Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 379 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sotfireman
    Συμμετέχων

Τον ενόπλων τουλάχιστον πέρυσι ήταν στο 3ο μπλοκ…1ο μπλοκ πανελλήνιο πρωτάθλημα,2ο μπλοκ elite μαζί με τους 500 γρηγορότερους και 3ο μπλοκ 800 άτομα του πρωταθλήματος ενόπλων μαζί με τους επόμενους χρόνους…Λογικά ο Τάσος με τον χρόνο του πάει για 3ο μπλοκ

xipolitakos
    Συμμετέχων

Θα σας προτεινα να κοιταξατε για την προετοιμασια και τις μεθοδους του arthur lydiard

@stratus
    ,
    Χρήστο μου το ανέφερε και ένα από τα παιδιά που τρέχουμε μαζί στο Ζηρίνειο. Λέω να εντάξω τις μεθόδους του στο πρόγραμμα.

stratus
    Συμμετέχων

@xipolitakos Επειδη τον εχω μελετησει πολυ και εχω εφαρμοσει τις μεθοδους του,ρωτας οτι θελεις.

big-blue
    Συμμετέχων

@dimitrissss σωςτα Τα λες.
    όντως εχει σαν max τις 2,5ωρες αλλά και <=30% του εβδομαδιαίου όγκου χλμ.
    Αρα και 100χλμ να κάνεις σου λέει εως 30Κ LR
    Πολύ σωστός ειναι, εδώ κ τρεις σερί προετοιμασίες το εχω ακολουθήσει κ ποτε δεν είχα πρόβλημα. Τα 32Κ ειναι copy paste απ´ τα 20 μίλια. Καλά οι αμερικανοί λένε 20 μίλια που ειναι στρογγυλός αριθμός, εμείς δεν το κάναμε 30Κ λες κ θα χάσουμε την προπόνηση…

@stratus
    πρότεινε ενα βιβλιο απ´ όλα του lydiard

stratus
    Συμμετέχων

Ηλια ενδεικτικα
    Running to the top
    Running with lydiard
    Healthy intelligent training
    Παντως μπορεις να βρεις παρα πολλα προγραμματα του στο ιντερνετ.Δεν χρειαζεται να αγορασεις βιβλιο
    Η προπονηση του στηριζεται στην προπονηση του αεροβιου.Δινει πολλα λονγκ ραν,οχι αργα αλλα γρηγορα.
    Οτι θελεις και εσυ ρωτας

mashine
    Συμμετέχων

Daniels και ξερό ψωμί…Με 5-6 προπονήσεις και 90-100χλμ στο φόρτωμα είσαι έτοιμος!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stratus τα LRs στο 4:20 που κάνεις εσύ, ο Lydiard τα λέει Χρήστο;

xipolitakos
    Συμμετέχων

@big-blue
    Healthy Intelligent Training: the Proven Principles of Arthur Lydiard

Βρήκα και το παρακάτω link:
    http://www.runnersworld.com/race-training/training-the-lydiard-way-28-weeks-to-a-pr

mashine
    Συμμετέχων

@xipolitakos Οτι σχετικό καλό θα ήταν να μεταφερθεί η συζήτηση στην ενότητα Προπονητικά εργαλεία & λογισμικό για να υπάρχουν εκεί συγκεντρωτικά οι πληροφορίες.

dimitrissss
    Συμμετέχων

o fellrnr.com λέει ότι τα προγράμματα του Lydiard είναι των 100 μιλίων την εβδομάδα και άνω!

tazi
    Συντονιστής

Μολις διαβασα και εγω το αρθρο. Είναι πολλλλλααααα τα χιλιόμετρα Αρη!!!!!!!!!!!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@big-blue δεν αμφιβάλλω για την επιτυχία του προγράμματος σου. Ίσα ίσα, επειδή αμφιβάλλω για την αξιοπιστία του δικού μου στην κλασική, και επειδή μου λείπει τόσο η δύναμη όσο και χλμ, ελλείψει 4ης προπονητικής μέρας, κάνω αυτές τις αλχημειες. Τα διαβάζω από καιρό από άλλους δρομείς και μέσω των διπλων θα προσπαθήσω να κάνω την ιδανική για τα δεδομένα μου προετοιμασία. Όντως κρινομαστε από το αποτέλεσμα και νιώθω εξίσου δικαιωμενος με σένα αφού με <40 μο χλμ/βδομαδα έκανα μια καλή επίδοση. Μπορούσα και καλύτερα αλλά το εντερο είχε άλλη γνώμη. Πάντως διαβάζω τις προτάσεις στο αλλο θέμα με μεγάλη προσοχή και σχεδόν έχω καταλήξει ως προς το ξεκίνημα τουλάχιστον. Στην πορεία μπορεί να χρειαστεί να βγάλω κάτι αφού ομολογουμενως είναι πολύ βαρύ για τα κυβικά μου.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@sotiris και γω το ίδιο νομιζα αλλά ένας φίλος πρωτάρης που έτρεξε φέτος νομίζω πως μου είπε για 2ο μπλοκ. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αν έχεις δίκιο τότε ο Τάσος ακόμα και από το 4ο να ξεκινήσει μέσα σε 7-8 χλμ μπορεί άνετα να μαζέψει χωρίς να πιεστεί. Αν επιτρέπεται να ξεκινήσουμε από επόμενο μπλοκ ακόμα καλύτερα. Θα πάω εγώ στο δικό του και όλα οκ!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Σωτήρη συγκινούμαι που θυμάσαι τη φετινή μου επίδοση! όπως και να έχει, θα τη βρούμε την άκρη. δεν είναι τα block το πρόβλημά μας! στην ανάγκη βαράω ένα διχίλιαρο διαλειμματική και τον πιάνω από την αλογοουρά 😛

big-blue
    Συμμετέχων

Ορεξάτους σας βλέπω όλους!
    Εγώ ήθελα να ανοίξω ενα θέμα για την προπόνηση στο μεσοδιάστημα μεταξύ αγώνα και προετοιμασίας. Προσωπικά εχω μπουχτίσει από προετοιμασίες (άλλο αν δεν ηταν βαρβατες) και πλέον τρέχω καθε δυο ή τρεις μέρες ενα δεκαράκι σε χώμα δίπλα στη θάλασσα με ανηφορίτσες (εκεί που γινόταν ο Παλαμηδειος δρόμος) και χωρις ρολόι:)
    Στόχος ειναι η διατήρηση της κατάστασής μου και πιο σημαντικός ίσως ειναι τα κιλά μου…
    Κατα τα άλλα ωραία ειναι να τα διαβάζεις, αλλά έχουμε πολυ καιρό!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 379 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.