Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 379 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Με πρόλαβε ο Χρήστος…
    Όντως, δεν υπάρχουν junk miles!
    Ιδίως όταν μιλάμε για προγράμματα με χαμηλό χιλιομετρικό όγκο, όπως αυτό που ακολουθεί ο Παναγιώτης.

ale
    Συμμετέχων

Εγω αμα ειχα χρονο και διαθεση για διπλες θα εκανα πρωι τρεξιμο και το απογευμα ενδυναμωση( βαρη, trx, σχοινακι, πλειομετρικες) κατι διαφορετικο απο το γκαπα-γκουπα του τρεξιματος.
    Γιατι καλο το τρεξιμο αλλα μας εχει εξαφανισει τους μυς.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πες τα ρε Άλεξ…

Γιατι καλο το τρεξιμο αλλα μας εχει εξαφανισει τους μυς.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

<Κι εγώ με αρχικό στόχο το 4ωρο. Λόγω παρέας… Αν με πουλήσουν θα πάω να τιμήσω το 3.49 του αλεκου.>

δεν ξέρω αν αναφέρεται και σ εμένα αλλά προσωπικά έχω σκοπό να πάω στο ρυθμό του καραφλού βέλους είτε αυτό λέγεται 4ωρο είτε 3:49. αρκεί να ξέρω σχετικά νωρίς το χρόνο-στόχο και να προσαρμόσω κατάλληλα τις προπονήσεις! καλά, για τη δική μου προετοιμασία για την Αθήνα μην κάνω ανάλυση του τι σκέφτομαι, θα με πάρετε με τις ντομάτες(και με το δίκιο σας)!

ale
    Συμμετέχων

Καλα @echetlos εσενα κατι εχεις κρατησει απο το παρελθον σου ως μπασκετανθρωπος!

ale
    Συμμετέχων

Εσυ ηθελα να γραψω.
    Δεν το εχω ακομα με τις διορθωσεις για αυτο ξανα γραφω.

el Cid
    Συμμετέχων

Ποιος θα πουλήσει ποιον ρε παιδιά; Έχασα κάποιο επειδόδιο; Αφού ξεκίνησα ήδη προετοιμασία για τον ΑΜΑ (ξέρετε εσείς)!
    1ος Στόχος 3:59 (και δεν σταματάμε το χρονόμετρο στο κατούρημα…)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μη νομίζεις Αλέξανδρε, με νύχια και με δόντια παλεύω να μείνει λίγο κρέας πάνω μου.
    Το μόνο καλό 3 μήνες που ήμουν εκτός τρεξίματος ότι έβαλα 5 μυικά κιλά…

Καλα @echetlos εσενα κατι εχεις κρατησει απο το παρελθον σου ως μπασκετανθρωπος!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Γιώργο έχω δύο συναδέλφους που ο ένας έκανες περισυ την Αθήνα αλλά δε θυμάμαι χρόνο και ο άλλος είναι ποδηλάτης που κατεβαίνει σε brevet. Ο πρώτος είναι για χρόνο, ο δεύτερο για τερματισμό αλλά τουλάχιστον 4 ωρο είναι στις δυνατότητες του. Βασική προϋπόθεση της ομάδας sexy kinky pinky boys είναι να μην ντρέπεσαι να αγωνιστεις με ροζ ενδυμασία… Αν ντρέπεσαι μπορείς να κολλήσεις μαζί μας αλλά θα σε μαυριζουμε σε κάθε φωτογραφία… Think pink!

Skakinen
    Συμμετέχων

Κι εγώ μαζί σας παίδες (Νικ και Άλεξ). Έχω βαρεθεί το πολύ αδύνατο σώμα και προσπαθώ να βάλω κιλά. Είμαι στο +5 από το Δεκέμβρη περίπου.

ale
    Συμμετέχων

Εγω ρε παιδια παρολο που απο Νοεμβρη μεχρι Ιανουαριο εκανα μαξιμουμ 50κμ και ειχα πλακωθει στις καλισθενικες και στο trx, κιλα δεν εβαλα. Θυμαμαι οταν επαιζα μπασκετ επαιρνα jean 34 στη μεση εμπαινε αλλος ενας και στα ποδια ηταν κολαν, τωρα… ειμαι στο 32 μεση-ποδια.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Εγώ δε κατάφερα να πέσω στα 75 Θεσσαλονίκη… τωρα που θα κόψω το κάπνισμα βλέπω να τσιμπάω κι ολας. Αν είμαι στα 75 Αθήνα, βλέπω να τους πουλάω όλους για pb. Πέραν της πλάκας αν δω ότι το σύστημα των διπλων δε με γονατιζει, τότε θα τους βρω αξιόπιστο λαγό και θα πάω για το καλύτερο. Γλυκαθηκα ο ερμος από το δις 3 μπροστά στο χρόνο τερματισμου και τρωγομαι. Ποντάρω πολλά περισσότερα στο ότι δε θα αφήσω το τρέξιμο όπως συνηθιζα. Περισυ 4-5 μήνες απραξια. Φέτος στο αντίστοιχο διάστημα θα έχει δουλειά αλλά στο διάδρομο. Δε θα σκάσω στη ζέστη… Για τον Χρήστο που με συμβουλεψε παραπάνω, σκέφτομαι το πρωί την ειδική προπόνηση, κολύμβηση 30′ για ρικαβερι, φαγητό, ύπνο και απόγευμα μια ώρα αεροβιο σε κλίση… Το απογευματινο είναι το εξτραδακι…
    Το βράδυ αποθεραπεια με πολυωρο περπάτημα λόγω δουλειάς.
    Είναι βαρύ αλλά εύχομαι να το σηκώσω. Θα δοκιμάσω την ανταπόκριση του σώματος και αν δω ότι τεντωνω θα ψάξω άλλη φόρμουλα να μαζέψω χλμ.

Skakinen
    Συμμετέχων

Αλεξ, αν δεχτούμε ότι, με τις καλλισθενικές και το trx, δουλεύουν με την απαραίτητη αντίσταση οι μύες σου, χωρίς την κατάλληλη διατροφή δεν γίνεται τίποτα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είχαν ρωτήσει κάποτε έναν από τους κορυφαίους BBuilders πόσες ώρες κοιμάται.
    “Ντρέπομαι να σας πω..”, απήντησε!

Διονύση, είμαι περήφανος για σένα!
    Βέβαια, αν ρωτήσουμε τον 2:55, θα πει ότι δημιούργησα ένα τέρας! 😀

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kalogeridis Αν μπορούσες να βάλεις μία 4η προπόνηση, έστω όχι κάθε εβδομάδα, θα πήγαινες για άλλα κόλπα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 379 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.