- Αυτό το θέμα έχει 54 απαντήσεις, 17 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 3 μήνες πριν από τον χρήστη
anastasios.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
27 Νοεμβρίου 2016 στις 15:38 #14324
tazi
ΣυντονιστήςSmall Race Report!!
Καταρχην να σας πω οτι ειμαι κατενθουσιασμενος με το χρονο μου, ουτε στο καλυτερο μου ονειρο δε περιμενα κατι τετοιο.
Υπολογιζα πως μετα βιας θα εσπαγα το 38.
Ο Πανος εσκισε, αν αποφασισει να τρεξει την ανοιξη μαραθωνιο νομιζω οτι ενας ρυθμος κοντα στο 350 θα ηταν μεσα στις δυνατοτητες του, sub 243 δηλαδη, ο άνθρωπος απλα πεταει!!
α
Ο καιρος δεν ηταν καλος, πολυ υγρασια αλλα ευτυχως οχι δυνατος αερας, νοτιας παντα.
Ξεκινησα λιογο πιο γρηγορα απο οσο ηθελα οπως συνηθως αλλα με πολυ ελαφρια οδια και αισθηση. Στα πρωτα εκατο μετρα με πλησιαζει ο Αλεξης Πασπατης, Νικο για ποσο πας? 38 του λεω, εσυ τι κανεις εδω? ηρθα να σου κανω το λαγο μου απανταει, δε το ηξερεες? Εμεινα αλλα μου αρεσε, ο Αλεξης μου ειναι εξαιρετικα συμπαθης και χαρηκα πολυ που θα τον ειχα μαζι μου!
Στο δευτερο χιλιομετρο πιανουμε ενα γκρουπακι με αθλητες της κατηγοριας μου, αντιστοιχης δυναμικοτητας με εμενα, ισως κατα τι πιο αργοι αλλα δεδομενης της καταστασης που πιστευα οτι βρισκομουν ειπα να μεινω μαζι τους. Μετα απο κανα χιλιομετρο ειδα οτι τους ακολουθουσα χωρις να πιεζομαι και οταν λιγο κοψανε συνεχισα. Κοιτουσα που και που το ρολοι, ητανε μεταξυ του 338 και 343. Ο Αλεξης χαλαρος μου εδινε ρυθμο. Ο αερας ευτυχως οχι δυνατος κοντρα αλλα δεν ενοχλουσε, μαλλον δροσιζε θα ελεγα και δεν αισθανοσουν την υγρασια. Λογω της βροχης η διαδρομη ηταν διαφορετικη, ολο σχεδον το πηγαινε κατα μηκος της παραλιακης. Στην αναστροφη με τον αερα πλατη, καλο αυτο, η υγρασια εκανε την εμφανιση της, εκει αρχισα να νιωθω οτι βαραινω, υποφερτα ομως. Στο 6 με 7 καταφερα να πιασω ενα γκρουπακι λιγο πιο μπροστα μου και να το περασω βαζοντα πια στοχο δυο αλλους δρομεις. Τους πιανω κοντα στο 8 με 9. Το ρολοι δειχνει 340-345 και ο Αλεξης δυο μετρα πιο μπροστα μου με εμψυχωνει. ειναι εμφανες οτι κοβει ρυθμο για να μεινει μαζι μου και συχνα πια κοιταει πισω να δει αν ακολουθω. Ευτυχως μυικα ειμαι πολυ καλα, το προβλημα μου ειναι πια καρδιαναπνευστικο, λογικο αλλωστε ελλειψει χιλιομετρων. Απο πισω ερχεται ενας δρομεας με δυναμη και μας περναει. Η αληθεια ειναι οτι δε ξερω για τι χρονο πηγαινω. Εκανα ενα λαθος στην εκκινηση με το ρολοι και το ξεκινησα αργοτερα οποτε δε ξερω για τι χρονο πηγαινω. Πηγαινω ετσι μεχρι το τελος, ανοιγω και λιγο αλλα τα δυο παιδια που ημασταν μαζι με περνανε. Τερματιζω σε καλυτερη κατασταση απο οτι στο πενταρι του Μαραθωνιου οχι παρα πολυ κουρασμενος αλλα χωρις δυναμη να ανοιξω. Η αληθεια ειναι οτι δε ξερω και το χρονο που εχω κανει, τον μαθαινω μετα 37.01. PB δηλαδη απο του πουθενα. Πιστευω παντως οτι η διαδρομη ειναι λιγο μικροτερη απο 10Κ.
Μη σας το πολυλογω ειμαι πραγματικα πολυ ευχαριστημενος. Ξεκιναω δηλαδη απο μια βαση 37 σε δεκαρι που ειναι μακραν οτι καλυτερο θα μπορουσα να περιμενω αυτη η περιοδο.
Ο λαγος μου με βοηθησε παρα παρα πολυ, του το χρωστα και τον ευχαριστω πολυ.
Ο επομενος ςμεγαλος πια δρομικος σμοτοχος βλεπω να ειναι για την ανοιξη, Θα προσπαθησω για ενα μαραθωνιο σε ρυθμο κοντα στο 4, κατω απο 250 δηλαδη.
Τωρα που τα γραφω ολα αυτα νιωθω πραγματικα πολύ ανετα, ουτε κουρασμενος ουτε πιασμενος. Δε ξερω, μου φαινεται πως πρεπει να αναθεωρησω αρκετα απο οσα πιστευα μεχρι τωρα. Κατεβηκα πραγματικα ξεκουραστος με λιγα χιλιομετρα στα ποδια μου και τα πηγα πολυ καλα.
Σας ευχαριστω πολυ για τα μπραβο.
Νικος27 Νοεμβρίου 2016 στις 16:06 #14325mashine
Συμμετέχων@tazi Ε όχι και small report!Σε περιμένω για τσιμέντωμα! 😛
@Echetlos @spy @dimitrissss Ευχαριστώ παιδιά.
Πολύ γρήγορη η διαδρομή όμως με νερο-παγίδες λόγω βροχής που σε ανάγκαζαν να κόψεις πολύ αλλά αφού δεν έριχνε καρέκλες τυχεροί ήμασταν!
Μάλλον έλειπαν κάποια μέτρα αλλά όπως λέει και ο @echetlos τα ζικ ζακ δεν τα γράφει το gps.Ας πουν και οι άλλοι που έτρεξαν τι έγραψε.
Κοιτώντας τους παλμούς-ρυθμό χάζευα στο 8-9 γιατί έτρεχα μόνος.Εκεί έχασα σίγουρα κάτι γιατί μάλλον είχα δυνάμεις να πιέσω αφού το τελευταίο βγήκε στο 321.27 Νοεμβρίου 2016 στις 17:05 #14326dimitrissss
ΣυμμετέχωνΕμένα έγραψε το ρολόι 9.97 χλμ και δεν έκανα κανένα εσάκι ευθεία σα σπασίκλας που είμαι οπότε κάτι μέτρα σίγουρα έλειπαν. Δεν αισθανόμουν καλά πριν τον αγώνα ήμουν ανόρεχτος και βαρύς με εξαίρεση 10 λεπτά πριν την έναρξη που αισθανόμουν καλά. Σίγουρα είχε πολύ υγρασία και τόσο νερό με 20 βαθμούς θερμοκρασία δεν ήταν κάτι καλό. Ήθελα να ξεκινήσω με 4:20 και βλέπουμε. Τελικά δε πήγα κάτω από 4:19. Μετά τον τερματισμό που για λίγο άνοιξε ένα σύννεφο και έπεσε ήλιος επάνω μου στην κυριολεξία έβρασα!!! Υποτίθεται τώρα θα είχα τρέξει και 42 και θα έριχνα. Άντε πάλι από τη αρχή.
27 Νοεμβρίου 2016 στις 17:37 #14327tazi
ΣυντονιστήςΞεχασα να σας πω, στο σπίτι γυρισα και με κουπα!!, και οχι οτι κι οτι, πρωτης θέσης παρακαλώ, μου τη χαρισε ο καλός μου φίλος
Παύλος @pavlosbasdekis. Μαλλον για να μου πει ότι έχω μέλλον μπροστα μου, κατι θα ξέρει…..
Να εισαι καλα φίλε μου, ελπίζω να καταφερω να σου μοιασω!!27 Νοεμβρίου 2016 στις 18:16 #14333Skakinen
ΣυμμετέχωνΜπράβο παίδες!!
Εξαιρετικοί και οι δυο!!
Ακόμη κι αν λείπουν μερικά μέτρα οι επιδόσεις είναι ζηλευτές.27 Νοεμβρίου 2016 στις 20:36 #14336Etien
ΣυμμετέχωνΜπραβο σας παιδια !! Συγχαρητηρια πολλα !!
Παναγιωτης .
27 Νοεμβρίου 2016 στις 21:25 #14337Lion
ΣυμμετέχωνΣυγχαρητήρια και από εδώ Νίκο (@tazi), εξαιρετική επίδοση!!!
Η υγρασία ήταν απίστευτη σήμερα, το γνωρίζω καθώς αυτή τη διαδρομή τρέχω 8 στις 10 φορές.
Σε recovery σήμερα μετά το τέλος του αγώνα οι παλμοί μου ήταν πιο ψηλά από το σύνηθες.
Αυτό κάνει την επίδοση ακόμα πιο σημαντική!28 Νοεμβρίου 2016 στις 19:14 #14407zakis
ΣυμμετέχωνΜπράβο στο team GoRun. Σπουδαίες επιδόσεις.
Νικολή @tazi, δεν ξέρω αν το είδες αλλά ο γιος των γνωστών μας έκανε 34:26! Να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτό το παιδί…
28 Νοεμβρίου 2016 στις 23:04 #144121 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:59 #14519anastasios
ΣυμμετέχωνΤα συγχαρητήρια και απο εμένα παιδιά.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.