Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 76 έως 90 (από 148 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Πολλά συγχαρητήρια σε ολους σας. Είστε άξιοι μαραθωνοδρόμοι και μπράβο γιατί και εσείς σαν άλλοι ημεροδρόμοι, μεταφέρατε το μήνυμα από το Μαραθώνα στην Αθήνα. @echetlos, Νίκο, είσαι και εσύ μεγάλη ψυχή από πολλές πλευρές. Μπράβο γιατί προσφέρεις δρομικά με πολλούς τρόπους σημαντικούς.

mikeb
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους και πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο μαραθώνιο είτε πετυχαν τους στόχους τους είτε όχι.
    Στα δικά μου και στον 3ο μου μαραθώνιο έμαθα και τη σκούπα μιας και τελικά εγκατέλειψα στο 32 περίπου πληρώνοντας την ελλιπή προετοιμασία μάλλον. Ο λόγος δεν ήταν το αν θα φτάσω ή όχι Καλλιμάρμαρο αλλά αν θα ρισκάρω τραυματισμό.
    Χθες μετά τον αγώνα είχα ακόμα τις αμφιβολίες μου αν έπραξα σωστά αλλά σήμερα δεν έχω καμία καθώς οι προσαγωγοί μου ειναι σε άθλια κατάσταση ενώ δεν πονάω σχεδόν πουθενά αλλού.
    Ο αγώνας μέχρι το 25 πήγαινε βάσει πλάνου αλλά στο 27-28 άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν παει καλά. Τελικά και αφού μετά το 30 είδα ότι δεν μπορούσα να κρατησω ρυθμό με τίποτα και οι προσαγωγοί είχαν αρχίσει να καταρρέουν αποφάσισα να σταματήσω.
    Ο καιρός τελικά δεν ήταν άσχημος, αφού ναι μεν είχε μια σχετική ζέστη αλλά η συννεφιά και το νοτιαδάκι το έσωσαν κάπως.
    Ρυθμό πάντως βρήκα μετά το 8-9 χλμ αφού μέχρι εκεί υπήρχε μεγάλος συνωστισμός απο δρομείς.
    Ένα τελευταίο που μου έκανε εντύπωση χτες είναι ότι παρ’ότι ειχα τρέξει 3 ωρες την ώρα που σταμάτησα πραγματικά μου φάνηκε ότι πέρασαν πολύ γρήγορα.

Και εις άλλα με υγεία λοιπόν και καλή αποκατάσταση σε όλους συμπεριλαμβανωμένων κι αυτούς που έχουν τα λαιμά τους σήμερα 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@trikalos Συγχαρητήρια!

@costaslouzis Μπράβο για το πείσμα σου, Κώστα αλλά πολύ ριψοκίνδυνο, το αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι…

@mikeb
    Δεν πειράζει, Μιχάλη. Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά, η κλασική μεγενθύνει το όποιο πρόβλημα μπορεί να υπάρχει κρυμμένο.
    Μπράβο σου και για την σύνεση να κάνεις στην άκρη.

Kostas L.
    Συμμετέχων

@echetlos εννοείται Νίκο έχεις απόλυτο δίκιο, το να τερματίσω μες στο καλλιμαρμαρο υπερέβη το αίσθημα αυτοσυντηρησης, είναι ένα ρίσκο, ήταν μια σπουδαία ανταμοιβή ο τερματισμός κ η ενέργεια του σταδίου κ του κόσμου, αξιολογώντας το σήμερα με ψυχραιμία πιστεύω ότι θα αν δεν συνέχιζα θα το είχα μετανιώσει πολύ άσχημα.

sotfireman
    Συμμετέχων

Ευχαριστουμε πολυ για την εμψυχωση στα τελευταια μετρα και συγχαρητηρια σε ολους οσους πηραν εκκινηση απο Μαραθωνα και ολους οσους ηρθαν να μας χειροκροτησουν…
    Για την ιστορια 2η φορα στην κλασσική και απολυτα ευχαριστημενος. Με στοχο το 3:35 εκανα 3:31:28

Stratos_al
    Συμμετέχων

7ος συνεχόμενος, 6η Κλασσική στη σειρά και όλα φαντάζουν υπέροχα.
    Σε σχέση με το ότι ξεκίνησα προετοιμασία στο βαπόρι σε διάδρομο και ολοκλήρωσα μέχρι και 26άρι αγώνα μέσα Οκτωβρίου πήγε πολύ καλά. Παρέα μου μια φίλη που συντρέξαμε, 1ο Μαραθώνιο για εκείνη. Θα επανέλθω με περισσότερες περιγραφές σύντομα. Καλή αποκατάσταση σε όλους, συγχαρητήρια σε όσους στήθηκαν στην αφετηρία.

Nikos Gal
    Συμμετέχων

συγχαρητηρια σε ολους και ενα ευχαριστώ για την εμψύχωση στους αμπελόκηπους.
    Στα δικά μου, αλλη μια χρονια κατέβηκε ο χρονος, που επιβεβαιώνει οτι η εξαντλητικη προπόνηση και το γαϊδουρινό πείσμα αποδιδουν. Ειμαι σε ενα επίπεδο που η λογική ελεγε οτι πρεπει να κατεβεις σε ανθρώπινο μαραθώνιο για να δοκιμάσεις για τρίωρο, αλλα αυτόν τον αγωνα ένας Αθηναίος πολύ απλά δεν γίνεται να τον αγνοήσει.
    Καλή αποκατάσταση και με υγεία

Sokrates Sokratis
    Συμμετέχων

Την καλημέρα μου κι εμένα λοιπόν, πρωταρης και ευτυχισμένος σήμερα… το ρολόι έλεγε 5:11:50 αλλά δεν έχει καμία σημασία για μένα. Τεράστια συγκίνηση και δέος εκκίνηση και τερματισμός. Πρωτόγνωρο συναίσθημα. Τρέχω μόλις 13 μήνες και εξακολουθώ να είμαι καπνιστής (με πολλές δυσκολίες από υγεία παλαιότερα λόγω τροχαίου πολλών κιλών κλπ κλπ) αλλά είμαι ευτυχισμένος γι’αυτό που ένοιωσα. Ο κόσμος υπέροχος. Η αγκαλιά της κόρης κίνητρο για να φτάσω στο στάδιο… Συγχωρήστε μου τον υπέρμετρο ρομαντισμό αλλά έτσι το έζησα. Και του χρόνου με υγεία πρώτα από όλα. Η επόμενη ημέρα με βρίσκει με μια μικρή ενόχληση στον αριστερό αστράγαλο αλλά κατά τα άλλα μια χαρά, κανένας πόνος μηδαμινό πιάσιμο. Συγχαρητήρια σε όλους είτε έφτασαν είτε όχι και πολλά συγχαρητήρια στους εμψυχωτές!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotiris Εξαιρετικός, Σωτήρη!

@stratos-al
    Εσύ με τόσα εμπόδια Στράτο, είναι κατόρθωμα και που συμμετέχεις στον αγώνα! Μπράβο και πάλι!!!

@sokratesargyropoulos
    Ξεκίνησες το ταξίδι σου λοιπόν, αδελφέ… Συγχαρητήρια!

Manos Drakopoulos
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες είτε τα κατάφεραν είτε όχι!!
    Φέτος ήμουν στους θεατές & επί δύο ώρες χειροκροτούσα τους αθλητές στην Ηρωδου Αττικού! Μεγάλη χαρά αλλά και μια μικρή ζήλια που φέτος έτρεχα μόνο τα 10km.

Όσο για το δικό μου αγώνα, πρώτο επίσημο 10αρι στα 43:59, σε μια αρκετά απαιτητική διαδρομή.

Και του χρονου να ειμαστε όλοι καλά υγιείς & ακμαίοι να ξανατρεξουμε!!

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

4ος μαραθωνιος για μένα (7ος αν μετρησω και τουςμαραθωνιους του ironman), 3ος στην Αθηνα. Ο πιο άχαρος για μένα, αφου απο νωρις συνειδητοποιησα οτι δε βγαινει ρεκορ με αυτες τις συνθηκες( 2.59 απο το 2015) με αποτελεσμα να χασω καθε κινητρο. Σκεψεις για εγκαταλειψη απο τη μακρη, που πηραν αναβολη για Παλληνη στο πλησιεστερο μετρό, μετα χολαργο που με περίμενε η οικογενειακή κερκίδα και μια ακομη αναβολη για καλλιμαρμαρο αφου ειχα ρουχισμο και κινητο στη διοργανωση. 3.04 έγραψε, θα μπορουσε χειροτερα αφου ουσιαστιλά δεν πιεσα για να μη ρισκάρω, θα μπορουσε και πολύ καλύτερα αν δεν ειχε το σπαστικο νοτια να μας φρενάρει για 42χμ και την κουφοβραση να μας ξεζουμίζει. Επόμενος μαραθωνιος καπου δροσεροτερα και με λιγοτερα υψομετρικά μπαεκαι βγει κανενα ατομικό ρεκορ. Συγχαρητηρια σε όσους πετυχαν ατομικο χτες αλλακαι στους πρωτάρηδες!

Kostão
    Συμμετέχων

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους τερμάτισαν είτε σε μαραθώνιο είτε σε δεκαρι. Θεωρώ δύσκολη τη διαδρομή από μόνη της και κάτι που μαθαίνω για νοτιά και υγρασία συμβάλλει περαιτέρω στην εξάντληση. Και για όσους έκαναν και ρεκόρ είναι κατόρθωμα (βασισμένο σε πολλή προπόνηση). Καλή αποκατάσταση τώρα.

chamav
    Συντονιστής

Τρίτος και φαρμακερός μαραθώνιος για μένα, στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία! Έφτασα μέχρι τη μέση με τον προγραμματισμένο ρυθμό (5:10 λ/χλμ) που είχε προκύψει εύκολα σε 2 LR των 31 χλμ. Στη συνέχεια όμως, απλά… έσκασα. Φαινόταν βέβαια από νωρίς, καθώς σε αυτόν τον ρυθμό εμφάνιζα σφυγμούς 12+ πάνω από το αναμενόμενο! Είπα για πρώτη φορά να μη δώσω σημασία, αλλά ότι και να λέτε… οι σφυγμοί είναι σφυγμοί. Τα παράτησα ουσιαστικά από την μέση, σύρθηκα μέχρι το 30 και εγκατέλειψα. Σίγουρα φταίει και ο νοτιάς και η υγρασία. Σίγουρα όμως δεν μου πάει, δεν τον έχω, δεν τον θέλω τον μαραθώνιο. Δεν το ξαναεπιχειρώ, χίλιες φορές στα βουνά. Δεν ξαναμπαίνω στο μονοπάτι να προετοιμάζεσαι για μήνες, να χάνεις άλλα που θα ήθελες να κάνεις σε αυτό το διάστημα, να ζεις αποστειρωμένος τις τελευταίες εβδομάδες και όλη η επένδυση να κρεμιέται από τον καιρό, ένα κρύωμα της τελευταίας στιγμής, έναν μικρό τραυματισμό, το κόψιμο του νυχιού, το οτιδήποτε. Θα συμφωνήσω με το @echetlos ότι η κλασσική δεν σε ανταμείβει για όσα εσύ στερείσαι. Στα θετικά είναι ότι σήμερα νιώθω καλά, σαν να μην έτρεξα μαραθώνιο 😅.
    Συνάντησα τον @thanasiskypraios και τον @big-blue (τον μισό big-blue!) να με προσπερνάνε φυσικά. Συγχαρητήρια σε όλους, ακολουθείστε αυτό που σας ευχαριστεί και αγαπάτε!

Elda
    Συμμετέχων

Συγχαρητηρια σε ολους οσοι στηθηκαν στην αφετηρια. Η κλασικη φυσικα και δε σε ανταμειβει για τους κοπους σου, τουλαχιστον 9 φορες στις 10 ισχυει, ο big blue ηταν η 1 στις 10! Οποτε διπλο μπραβο σε οσους τα καταφεραν χθες. Εμενα παντως ως θεατη-εμψυχωτη μια χαρα με ανταμειψε, εκανα και PB με 3.5 ωρες παιζοντας τυμπανο και ενθαρρυνοντας τους δρομεις παρεα με τον ηγετη του 39 καθως και αλλα παιδια απο εδω. Πολυ το ευχαριστηθηκα το ποστο μου (ο Εχετλος μαλλον οχι μια και του πηρατ αυτια 😛 ), οπως και το 14 που ημουν στο 41. Του χρονου πολυ πιθανο να μαζοχιστω ξανα για 5η φορα στη διαδρομη αυτη. Καλη αποκατασταση παιδια και παμε γι αλλα!!!

tazi
    Συντονιστής

Ena exv na po se osous lene ego de tha xanatrexo marathonio…., megali mpoukia fae, megalo logo mi xanapeis

kali apokatastasi se olous kai se olous, termatisante i mi, Pbsantes i oxi. Etsi einai to treximo kai opos poli eustoxa diabasa apo to fb mias filis ‘oso me pligoneis toso me poroneis’ giati pos na to kanoume, eimaste mazoxes emeis oi dromeis

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 76 έως 90 (από 148 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.