #94060EldaΣυμμετέχωνΤερμάτισε στον Μαραθώνιο Κρήτης παίζοντας μαντινάδα για τον Γιώργο Μπαλταδώρο
Toν ειδες Παναγιωτη? Πρεπει να τερματισε ενα κλικ πριν απο σενα.
15 Απριλίου 2018 στις 17:50 #94062dimitrissssΣυμμετέχωνΠαναγιώτη συγχαρητήρια. Δεν έχει σημασία ο χρόνος με αυτές τις συνθήκες. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και άλλες. Τώρα ξεκουράσου καλά!!!
15 Απριλίου 2018 στις 18:12 #94064KalogeridisΣυμμετέχωνΣας ευχαριστώ όλους… Τον άκουγα από τα μεγάφωνα Αλλά δε κατάλαβα ότι ήταν δρομέας. Νόμιζα ήταν τής διοργάνωσης.
15 Απριλίου 2018 στις 18:13 #94066KalogeridisΣυμμετέχωνΕίχα τον μικρό σε φινις δυνατό και είχα την προσοχή στη στιγμή μου…
15 Απριλίου 2018 στις 19:06 #94068KostãoΣυμμετέχωνΣυγχαρητήρια για τον τερματισμό.. Καλή αποκατάσταση!
15 Απριλίου 2018 στις 19:33 #94070nikos79ΣυμμετέχωνΠολλά μπράβο, εξαιρετικός!!! Είδες που ακόμη και με τέτοιες συνθήκες τα κατάφερες τελικά;
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.